JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś zadzwonie do gin i się umowie może dziś nawet chce tylko żeby zrobił badanie normalne bez usg żeby tylko stwierdził że macica jest rozpuchlona a jak też usg wróci to dobrze... Jeszcze ten jajnik lewy mnie tak boli mocno
-
nick nieaktualny
-
U mnie pogoda nie najlepsza szaro i ponuro. Dzisiaj zaczyna nam się 10tc leci ten czas. JUż nie moge doczekac sie wizyty lekarskiej aby zobaczyc maluszka.
Jutro małż ma urodziny a ja nie mam prezentu w dalszym ciągu dla niego, bede musała pochodzić troche po sklepach za jakims drobiazgiem -
nick nieaktualnymindusia wrote:U mnie pogoda nie najlepsza szaro i ponuro. Dzisiaj zaczyna nam się 10tc leci ten czas. JUż nie moge doczekac sie wizyty lekarskiej aby zobaczyc maluszka.
Jutro małż ma urodziny a ja nie mam prezentu w dalszym ciągu dla niego, bede musała pochodzić troche po sklepach za jakims drobiazgiem
ale Ci fajnei ze juz 10:D chciłabym juz byc prygodniu gdzie już czuc ruchy:D -
kada i karolcia witamy na pokładzie
U mnie dzisiaj zimno i ponuro.
Wczoraj odebrałam wyniki i trochę się martwię może któraś pomoże :
toxo Igm - 0,219 -ujemny (to ok)
toxo Igg - 204,6 dużo podwyższony
tsh 0.213 poniżej normy (chyba nadczynność)
Nie znam sie na tym a wizytę dopiero mam we wtorek a mój ginekolog nie odpowiada. -
nick nieaktualnyja miesiac temu tsh miałam 2,25 a resze adan jeszcze nie robie ide w pon 1 wizyta wiec moze mnie juz skieruje pow mu ze miałam kiedys problem z tarczyca ale jjak byłam z tym wynikiem tsh u endokrynologa to pow ze nie ma po co zbijac i nie bede miec problemu z zajsciem w ciaże...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja też mam takie schizy, tym bardziej przez tego krwiaka,
To że cię jajnik boli to dobry objaw bo prawdopodobnie miałaś owu z lewego jajnika i kłucie to powiększające się ciałko żółte ciążowe, to tak boli
Aneczka a ty jak najszybciej się umów do endokrynologa, niestety tarczyca jest bardzo wrażliwa na działanie hormonów i może w ciaży pojawiać się nadczynność lub niedoczynność mimo że normalnie było ok i trzeba jak najszybciej zacząć leczyć i tak jak mówi Karolcia często badać tarczyce -
nick nieaktualny
-
Hej kochane Ja dopiero wstalam Karolcia za niedlugo Ci sie to zmieni i bd musiala sobie budzik nastawiac jak bd chciala rano isc do sklepu bo o wstawaniu o godz 8 zapomnij Ja bylam zawsze rannym ptaszkiem a teraz mglabym spac ile wlezi Ide sie szykowac i po jakis prezent dla Dawida bo dzis jest ten dzien gornika a on wlasnie pracuje na kopalni Juz wczoraj byli u nas znajomi od niego z pracy wiec po przepiciu wczesnie nie wstanie wiec mam czas zeby isc i na szybko cos kupic:P
-
czesc Dziewczyny, a ja dzis mam kiepski dzien:-/ a w zasadzie od poniedzialku kiepsko sie czuje:-( na szczescie nie mam juz takiej biegunki i az tak bardzo mnie nie mdli. ale dzis na nic nie mam ochoty, nawet odpoczywanie mnie meczy:-/ mam nadzieje, ze u was lepiej:-)
-
nick nieaktualny
-
Karolcia23369 wrote:tarczyca w ciązy to jest masakra ;/ trzeba ja kontrolowac;/
nom dokladnie, ja też mam lekko podwyższona tarczyce zresztą opisałam wszystko w dziale problemy i komplikacje. Na razie leków nie dostałam bo możliwe ze to właśnie przez ciążę ale na regularne kontrole co 6 tyg muszę chodzic -
nick nieaktualny