Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wczoraj teściowa ogarnęła z Calzedoni i są spoko . Takie ciut grubsze i mocno kryjące, nie ocieplane ale spokojnie jako spodnie na jesie mogą funkcjonować. Też jakby takie mało elastyczne w tym brzuchu (nie wydaje się, że jest tam miejsce na wielki brzuch, ale pewnie się tak wydaje, a można je teraz spokojnie nosić). Ja noszę S, wzięłam M2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
kalade wrote:To chyba ja kupiłam zły model tych legginsow w hm. Pamiętacie może, który model kupowalyscie?
A ze spodniami mam problem bo wiekszosc na mnie wisi po pierwszym praniu -
Zrobiłam sobie krótki 20 minutowy trening dla kobiet w ciąży z YouTube. Kurcze ale dostałam powera 😃 super sprawa! Od razu się o wiele lepiej czuje bede sobie codziennie taki robić 😃
Strasznie żałuję że mieszkam w małym miasteczku i tutaj nie ma zajęć dla kobiet w ciąży takich na sali fitness od razu bym się wybrała03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
Sesil wrote:Zrobiłam sobie krótki 20 minutowy trening dla kobiet w ciąży z YouTube. Kurcze ale dostałam powera 😃 super sprawa! Od razu się o wiele lepiej czuje bede sobie codziennie taki robić 😃
Strasznie żałuję że mieszkam w małym miasteczku i tutaj nie ma zajęć dla kobiet w ciąży takich na sali fitness od razu bym się wybrała -
Dziewczyny ja tez już po prenatalnych🙂 wszystko ok i będzie chłopaka na 99% także moje przeczucie nie zawiodło😂 serduszko 153 uderzenia, dr mówił, ze mogłoby być więcej ale jest w normie. Pamiętacie jakie było u Was?🙂 cieszę się, ze jest ok😍😍 moze w końcu trochę przestane się stresować😉 termin się zmienił na 04.04.2020 czyli 5 dni wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 19:22
White Innocent, Mmiśka, dominique, Gabriella, Alunis, diversik89, aniaem86, summer..86, kanapa, kjt91, XKamaCX lubią tę wiadomość
👨🏻35 l. :
2011 Kryptozoospermia
07.2018 Azoospermia
07.2019 0,3 mln ruchliwych plemników (po operacji żpn)
👩🏻32 l. :
niedoczynność tarczycy
07.2019 I ICSI- 9 komórek- 6 zarodków- 2 przestały się rozwijać
18.07.2019 transfer dwudniowego zarodka
11 dpt beta 159,4 prog 154
13 dpt beta 379,2 prog 214
15 dpt beta 744,5
18 dpt beta 2578 prog 215
26 dpt mamy serduszko ❤️
👶 03.2020
Wracamy po rodzeństwo
28.02.22 transfer ❄️ 4.1.2
8 dpt beta <0,1 🥺
26.04.22 transfer dwudniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 🥺
10.23 histeroskopia: cd-138, usunięty polip
31.10.23 transfer trzydniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 -
Misia90 wrote:Dziewczyny ja tez już po prenatalnych🙂 wszystko ok i będzie chłopaka na 99% także moje przeczucie nie zawiodło😂 serduszko 153 uderzenia, dr mówił, ze mogłoby być więcej ale jest w normie. Pamiętacie jakie było u Was?🙂 cieszę się, ze jest ok😍😍 moze w końcu trochę przestane się stresować😉 termin się zmienił na 04.04.2020 czyli 5 dni wcześniej.
-
Misia90 wrote:Dziewczyny ja tez już po prenatalnych🙂 wszystko ok i będzie chłopaka na 99% także moje przeczucie nie zawiodło😂 serduszko 153 uderzenia, dr mówił, ze mogłoby być więcej ale jest w normie. Pamiętacie jakie było u Was?🙂 cieszę się, ze jest ok😍😍 moze w końcu trochę przestane się stresować😉 termin się zmienił na 04.04.2020 czyli 5 dni wcześniej.
Gratulacje, super że płeć już znana 🙂
U mnie dzidzia na prenatalnych miała tętno 158, sprawdziłam też jak było u córki i na tym etapie miała 148 i wtedy lekarka też nie mówiła żeby to było jakieś niskie. -
Kurcze ja gdzies mam wewnetrze przeczucie ze bedzie corka. Z synem mialam lzejsza ciaze, do tego mialam ekstra cere a teraz mam wypryski ... Wygladam jak w okresie dojrzewania. No zobaczymy czy to przeczucie mnie nie zawiedzie czy tylko sugeruje sie inna ciaza.
-
nick nieaktualnyWitam po wizycie - ja też już po prenatalnych Dzidzia tak dzisiaj"skakała",że lekarz musiał się naprawdę napracować!
Tętno z dzisiaj 155. Według lekarza wszystko dobrze.
Terminów to już mam tyle,że nie ogarniam. Z usg 5.04.2020,z om 12.04
No i nie robię pappa, może zdecyduję się na któryś test z wolnego dna.
Trochę mi ulżyło ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 20:34
aniaem86, Toonney, White Innocent, juna, Mmiśka, Gabriella, kanapa, dominique, nowa na dzielni, małżowinka, Alunis, Misia90, MrsKiss, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Szpilkka wrote:Kurcze ja gdzies mam wewnetrze przeczucie ze bedzie corka. Z synem mialam lzejsza ciaze, do tego mialam ekstra cere a teraz mam wypryski ... Wygladam jak w okresie dojrzewania. No zobaczymy czy to przeczucie mnie nie zawiedzie czy tylko sugeruje sie inna ciaza.
-
Emilka1990 wrote:Gratuluję wszystkim pozytywnych prenatalnych. Ja idę już w środę i już wariuje że stresu.
Jeśli chodzi o leginsy ciążowe to ja kupiłam w Lidlu u jestem mega zadowolona
Są super mięciutkie i fajnie się naciągają -
Hej 😁 my po dzisiejszym usg prenatalnym, dzidziuś ma 5,5 cm. Wszystko jest dobrze, mimo usilnych prób lekarki nasz maluszek nie bardzo miał ochotę współpracować. Termin porodu zmienił się z 15.04 na 13.04 więc nie jest to wielka różnica. Najpewniej będzie chłopak 😍
Toonney, kanapa, summer..86, Mmiśka, Gabriella, dominique, nowa na dzielni, White Innocent, Paatka, Alunis, Misia90, kalade, MrsKiss, kjt91, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Ja wizytuję za tydzień.
U mnie na ten moment przebieg jest identyczny w sumie, tylko zgaga jeszcze mnie męczyć nie zaczęła.
Ale tak jak w pierwszej ciąży wymioty zdarzyły mi się raz, tak teraz nie wymiotowałam jeszcze wcale. I mam nadzieję , że tak zostanie.