JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymindusia wrote:No to ja ide zrobić sobie kopytka na obiad. Bo coś zgłodniałam. Odkąd jestem w dwupaku to cały czas chce mi się jeść ;p
Nie denerwuj się na faceta,szkoda złościć dzidzię.Ale wiecie co,ja też zauważyłam,że przy lekkim zdenerwowaniu od razu brzuch zaczyna boleć.Chyba dzieciątka dają nam ostrzeżenie No bo później to pewnie kopną z rozmachu -
nick nieaktualny
-
Z przyjemnością do dołączam się i ja! Jestem po testach domowych, jutro robię krew, ale już nie mam żadnych wątpliwości, że to ciąża
Trochę nie dociera do mnie jeszcze, że będzie dzidziuś, szczególnie, że udało się za 1 razemPlumb80, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslonce89 wrote:Z przyjemnością do dołączam się i ja! Jestem po testach domowych, jutro robię krew, ale już nie mam żadnych wątpliwości, że to ciąża
Trochę nie dociera do mnie jeszcze, że będzie dzidziuś, szczególnie, że udało się za 1 razemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 22:22
rybka lubi tę wiadomość
-
slonce89 fajnie że sie udało. Gratuluje serdecznie no i spokojnej ciąży zycze.
Plumbo masz racje szkoda zdrowia na facetow. A co do tego pobolewania brzucha to tak rzeczywiscie moze byc ze dzieciatka nas ostrzegaja.
Abysmy sie tyle nie stresowaly. Jutro czeka nam pare spraw urzedowych do zalatwienia a za rowny tydz od jutra wizyta u gina juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc fasolkePlumb80 lubi tę wiadomość
-
slonce89 wrote:Z przyjemnością do dołączam się i ja! Jestem po testach domowych, jutro robię krew, ale już nie mam żadnych wątpliwości, że to ciąża
Trochę nie dociera do mnie jeszcze, że będzie dzidziuś, szczególnie, że udało się za 1 razem
Super!! Gratulacje z calego serca! Jestem pod wrazeniem, ze udalo sie za pierwszym razem bo to malo komu sie udaje. Mialas cholerne szczescie
Takim oto sposobem jest nas coraz wiecej zafasolkowanychPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Margotka przeczytalam Twoj wpis na poprzednim naszym watku i powiem Ci, ze chyba kobieta w okresie ciazy jest bardzo poddatna na wszelkie rodzaje przeziebienie. Mnie od poczatku meczy cholerny katar. Normalnie musialabym sobie miske pod nos podlozyc bo leci jak wodospad Zadnych kropki itp brac nie moge jedynie sol fizjologiczna taka jak dla niemowlat, ktora powoduje jeszcze wiekszy potok...
-
Margotka87 wrote:sol mam i stosuje ale umowmy sie ze to jest do dupy ide do lekarza moze cos przepisze co moge brac mnie najbardziej kaszel meczy w nocy;/ na szczescie goraczki nie mam
Ja tak mialam z Julka w ciazy. Tez poszlam do lekarza i przepisal mi jakis syrop ale teraz za cholere nie umie sobie przypomniec jak sie nazywal. A probowalas syrop z cebuli? -
rybka wrote:hejka kochane!! niestety narazie do was nie dolacze wredna mnie zawitala i niechciala sobie isc zarazam sie od was wiruskami i zycze zdrowka ale bede was podczytywac chce byc na bierzaco jak oczywiscie moge milego dzionka
No oczywiscie, ze mozesz. My bedziemy dalej Ci ostro kibicowaly i grzaly dla Ciebie miejsce :*rybka, mindusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hejka kochane!! niestety narazie do was nie dolacze wredna mnie zawitala i niechciala sobie isc zarazam sie od was wiruskami i zycze zdrowka ale bede was podczytywac chce byc na bierzaco jak oczywiscie moge milego dzionka
mindusia, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jak samopoczucie?Ja w miarę dobrze.Trochę dziś osłabiona.Zaprowadziłam dzieci do szkoły i wróciłam cała mokra.Męczę się dzisiaj strasznie Do tego biała na twarzy i śpiąca na maksa.
A jak u Was? Margotka ząb już nie dokucza w końcu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny