X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne koty a ciąża
Odpowiedz

koty a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ita wrote:
    Koty śpią z nami w łóżku :) i niesamowite jest teraz prawie w 8 miesiącu jak budzę się bo zdrętwiała mi noga albo zaczynają boleć mnie plecy, a mój ogromniasty brzuch jest obłożony kotami :D <3

Mam wrażenie, że już zaprzyjaźniły się z naszym synciem :D

Moje dwie kotki, też chyba wiedzą, że "coś" jest na rzeczy........zawsze właziły bezpośrednio na mnie i szły spać, teraz jakby "wyszkolone" kładą się przy brzuchu i ani myślą wejść na niego heheheh....

ps. ja bardziej się boję, że tokso złapię w ogródku, od jedzenia owoców prosto z krzaka itp. niż od moich kotek:) a moje dwie damy są - wychodzące....

• Kamieniara Znajoma

Wysłany: 10 września 2024, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podnoszę.
    Czy we wczesnej ciąży, gdy same dopiero się o niej dowiedziałyście, wasze koty się dziwnie zachowywały? Moja kotka nagle zaczęła mnie bardzo obwąchiwać i się łasić. Nigdy wcześniej tak nie robiła

• Betty29 Autorytet

Wysłany: 12 września 2024, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczuwa twoje feromony ciążowe. Moja kotka ma w drugą stronę. Także się ciesz.

Kamieniara, Martynka.98 lubią tę wiadomość

31.05.24- II 1-2 tc
    07.06.23- II 2-3 tc
    👩‍⚕️18.06.24 ❤️ 6+0 0,34cm 🍀
    👩‍⚕️02.07.24 8+3 1,83 cm 🍀
    🧬 I - 02.08.24 12+6 7,41 cm 🍀
    🧬II - 04.10.24- 21+6 500g zdrowego synusia
    20.11.24 28+ 4 - 40cm 1200g 🧸
    04.12.24 30+4 - 42cm 1720g 🧸
    18.12.24 32+4 - 1950g 🧸

TP 08.02.25 💙
    preg.png
    event.png
  • Kamieniara Znajoma

Wysłany: 13 września 2024, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignoruje Cię czy zrobiła się agresywna?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ