X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Karmienie piersią w ciąży
Odpowiedz

Karmienie piersią w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krisi wrote:
    Ja karmie i nie ma problemu. Jedynie większa wrażliwość. Nie plamię, czuję się dobrze, wyniki krwi ok to czemu nie. Czytałam na ten temat dużo i mądre było stwierdzenie że dawniej nikt się nad tym nie zastanawiał bo było to naturalne. Jakby miały kobiety odstawić starszego to w wielu przypadkach nie miałyby co jeść.
    Natura tak nas stworzyła że szybciej nam braknie niż dzieciom.

Myślałam że może sam się odstawić ale skąd. Nie ma zamiaru. Smakuje mu gorzkie czy nie.
    U mnie jest podobnie. Wygląda na to, że będzie tandem.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ