X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KREDYT HIPOTECZNY
Odpowiedz

KREDYT HIPOTECZNY

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka wrote:
    Moi sie wtedy nie czepili tej stacji benzynowej a tez sie martwiłam bardzo, ale mieliśmy wymówkę, że niby jezdze z kims do pracy i tankujemy na zmianę, a że auto na gaz wtedy mieliśmy to kwoty nie byly powalające za moje auto a mężuś zawsze za gotówkę, bo i swoją i jego karte obsługuję ja :)

Szpilka dobry pomysł :-) kurde do najprostszych rozwiązań najtrudniej czasem dojść ha ha ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • OvuFriend

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:02

MILA lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny to chyba jakaś reklama.
    Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi BGŻ bardzo szybko działają, Pani sama zadzwoniła do dewelopera i poinformowała jakich rzeczy potrzebuje, a deweloper zadzwonił jak już opisał to wszystko i miał gotowe dla banku.

MILA lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie reklama - skubańcy czyhają w necie gdzie człowiek pisze o takich rzeczach ehhhhh :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja wpadam tylko powiedzieć że miałam telefon teraz w piątek na temat tego że kredyt przeszedł pozytywnie i kiedy umawiamy się na podpisanie papierów. Jestem bardzo zadowolona nie tylko z jakości ale i szybkości, czas od złożenia papierów to niecałe 2 tygodnie i jest odpowiedź ostateczna (bank BGŻ).
    A jeśli chodzi o bank zachodni WBK to po dwóch tygodniach dostaliśmy łaskawie telefon że jest decyzja wstępna i teraz możemy złożyć papiery i wnioskować kredyt. I kolejne przynajmniej 2 tygodnie trzeba by pewnie było czekać. No i w WBK obowiązkowo trzeba było wykupić ubezpieczenie na życie albo na mieszkanie.

szpilka lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • OvuFriend

Wysłany: 13 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• stokrotka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnawiam wątek! dziewczyny jestm na l4 od 12 czerwca, chcemy z mężem wiąść ok 100 tys kredytu na zakup mieszkania...jak myslicie będa problemy??

307a45c6967abf523d6b51fdd3c10141.png

36a0d6afdf4cec7408fa225fceed1a4a.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka wszystko zależy od waszych zarobków. Ja nie byłam na L4 podczas starania się o kredyt, a babka widząc że jestem w ciąży w banku mówiła żebym lepiej nie szła na L4 bo może być problem.

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ