X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)
Odpowiedz

JESTEM W CIĄŻY !!! - LISTOPAD 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zadzwonie do gin i się umowie może dziś nawet chce tylko żeby zrobił badanie normalne bez usg żeby tylko stwierdził że macica jest rozpuchlona a jak też usg wróci to dobrze... Jeszcze ten jajnik lewy mnie tak boli mocno

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada,nie martw sie.to jeszcze za wczesnie pewnie,dlatego blada kreseczka jest,ale idz na kkrew. Jak mialam blada kreske z krwi bete ok 700:-).
    Pozatym na usg moze nic nie wyjsc bo za wczesnie. Zobaczysz Kochana bedzie dobrze:-)

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ja wlaśnie sie juz obudziłam ale jeszcze leżakuje sobie w łóżeczku nie ma po co tak wczas wstawac ale mam plan dzis isc na spacer bo bedzie ładna pogoda gdyż juz słoneczko świeci:D a u was jak tam?

• mindusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pogoda nie najlepsza szaro i ponuro. Dzisiaj zaczyna nam się 10tc leci ten czas. JUż nie moge doczekac sie wizyty lekarskiej aby zobaczyc maluszka.
    Jutro małż ma urodziny a ja nie mam prezentu w dalszym ciągu dla niego, bede musała pochodzić troche po sklepach za jakims drobiazgiem

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    U mnie pogoda nie najlepsza szaro i ponuro. Dzisiaj zaczyna nam się 10tc leci ten czas. JUż nie moge doczekac sie wizyty lekarskiej aby zobaczyc maluszka.
    Jutro małż ma urodziny a ja nie mam prezentu w dalszym ciągu dla niego, bede musała pochodzić troche po sklepach za jakims drobiazgiem

ale Ci fajnei ze juz 10:D chciłabym juz byc prygodniu gdzie już czuc ruchy:D

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada i karolcia witamy na pokładzie ;-)

U mnie dzisiaj zimno i ponuro.

Wczoraj odebrałam wyniki i trochę się martwię może któraś pomoże :
    toxo Igm - 0,219 -ujemny (to ok)
    toxo Igg - 204,6 dużo podwyższony
    tsh 0.213 poniżej normy (chyba nadczynność)
    Nie znam sie na tym a wizytę dopiero mam we wtorek a mój ginekolog nie odpowiada.

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miesiac temu tsh miałam 2,25 a resze adan jeszcze nie robie ide w pon 1 wizyta wiec moze mnie juz skieruje pow mu ze miałam kiedys problem z tarczyca ale jjak byłam z tym wynikiem tsh u endokrynologa to pow ze nie ma po co zbijac i nie bede miec problemu z zajsciem w ciaże...

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do cery to u mnie bez zmian a nawet chyba lepiej :-)

zi13skjodn64ui4h.png

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja z tarczyca nie miałam nigdy problemów dopiero teraz coś nie tak wyszło :-(

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tarczyca w ciązy to jest masakra ;/ trzeba ja kontrolowac;/

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kkochane:* ja jeszcze lezakuje:) później do cukierni lecę torty oblukac;) buziaku dla was

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo mój mąż ma 30 grudnia urodziny tak więc niedługo margotka tez sie bede rozgladaĆ:D a jak sie czujesz? kochana

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja też mam takie schizy, tym bardziej przez tego krwiaka,
    To że cię jajnik boli to dobry objaw bo prawdopodobnie miałaś owu z lewego jajnika i kłucie to powiększające się ciałko żółte ciążowe, to tak boli

Aneczka a ty jak najszybciej się umów do endokrynologa, niestety tarczyca jest bardzo wrażliwa na działanie hormonów i może w ciaży pojawiać się nadczynność lub niedoczynność mimo że normalnie było ok i trzeba jak najszybciej zacząć leczyć i tak jak mówi Karolcia często badać tarczyce

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 6 lat temu jak poroniłam to nie wiedziałam ze tarczyca ma taki wpływ i prawdopodobnie przez nia poroniłam ja sobie tak tłumacze bo do dzis nei wiem dlaczego...

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :) Ja dopiero wstalam :P Karolcia za niedlugo Ci sie to zmieni i bd musiala sobie budzik nastawiac jak bd chciala rano isc do sklepu bo o wstawaniu o godz 8 zapomnij :P Ja bylam zawsze rannym ptaszkiem a teraz mglabym spac ile wlezi :P Ide sie szykowac i po jakis prezent dla Dawida bo dzis jest ten dzien gornika a on wlasnie pracuje na kopalni :P Juz wczoraj byli u nas znajomi od niego z pracy wiec po przepiciu wczesnie nie wstanie wiec mam czas zeby isc i na szybko cos kupic:P

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• bella82 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny, a ja dzis mam kiepski dzien:-/ a w zasadzie od poniedzialku kiepsko sie czuje:-( na szczescie nie mam juz takiej biegunki i az tak bardzo mnie nie mdli. ale dzis na nic nie mam ochoty, nawet odpoczywanie mnie meczy:-/ mam nadzieje, ze u was lepiej:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu bella to rzeczywiscie masz zly dzien... Moze spobuj duzo spac... Nie wiem jak pomoc..
    Trzymaj se kochana..

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzwonilam do gina i kazal mi dzis przyjechac moze da lutke

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• mindusia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    tarczyca w ciązy to jest masakra ;/ trzeba ja kontrolowac;/

nom dokladnie, ja też mam lekko podwyższona tarczyce zresztą opisałam wszystko w dziale problemy i komplikacje. Na razie leków nie dostałam bo możliwe ze to właśnie przez ciążę ale na regularne kontrole co 6 tyg muszę chodzic

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ma nadzieje :D bo to ranne wstawanie jest okropne bo sie dzień dłuzy:D Ide gotować ogórkową tak mi sie chce:D hehe ja mam astme mnie to bardziej astma oskrzelowa;/ moze meczyc

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ