X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Karmienie piersią w ciąży
Odpowiedz

Karmienie piersią w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krisi wrote:
    Ja karmie i nie ma problemu. Jedynie większa wrażliwość. Nie plamię, czuję się dobrze, wyniki krwi ok to czemu nie. Czytałam na ten temat dużo i mądre było stwierdzenie że dawniej nikt się nad tym nie zastanawiał bo było to naturalne. Jakby miały kobiety odstawić starszego to w wielu przypadkach nie miałyby co jeść.
    Natura tak nas stworzyła że szybciej nam braknie niż dzieciom.

Myślałam że może sam się odstawić ale skąd. Nie ma zamiaru. Smakuje mu gorzkie czy nie.
    U mnie jest podobnie. Wygląda na to, że będzie tandem.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ