JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:He ja dzis wyszlam od czwartu Prawie tydzien w domu siedzialam tak mi sie nic njie chcialo, ze ciagle w dresie albo pizamie. Dopiero dzis sie zmobilizowalam, pomalowalam i zaczelam przypominac wygladem czlowieka
powiem Ci że gdyby nie to że musialam iśc do sklepu to tez bym nie sżła na pole nie chce mi się jakoś wychodzić;/ -
ja dzisiaj wyszłam sobie na taki dłuższy spacer zahaczyłam o pare sklepów i pokupiłam pare drobiazgów. Dzisiaj mój mąż zaserwował mi wiadomość dnia będzie teraz przed świętami musiał chodzić codziennie do pracy nawet w nd bo firma nie wyrabia się z zamówieniami.
Masakra jakaś, jestem taka zdołowana teraz to będe siedzieć na mieszkaniu od pn do nd sama, lepiej być nie mogło ;/;/;( -
nick nieaktualnyklaudia u mnie nie ma jak narazie jeszcze żadnych zmian:D
mindusia a ja Ci powiem ze jak maż sie wczoraj dowiedział ze jestem w ciaży powiedzialam mu to po 4 rano bo spac juz ze szczescia nie mogłam a maz siedział jeszcze w pracy do 18 zanim dojechał z Bielska to było przed 19 wiadomo obiadokolacja,kapiel to już zmęczenie i spać i tyle miałam wczoraj męża:).Dziś też miał kończyć szybko a juz jest po 16:30 ale cóz ważne że ma prace, za to weekendy ma wolne chyba ze są jakieś testy to idzie np.na 18 i wraca o 6 rano;/ tego to nie lubie;).Do mmojego męza jeszcze chyba ciąża nie dotarła hehe choć powiem wam że ja również nie dowierzam:) -
Ja biorę witaminy odpowiednie dla 1 trymestru:) ja lapie się na tym ze jsk nie zjem to wtedy mam mdlosci:) dlatego jem czesto owoce jogurt itd leze cały dzien bo bol mi nie pozwala na nic:/ jak wam popoludnie mija? A w ogóle wiecie ze nie można qnanasą jeść?