KREDYT HIPOTECZNY
-
WIADOMOŚĆ
-
szpilka wrote:Moi sie wtedy nie czepili tej stacji benzynowej a tez sie martwiłam bardzo, ale mieliśmy wymówkę, że niby jezdze z kims do pracy i tankujemy na zmianę, a że auto na gaz wtedy mieliśmy to kwoty nie byly powalające za moje auto a mężuś zawsze za gotówkę, bo i swoją i jego karte obsługuję ja
Szpilka dobry pomysł kurde do najprostszych rozwiązań najtrudniej czasem dojść ha ha -
OvuFriend
-
dziewczyny to chyba jakaś reklama.
Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi BGŻ bardzo szybko działają, Pani sama zadzwoniła do dewelopera i poinformowała jakich rzeczy potrzebuje, a deweloper zadzwonił jak już opisał to wszystko i miał gotowe dla banku.MILA lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja wpadam tylko powiedzieć że miałam telefon teraz w piątek na temat tego że kredyt przeszedł pozytywnie i kiedy umawiamy się na podpisanie papierów. Jestem bardzo zadowolona nie tylko z jakości ale i szybkości, czas od złożenia papierów to niecałe 2 tygodnie i jest odpowiedź ostateczna (bank BGŻ).
A jeśli chodzi o bank zachodni WBK to po dwóch tygodniach dostaliśmy łaskawie telefon że jest decyzja wstępna i teraz możemy złożyć papiery i wnioskować kredyt. I kolejne przynajmniej 2 tygodnie trzeba by pewnie było czekać. No i w WBK obowiązkowo trzeba było wykupić ubezpieczenie na życie albo na mieszkanie.szpilka lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-