X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Karmienie piersią w ciąży
Odpowiedz

Karmienie piersią w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 września 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krisi wrote:
    Ja karmie i nie ma problemu. Jedynie większa wrażliwość. Nie plamię, czuję się dobrze, wyniki krwi ok to czemu nie. Czytałam na ten temat dużo i mądre było stwierdzenie że dawniej nikt się nad tym nie zastanawiał bo było to naturalne. Jakby miały kobiety odstawić starszego to w wielu przypadkach nie miałyby co jeść.
    Natura tak nas stworzyła że szybciej nam braknie niż dzieciom.

Myślałam że może sam się odstawić ale skąd. Nie ma zamiaru. Smakuje mu gorzkie czy nie.
    U mnie jest podobnie. Wygląda na to, że będzie tandem.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ