JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kada gratulacje!! Jak bd miala chwilke to pochwal sie nam swoim malenstwem
Tag wgl to czesc mamusie Jakos tak sie tu cicho i pusto zrobilo... U nas dobrze Igor z dnia na dzien jest coraz to wiekszy. Kolyska juz poszla w odstawke a lozeczko stoi bo maly nie chce w nim spac... Zaczal juz gaworzyc, glosno sie smieje. Na ogol jest pogodnym dzieckiem, ktore potrzebuje bardzo duzo zainteresowania swoja osoba A jak tam u Was?Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudia chyba wiekszosc na lipcowkach jest i tam pisze:)
U Nas JAs juz 5 tygodni i wazy 4500kg szok w miesiac 1,5kg przytyl...ale karmie mieszanie tzn z przewaga mm.
Jas ma problemy z kupkami bo robi rzadko co 3 dni i przez te 3 dni jest ciezko bo placze, wierci sie w dzien spi max 1,5 h w nocy lepiej. Budzi się 3 razy na jedzenie i od 5 rano juz jest wyspany.
U Nas tez Jas spi z nami w łóżku czesto a łóżeczko stoii ehh do tego moj cycus dziala jako srodke uspokajający....czyli wszystko nie tak jak w mega madrych książkach:P:P
Wczoraj maz zgasił swiatlo i Maly płakać zaczal, jak pomyślałam, że jeszcze ciemności się bedzie bać to juz w ogole obalimy z Jasiem książkowe porady jak wychowywać niemowlaka:D -
misia_k1 wrote:Klaudia chyba wiekszosc na lipcowkach jest i tam pisze:)
U Nas JAs juz 5 tygodni i wazy 4500kg szok w miesiac 1,5kg przytyl...ale karmie mieszanie tzn z przewaga mm.
Jas ma problemy z kupkami bo robi rzadko co 3 dni i przez te 3 dni jest ciezko bo placze, wierci sie w dzien spi max 1,5 h w nocy lepiej. Budzi się 3 razy na jedzenie i od 5 rano juz jest wyspany.
U Nas tez Jas spi z nami w łóżku czesto a łóżeczko stoii ehh do tego moj cycus dziala jako srodke uspokajający....czyli wszystko nie tak jak w mega madrych książkach:P:P
Wczoraj maz zgasił swiatlo i Maly płakać zaczal, jak pomyślałam, że jeszcze ciemności się bedzie bać to juz w ogole obalimy z Jasiem książkowe porady jak wychowywać niemowlaka:D
U nas tez byl problem z kupkami? Jakim mlekiem karmisz? My kubilismy bebilon na poczatku ale Igor nim plul. Probowalam bebiko ale po tym wgl nie umial kupki zrobic i mial strasznie twardy brzuszek wiec sprobowalam nan i nie zapeszac jest ok. Podaje mu co 2 dzien herbatke rumiankowa dla niemowlat i problemy z kupka i brzuszkiem jak reka odjal. Jakbys probowala mu podawac tej herbatki to nie przestrasz sie bo po nich sa zielone kupki
-
Klaudiaa wrote:U nas tez byl problem z kupkami? Jakim mlekiem karmisz? My kubilismy bebilon na poczatku ale Igor nim plul. Probowalam bebiko ale po tym wgl nie umial kupki zrobic i mial strasznie twardy brzuszek wiec sprobowalam nan i nie zapeszac jest ok. Podaje mu co 2 dzien herbatke rumiankowa dla niemowlat i problemy z kupka i brzuszkiem jak reka odjal. Jakbys probowala mu podawac tej herbatki to nie przestrasz sie bo po nich sa zielone kupki
tez rumianek npodaje i koperek...kupka niby co 3 dni ale przez te 3 dni masakraaaaa -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Ja w Pl tez podawałam mleko NAN i było wszystko ok. Natomiast po Bebiko dużo dzieci ma problemy z brzuszkiem i kupkami. Niektóre dziewczyny chwalą sobie też mleko Hipp antykolkowe.
Victor ładnie przybiera na wadze, w 2 tyg dobrał 700g. Teraz spija 120 ml a na noc 150ml
Ogólnie z kupkami nie ma problemu, robi średnio 3 razy dziennie (najlepiej w świeżo przebraną pieluszkę ). Przeważnie są to zółtawe kupki, ale zauważyłam że po nocy często są takie lekko zielonkawe z domieszką żółtego. Też tak macie?
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyKada jak synek się sprawuje i jak Ty się czujesz ?
Jak Wasze dzieciaczki dziewczyny?
Kiedy planujecie chrzciny? My chcemy 5 października, musimy uzgodnić datę z księdzem. Tutaj w UK w naszym mieście chrzciny są tylko w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. Więc myślimy o 5 października. W sumie ta data taka sobie, bo 5 października 3 lata temu poroniłam, ale chcemy mieć już za sobą temat chrzcin, póki Victor jeszcze mały i jest szansa że prześpi wszystko w kościeleNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny co z Wami? Gdzie jesteście? Wiem,mało czasu,też mam z tym problem, no ale odezwijcie się czasem,napiszcie co u Was i maluszków.
My jutro biegniemy na pierwsze szczepienie brrr... Wczoraj Victor skończył już 2 miesiące A 5 października mamy chrzciny.
Buziaki dla Was :* -
Wiekszosc chyba na lipcówkach siedzi:)
U mnie Jasiu też 5 października chrzciny ma:)
Z kolkami już problemów nie mamy...kropelki odstawiłam he a w zapasie jeszcze diwe buteleczki sab simplex mam-he muszę odsprzedać.
Powodzenia na szczepieniu-u Nasj Jas bardzo płakał a potem cały dzien płaczliwy był i spać nie chciał..ziewał ale nie mógł zasnąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już po chrzcinach. Victor całą Mszę przespał w wózku, a potem był wyjęty na czas ceremonii. Był grzeczny, obserwował wszystko dookoła. A później na czas obiadu pospał, dał nam spokojnie posiedzieć. Kawa i ciasto była już w asyście małego, który rozmawiał po swojemu do wszystkich gości
Nasz bohater
misia_k1 lubi tę wiadomość
-