X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Karmienie piersią w ciąży
Odpowiedz

Karmienie piersią w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krisi wrote:
    Ja karmie i nie ma problemu. Jedynie większa wrażliwość. Nie plamię, czuję się dobrze, wyniki krwi ok to czemu nie. Czytałam na ten temat dużo i mądre było stwierdzenie że dawniej nikt się nad tym nie zastanawiał bo było to naturalne. Jakby miały kobiety odstawić starszego to w wielu przypadkach nie miałyby co jeść.
    Natura tak nas stworzyła że szybciej nam braknie niż dzieciom.

Myślałam że może sam się odstawić ale skąd. Nie ma zamiaru. Smakuje mu gorzkie czy nie.
    U mnie jest podobnie. Wygląda na to, że będzie tandem.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ