Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinye wrote:Dzisiaj połówkowe, ale się denerwuję, tym bardziej, że powinnam czuć ruchy chyba częściej i mocniej, a wydaje mi się, że mam je rzadsze i delikatniejsze.
Ja mam jutro 🙈 -
Dopytam położna w piątek o co dokładnie jej chodziło z tym dotykaniem😃 jak dla mnie to ona już dawno powinna być na emeryturze😂 mieszkam w bardzo małej miejscowości, może nie miała jeszcze do czynienia z ciąża z in vitro i schizuje. Przypuszczam, że u nas każdy raczej to ukrywa, a ja normalnie wszędzie chodzę z karta ciąży z kliniki leczenia niepłodności😂
Mmiśka współczuje😟 Tez mam jakieś dziwne mdłości od rana drugi raz w ciągu kilku dni😕
Paulinye powodzenia na połówkowych, pewnie wszystko jest ok🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 12:22
Mmiśka lubi tę wiadomość
👨🏻35 l. :
2011 Kryptozoospermia
07.2018 Azoospermia
07.2019 0,3 mln ruchliwych plemników (po operacji żpn)
👩🏻32 l. :
niedoczynność tarczycy
07.2019 I ICSI- 9 komórek- 6 zarodków- 2 przestały się rozwijać
18.07.2019 transfer dwudniowego zarodka
11 dpt beta 159,4 prog 154
13 dpt beta 379,2 prog 214
15 dpt beta 744,5
18 dpt beta 2578 prog 215
26 dpt mamy serduszko ❤️
👶 03.2020
Wracamy po rodzeństwo
28.02.22 transfer ❄️ 4.1.2
8 dpt beta <0,1 🥺
26.04.22 transfer dwudniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 🥺
10.23 histeroskopia: cd-138, usunięty polip
31.10.23 transfer trzydniowego zarodka
9 dpt beta <0,1 -
Dzwoniłam właśnie do położnej, którą mi polecało kilka koleżanek, a ona do mnie, że akurat jest jakieś wyjazdowe szkolenie dla położnych w terminie, w którym rodzę, a potem od razu święta i ona wyjeżdża... Już się załamałam, że wszystkie mi powiedzą to samo... Ale zadzwoniłam do jeszcze jednej polecanej (w internecie) i o niebo lepiej mi się z nią rozmawiało! I może mnie wziąć, także kamień z serca i może zrządzenie losu Bo coś czuję, że z tamtą nie byłoby chemii.
-
aniaem86 wrote:Mmiśka, ale Ty biedna jesteś Może zaraz to się skończy... To takie tylko ostatnie podrygi
-
nick nieaktualnyMmiśka wrote:Mam to samo !🤦♀️ 6 razy w nocy wstaje nic mnie juz nie zdziwi w tej ciazy
Mmiśka, Misia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniaem86 wrote:Dzwoniłam właśnie do położnej, którą mi polecało kilka koleżanek, a ona do mnie, że akurat jest jakieś wyjazdowe szkolenie dla położnych w terminie, w którym rodzę, a potem od razu święta i ona wyjeżdża... Już się załamałam, że wszystkie mi powiedzą to samo... Ale zadzwoniłam do jeszcze jednej polecanej (w internecie) i o niebo lepiej mi się z nią rozmawiało! I może mnie wziąć, także kamień z serca i może zrządzenie losu Bo coś czuję, że z tamtą nie byłoby chemii.
-
Dawno nie zaglądalam tutaj, ale przygotowania świąteczne mnie wkręciły i nie mam ostatnio czasu.
Czuje się ok, wczoraj na wizycie córcia 580g, główką ułożona do dołu. Także jak narazie nie mam na co narzekać.
Do położnej jeeszcze nie dzwoniłam, pewnie w nowym roku zadzwonie do tej co przychodziła do mnie po pierwszym porodzie.MrsKiss, Mmiśka, aniaem86, summer..86 lubią tę wiadomość
-
Paatka wrote:Dawno nie zaglądalam tutaj, ale przygotowania świąteczne mnie wkręciły i nie mam ostatnio czasu.
Czuje się ok, wczoraj na wizycie córcia 580g, główką ułożona do dołu. Także jak narazie nie mam na co narzekać.
Do położnej jeeszcze nie dzwoniłam, pewnie w nowym roku zadzwonie do tej co przychodziła do mnie po pierwszym porodzie.Misia90 lubi tę wiadomość
-
Już po. Wszystko bardzo dobrze się rozwija. Potwierdzona córeczka.
Uparta pozakrywała się i nie chciała buźki pokazać, ale za to wypieła tyłeczek i pani doktor mogła określić dokładnie płeć. Waży 424 g, nie wiem czy to dużo czy mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 19:02
karolkowa, Mmiśka, kalade, MrsKiss, Misia90, aniaem86, 1000, summer..86 lubią tę wiadomość
-
To znaczy że Twoje tkanki nie odbijały dobrze fal ultrasonograficznych i obraz mógł być zaciemniony. Czasem to się zdarza jak są np gazy lub zbyt dużo tkanki tłuszczowej albo np byłaś wcześniej wysmarowana kremami lub olejkami (nawet dzien wcześniej gdy smarowalas może utrudnić). Czasem każą powtarzać za np dwa tygodnie.Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Dziewczyny dostałam list z ZUS że byli u mnie w poniedziałek ale mnie nie zastali.. Byłam wtedy m.in. w piekarni ale nie mam paragonu bo to zakup za 2 zł tylko był.. Jakie wyjaśnienie im napisać? Bo nie wiem czy przejdzie normalnie taki fakt czy będą się czepiać...09.2018 - ICSI , 22 oocyty - mamy 6 blastocyst: 4AA, 4BA, 3AA, 3BA, 3BB, jedna wczesna blastka
07.08.2019 - 4 crio ❄ 3BA + scratching + Accofil = Oliwia
Zaczynamy kolejne starania -
karolkowa wrote:Dziewczyny dostałam list z ZUS że byli u mnie w poniedziałek ale mnie nie zastali.. Byłam wtedy m.in. w piekarni ale nie mam paragonu bo to zakup za 2 zł tylko był.. Jakie wyjaśnienie im napisać? Bo nie wiem czy przejdzie normalnie taki fakt czy będą się czepiać...