Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
kalade wrote:Byliśmy dzisiaj przymierzyć fotelik i bazę do samochodu. Chcieliśmy cybexa, ale w ogóle nie pasuje bo kat wychodzi 29-30%. Jedyny jaki pasuje do naszego samochodu to baza 3wayfix + Maxi Cosi Pebble Pro.
Dziewczyny na drugim.watku napisały, że w sklepie firmowym maxi cosi jest 30% na wszystko i właśnie zamowilismy komplet za 1200zl z wysyłka gratis do Warszawy. 600zl w kieszeni:D
Oooo dobrze wiedzieć. Ja mam w spadku ten fotelik, ale nie mam do niego bazy. Może teraz nie wyjdzie tak tragicznie drogo -
Jestem już po polowkowych
Potwierdzony na 100% chłopiec.
Mały się tak wystawił że nie pozostawił nam wątpliwości.
Wszystko jest dobrze, mały zdrowy i waży już prawie 0,5kg (480g)
Dla mnie to taka magia. Mały wielki człowiek którego kocham od pierwszego wejrzenia
A i podobno mały jest ułożony główkowo co mnie bardzo zdziwiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 18:41
MrsKiss, kalade, Gabriella, aniaem86, summer..86, XKamaCX, małżowinka lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie w LuxMed. Córa ma 460g i łożysko już pięknie poszło w górę, także już nie jest przodujące, tak jak na połówkowym.
Lekarka pobrała mi odrazu próbkę na biocenozę pochwy i dała skierowanie na glukozę.kalade, Mmiśka, MrsKiss, Gabriella, juna, aniaem86, pingwinkowa, summer..86, XKamaCX, Misia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas będzie Marcelinka ☺️😍
Kurcze dziewczyny dzisiaj to po raz pierwszy mogę powiedzieć że ciąża mi doskwiera przez pół dnia.. Tak kiepsko się czuje ze szok mam ciągle jakieś dziwne skurcze przy jajnikach, brzuch mi strasznie twardnieje.. Jestem przeszcześliwa że już wieczór i mogłam się położyć do łóżka. Nawet mąż mi dzisiaj powiedział że pierwszy raz w ciąży marudzę 😂 a jeszcze miałam sprzątanie bo malowalismy całe mieszkanie.. Ale na szczęście mąż dużo pomógłmałżowinka, Gabriella lubią tę wiadomość
03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
Sesil wrote:U nas będzie Marcelinka ☺️😍
Kurcze dziewczyny dzisiaj to po raz pierwszy mogę powiedzieć że ciąża mi doskwiera przez pół dnia.. Tak kiepsko się czuje ze szok mam ciągle jakieś dziwne skurcze przy jajnikach, brzuch mi strasznie twardnieje.. Jestem przeszcześliwa że już wieczór i mogłam się położyć do łóżka. Nawet mąż mi dzisiaj powiedział że pierwszy raz w ciąży marudzę 😂 a jeszcze miałam sprzątanie bo malowalismy całe mieszkanie.. Ale na szczęście mąż dużo pomógł
Ja ostatnio to codziennie jestem przeszczęśliwa jak się mogę już położyć do wyra. Przez tą przeprowadzkę jestem wykonczona. Najpierw pakowanie wszystkiego, od tygodnia jesteśmy na nowym, dopiero przedwczoraj montowali nam kuchnię, wszędzie kartony i ciągle tylko sprzatam i rozpakowuje. A córka tak pomaga, że robota idzie 3 razy dłużej😂 -
Ja sie ogolnie czuje jak sloń , znowu poszlo mi tylko w brzuch tak jak z synem . Ciezko jest sie ruszac , do tego bol pachwin i twardnienia , takze glownie wegetuje ... z synem w 8 miesiącu mialam taki kryzys mowilam ze chce juz rodzic a teraz juz to moge powiedziec WIOSNO przychodz !! w styczniu biore sie za pranie i wszystko szykuje bo lepiej juz nie bedzie :p
-
Gratuluje udanych wizyt ☺
My tez dzis po prenatalnych. Wszystko z dzidzia ok. Potwierdzony chlopak 😊 tak ladnie pozowal, pomimo ze przez dluzszy czas siedzial sobie po turecku 😂 wazy juz 320g i ma mnw. 21cm od stop do glow 😊 poprosilam pania dr. o jakies zdjecia i o to co mi wydrukowala 😁
summer..86, MrsKiss, Mmiśka, nowa na dzielni, Gabriella lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie polecam tego glucotestu, jak dla mnie ohyda, chyba gorsze niż to do rozpuszczenia. Ja robiłam obciążenie glukozą jakoś w 19 tygodniu bo jakoś tak lekarka zleciła i niby ok ale pierwszy wynik na granicy i teraz mi zleciła hemoglobinę glikowaną, całe szczęście że nie muszę tego na razie znowu pić
-
U nas jak potwierdzi się na połówkowych że to dziewczynka będzie najprawdopodobniej Oliwia
A ja się męczę z przeziębieniem od środy.. Normalnie męczy mnie jak nie wiem. Dzisiaj dopiero zabieram się za robienie syropu z cebuli i imbiru.
No i w końcu czuję dzidzię w brzuchu ) Cudowne uczucieGabriella, aniaem86, małżowinka, summer..86 lubią tę wiadomość
09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
U nas tak gadamy Jasiek Jasiek, więc pewnie będzie Jasiek, bo nic innego nie zadowoli nas obojga 😁
Mi lekarz wczoraj powiedział, że macice mam taką jakbym bya w 2 tygodnie starszej ciąży, więc ten brzuchal już mam dość spory. Chociaż dzidzia wielkość ma właściwą. Ale coraż ciężej mi fizycznie. I radą na każdy ból i zmęczenie jest dla mnie kąpielGabriella lubi tę wiadomość