X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    No to ja ide zrobić sobie kopytka na obiad. Bo coś zgłodniałam. Odkąd jestem w dwupaku to cały czas chce mi się jeść ;p
    Ja jeszcze nie czuję wzrostu apetytu,ale to początek dopiero ;)
    Nie denerwuj się na faceta,szkoda złościć dzidzię.Ale wiecie co,ja też zauważyłam,że przy lekkim zdenerwowaniu od razu brzuch zaczyna boleć.Chyba dzieciątka dają nam ostrzeżenie ;) No bo później to pewnie kopną z rozmachu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    ale tu cisza ;-) narazie u mnie niewiem na czym stoje ale jak mozecie trzymajcie kciuki bo w srode robie pierwszy test ;-) milego wieczorku ;-) <3
    Powodzenia i koniecznie daj nam znać jak test wypadł ;)

rybka lubi tę wiadomość

• slonce89 Znajoma

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przyjemnością do dołączam się i ja! :) Jestem po testach domowych, jutro robię krew, ale już nie mam żadnych wątpliwości, że to ciąża :)

Trochę nie dociera do mnie jeszcze, że będzie dzidziuś, szczególnie, że udało się za 1 razem :)

Plumb80, rybka lubią tę wiadomość

p19u9n732z04vt9o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonce89 wrote:
    Z przyjemnością do dołączam się i ja! :) Jestem po testach domowych, jutro robię krew, ale już nie mam żadnych wątpliwości, że to ciąża :)

Trochę nie dociera do mnie jeszcze, że będzie dzidziuś, szczególnie, że udało się za 1 razem :)
    Gratuluję Kochana !!! Dzisiaj testowałaś?Zapraszamy do nas :) Ja dzisiaj już idę spać,ale mam nadzieję że jutro więcej popiszemy sobie.Jeszcze raz gratuluję !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2013, 22:22

rybka lubi tę wiadomość

• slonce89 Znajoma

Wysłany: 11 listopada 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś robiłam drugi test. Pierwszy wczoraj i też pozytywny. Nie sądziłam że tak szybko się uda :)

Dobranoc i również uciekam już odpoczywać:)

rybka, Plumb80 lubią tę wiadomość

p19u9n732z04vt9o.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2013, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonce89 fajnie że sie udało. Gratuluje serdecznie no i spokojnej ciąży zycze.

Plumbo masz racje szkoda zdrowia na facetow. A co do tego pobolewania brzucha to tak rzeczywiscie moze byc ze dzieciatka nas ostrzegaja.
    Abysmy sie tyle nie stresowaly. Jutro czeka nam pare spraw urzedowych do zalatwienia a za rowny tydz od jutra wizyta u gina juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc fasolke

Plumb80 lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slonce89 wrote:

Super!! Gratulacje z calego serca! Jestem pod wrazeniem, ze udalo sie za pierwszym razem bo to malo komu sie udaje. Mialas cholerne szczescie :)

Takim oto sposobem jest nas coraz wiecej zafasolkowanych :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mindusia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grono lipcowych ciezarowek powiwksza sie

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i oby ans co raz wiecej bylo :) szczegolnie 3mam kciuki za Dziewczyny od nas z wątku poprzedniegho :)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka przeczytalam Twoj wpis na poprzednim naszym watku i powiem Ci, ze chyba kobieta w okresie ciazy jest bardzo poddatna na wszelkie rodzaje przeziebienie. Mnie od poczatku meczy cholerny katar. Normalnie musialabym sobie miske pod nos podlozyc bo leci jak wodospad :P Zadnych kropki itp brac nie moge jedynie sol fizjologiczna taka jak dla niemowlat, ktora powoduje jeszcze wiekszy potok...

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sol mam i stosuje ale umowmy sie ze to jest do dupy :D ide do lekarza moze cos przepisze co moge brac :) mnie najbardziej kaszel meczy w nocy;/ na szczescie goraczki nie mam :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    sol mam i stosuje ale umowmy sie ze to jest do dupy :D ide do lekarza moze cos przepisze co moge brac :) mnie najbardziej kaszel meczy w nocy;/ na szczescie goraczki nie mam :D

Ja tak mialam z Julka w ciazy. Tez poszlam do lekarza i przepisal mi jakis syrop ale teraz za cholere nie umie sobie przypomniec jak sie nazywal. A probowalas syrop z cebuli?

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane!! niestety narazie do was nie dolacze wredna mnie zawitala i niechciala sobie isc :-( zarazam sie od was wiruskami i zycze zdrowka :-) <3 ale bede was podczytywac chce byc na bierzaco jak oczywiscie moge ;-) milego dzionka :-)

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hejka kochane!! niestety narazie do was nie dolacze wredna mnie zawitala i niechciala sobie isc :-( zarazam sie od was wiruskami i zycze zdrowka :-) <3 ale bede was podczytywac chce byc na bierzaco jak oczywiscie moge ;-) milego dzionka :-)

No oczywiscie, ze mozesz. My bedziemy dalej Ci ostro kibicowaly i grzaly dla Ciebie miejsce :):*

rybka, mindusia lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    Szkoda rybka,mam nadzieję że szybciutko do nas dołączysz.I podczytuj nas codziennie,pewnie :) Czekamy na Ciebie !!!

mindusia, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jak samopoczucie?Ja w miarę dobrze.Trochę dziś osłabiona.Zaprowadziłam dzieci do szkoły i wróciłam cała mokra.Męczę się dzisiaj strasznie :/ Do tego biała na twarzy i śpiąca na maksa.
    A jak u Was? Margotka ząb już nie dokucza w końcu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka - właśnie doczytałam na drugim forum - mam nadzieję,że to nie jest żadne zapalenie !!! Biegnij do lekarza,niech Cię podleczy szybciutko <3

Klaudia - Tobie też zdrówka życzę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2013, 11:10

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wszystkim listopadowym zielonym kropeczkom! :) przyjemnej ciazy zycze i mam nadzieje ze do was dolacze :)

pozdrawiam

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Kiniejka Koleżanka

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Gratuluje wszystkim listopadowym zielonym kropeczkom! :) przyjemnej ciazy zycze i mam nadzieje ze do was dolacze :)

pozdrawiam
    W takim razie czekamy i dziękujemy <3

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ