JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej plumb80 ja dzis bylam na przymusowej wizycie bo mam skurcze miesiaczkowe wraz bolami krzyza i sie okazalo szyjka sie skrocila z 35 mm na 25mm i rozwarcie na 18mm maly nisko w miednicy wiec mam jeszcze tydzien zeby go utrzymac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie Kochane :* u nas same problemy jutro jedziemy z Mają do chirurga na usuwanie kikuta bo nie odpadl i raczej nie zamierza;/ ja mam zastoj w lewej piersi bol jak nie wiem co istny dramat...mam nadz ze chociaz u Was bez atrakcji buzikai dla Was:*
-
nick nieaktualnyOj Margotka, to nieciekawie. Namęczysz się kobieto. Masz jakieś leki na zastój w piersi? I jeszcze to usuwanie kikuta, za nudno by było bez problemów Ucałuj Maję ode mnie, trzymam kciuki za jutro, no i walcz z zastojem :*
Wczoraj byliśmy w klinice na ważeniu małego, już dobił do swojej wagi urodzeniowej -
nick nieaktualny
-
no sie doczekac nie umiemy szczegolnie corka eh a inni mnie dobijaja czy rodze kulasz sie jeszcze itp itd wkurza mnie to.. ale swoja droga mam jakies skurcze ale nie regularne wiec czekam grzecznie
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo u Was dziewczyny i u maluszków?
My teraz codziennie spacerujemy 2 razy dziennie, wiecznie poza domem. Mały dotleniony, więc spokojny. Je, śpi, albo grzecznie leży i obserwuje świat
Jutro już mijają 4 tyg odkąd Victor jest z nami Ale ten czas leci !!!
Pozdrawiam !!!Nataszka2200, Klaudiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Hej ja byłam w szpitalu ale to był fałszywy alarm he wiec czekam grze w domu he
Dziewczyny halooooo, co u Was, odezwijcie się bo cicho tutaj.