JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie też dziś strasznie boli brzuch, rano myślałam, że to pracy nie pójdę,musiałam wziąć nospę, i boli mnie na przemian z lędźwiami, jak jedno przestaje , boli drugie, dziś jakaś masakra, może dzisiejszy dzień dzidzie obrały na powiększanie się
Co do cery u mnie kiepsko, mam wysyp na twarzy trochę ale sporo na plecach i dekolcie, już dawno tak nie miałam
A co do załatwiania się to wyjątkowo nie mam z tym problemu, zaraz jak wstanę rano i to jest dla mnie dziwne bo z reguły miałam zaparcia, a teraz nic, choć piszą, że w ciąży odwrotnie
ja jestem z Krakowa -
nick nieaktualny
-
No ja tez slyszalam, ze niby jak dziwczynka to odbiera mamie urode i sie brzydnie i zmienia po twarzy a ja wgl sie nie zmienilam w pierwszej ciazy a byla dziewczynka. Tak samo z syfami. Z Julka do polowy ciazy to w lusto patrzec nie umialam bo mialam jeden na drugim jak nigdy w zyciu...
-
Oj dziewczyny,wiem ze najwazniejsze jest aby nasza dzidzia zdrowa byla ale ja tak marze o coreczce:)za to maz ciagle mowi ze musi kupic samochod, ze konia na biegunach-zloszcze sie troszke bo chyba kazda mama chce córeczkę miec...wy tez tak macie?
-
Moja mama mowila zawsze, ze corka zostaje a syna wychowuje sie dla kogos Pewnie kazda z nas marzy po cichu o coreczce, sukienkach, kucykach, kolorowych spinkach do wlosow tak jak kazdy facet o samochodzikach, graniu w pilke z synem Jednak najwazniejsze zeby bylo zdrowe
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w nocy ogarnęła mnie panika :'( boję że przyjdzie @ że poronie albo znowu pozamaciczna i znowu test dziś zrobiłam czułość 25 pre-test i jest blada kreska raczej to cień a pepino też blada kreska to już nie wiem boję !!!