X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada gratulacje!!!! Buziaczki dla Mateuszka :) Zbieraj siły po porodzie,a później czekamy na zdjęcie małego.

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada gratulacje!! Jak bd miala chwilke to pochwal sie nam swoim malenstwem :)

Tag wgl to czesc mamusie :) Jakos tak sie tu cicho i pusto zrobilo... U nas dobrze :) Igor z dnia na dzien jest coraz to wiekszy. Kolyska juz poszla w odstawke a lozeczko stoi bo maly nie chce w nim spac... Zaczal juz gaworzyc, glosno sie smieje. Na ogol jest pogodnym dzieckiem, ktore potrzebuje bardzo duzo zainteresowania swoja osoba :P A jak tam u Was?

Plumb80 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia chyba wiekszosc na lipcowkach jest i tam pisze:)
    U Nas JAs juz 5 tygodni i wazy 4500kg szok w miesiac 1,5kg przytyl...ale karmie mieszanie tzn z przewaga mm.

Jas ma problemy z kupkami bo robi rzadko co 3 dni i przez te 3 dni jest ciezko bo placze, wierci sie w dzien spi max 1,5 h w nocy lepiej. Budzi się 3 razy na jedzenie i od 5 rano juz jest wyspany.

U Nas tez Jas spi z nami w łóżku czesto a łóżeczko stoii ehh do tego moj cycus dziala jako srodke uspokajający....czyli wszystko nie tak jak w mega madrych książkach:P:P

Wczoraj maz zgasił swiatlo i Maly płakać zaczal, jak pomyślałam, że jeszcze ciemności się bedzie bać to juz w ogole obalimy z Jasiem książkowe porady jak wychowywać niemowlaka:D

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    Klaudia chyba wiekszosc na lipcowkach jest i tam pisze:)
    U Nas JAs juz 5 tygodni i wazy 4500kg szok w miesiac 1,5kg przytyl...ale karmie mieszanie tzn z przewaga mm.

Jas ma problemy z kupkami bo robi rzadko co 3 dni i przez te 3 dni jest ciezko bo placze, wierci sie w dzien spi max 1,5 h w nocy lepiej. Budzi się 3 razy na jedzenie i od 5 rano juz jest wyspany.

U Nas tez Jas spi z nami w łóżku czesto a łóżeczko stoii ehh do tego moj cycus dziala jako srodke uspokajający....czyli wszystko nie tak jak w mega madrych książkach:P:P

Wczoraj maz zgasił swiatlo i Maly płakać zaczal, jak pomyślałam, że jeszcze ciemności się bedzie bać to juz w ogole obalimy z Jasiem książkowe porady jak wychowywać niemowlaka:D

U nas tez byl problem z kupkami? Jakim mlekiem karmisz? My kubilismy bebilon na poczatku ale Igor nim plul. Probowalam bebiko ale po tym wgl nie umial kupki zrobic i mial strasznie twardy brzuszek wiec sprobowalam nan i nie zapeszac jest ok. Podaje mu co 2 dzien herbatke rumiankowa dla niemowlat i problemy z kupka i brzuszkiem jak reka odjal. Jakbys probowala mu podawac tej herbatki to nie przestrasz sie bo po nich sa zielone kupki :)

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada gratulacje;) Nareszcie sie doczekałas;)

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    U nas tez byl problem z kupkami? Jakim mlekiem karmisz? My kubilismy bebilon na poczatku ale Igor nim plul. Probowalam bebiko ale po tym wgl nie umial kupki zrobic i mial strasznie twardy brzuszek wiec sprobowalam nan i nie zapeszac jest ok. Podaje mu co 2 dzien herbatke rumiankowa dla niemowlat i problemy z kupka i brzuszkiem jak reka odjal. Jakbys probowala mu podawac tej herbatki to nie przestrasz sie bo po nich sa zielone kupki :)
    ja zaczelam od nan pro, potem bebiko a teraz hipp combiotik.
    tez rumianek npodaje i koperek...kupka niby co 3 dni ale przez te 3 dni masakraaaaa

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze mleko mu nie odpowiada

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Ja w Pl tez podawałam mleko NAN i było wszystko ok. Natomiast po Bebiko dużo dzieci ma problemy z brzuszkiem i kupkami. Niektóre dziewczyny chwalą sobie też mleko Hipp antykolkowe.

Victor ładnie przybiera na wadze, w 2 tyg dobrał 700g. Teraz spija 120 ml a na noc 150ml

Ogólnie z kupkami nie ma problemu, robi średnio 3 razy dziennie (najlepiej w świeżo przebraną pieluszkę ;) ). Przeważnie są to zółtawe kupki, ale zauważyłam że po nocy często są takie lekko zielonkawe z domieszką żółtego. Też tak macie?

Pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada jak synek się sprawuje i jak Ty się czujesz ?

Jak Wasze dzieciaczki dziewczyny?

Kiedy planujecie chrzciny? My chcemy 5 października, musimy uzgodnić datę z księdzem. Tutaj w UK w naszym mieście chrzciny są tylko w każdą pierwszą niedzielę miesiąca. Więc myślimy o 5 października. W sumie ta data taka sobie, bo 5 października 3 lata temu poroniłam, ale chcemy mieć już za sobą temat chrzcin, póki Victor jeszcze mały i jest szansa że prześpi wszystko w kościele ;)

Nataszka2200 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A super mały pięknie przybiera na cycu juz do gonił wagę przy porodzie he

Plumb80 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny co z Wami? Gdzie jesteście? Wiem,mało czasu,też mam z tym problem, no ale odezwijcie się czasem,napiszcie co u Was i maluszków.

My jutro biegniemy na pierwsze szczepienie brrr... Wczoraj Victor skończył już 2 miesiące :) A 5 października mamy chrzciny.

Buziaki dla Was :) :*

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Wiekszosc chyba na lipcówkach siedzi:)
    U mnie Jasiu też 5 października chrzciny ma:)
    Z kolkami już problemów nie mamy...kropelki odstawiłam he a w zapasie jeszcze diwe buteleczki sab simplex mam-he muszę odsprzedać.

Powodzenia na szczepieniu-u Nasj Jas bardzo płakał:( a potem cały dzien płaczliwy był i spać nie chciał..ziewał ale nie mógł zasnąć:(

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też było ciężko po szczepieniu. Dostał to na rotawirusy i odchorował później :/ Płakał cały dzień, bolał go brzuszek, był bardzo niespokojny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 00:27

misia_k1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po chrzcinach. Victor całą Mszę przespał w wózku, a potem był wyjęty na czas ceremonii. Był grzeczny, obserwował wszystko dookoła. A później na czas obiadu pospał, dał nam spokojnie posiedzieć. Kawa i ciasto była już w asyście małego, który rozmawiał po swojemu do wszystkich gości :)

Nasz bohater :)

misia_k1 lubi tę wiadomość

‹‹ 202 203 204 205 206
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ