Kwiecień 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
MrsKiss wrote:Ja też miesiąc temu miałam już dosyć niską hemoglobinę. Dostałam receptę na żelazo ale stwierdziłam że najpierw spróbuję naturalnie, podobno zakwas z buraków tak fantastycznie działa. Od tamtego czasu pije go co drugi dzień, w poniedziałek idę na pobranie krwi to zobaczę czy faktycznie są efekty. Mam nadzieję, że tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 10:21
-
Dostałam receptę na żelazo i zobaczymy czy pomoże. Za to w 4 tygodnie +2,5 kg 😥 Jeszcze chwila i będę wyglądać jak pączek w maśle. Z Synkiem wolno przybierałam i do końca byłam szczupła, a teraz z córeczką wszystko idzie we mnie. Mam 158 cm wzrostu, mam wrażenie, że każdy kilogram widać potrójnie 🙈 Aż się boje świat a 2 stycznia kolejna wizyta i ważenie 😁Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Ja też po krzywej dzisiaj . Miałam cytrynową glukozę i luzik z wypiciem, smakowała jak szklanka wygazowanego sprite z dosypanymi dwoma łyżeczkami cukru . Wynik z tego co widzę też ok i nie wskazuje na cukrzycę, chociaż ogólnie zawsze mam bardzo niską glukozę na czczo, a po glukozie mocno skoczyła ;P, potem też długo spada, mam 70-130-120. Morfologię też mam ciut rozjechaną ale tylko odrobinę poniżej normy (a to żelazo łykam mało systematycznie ) więc chyba się do tego przyłożę i będzie ok
A w nagrodę za krzywą kupiłam dla sobie małego mega słodkiego króliczka-maskotkę
A z wagą u mnie jest dziwnie, bo totalnie tego nie widać, ale jestem już 8 kg na plusie, normalnie bym wyglądała o wiele bardziej pulchnie w tej wadze , jednak te nasze brzuchy muszą swoje ważyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 15:04
Mmiśka lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja 6 kilo na plusie ale z synem tylam.identycznie patrzac po książeczce. a wtedy bylam aktywna fizycznie az do porodu teraz leżę wiec chyba nie ma reguly tez mam wizyte 2 stycznia :p
Pochwale sie ze kupilismy wkoncu komode takze juz zaczynam po.swietach ostro ogarniać wyprawkęnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
U mnie 4kg na plusie, problem w tym, że 3kg przyszły w miesiąc 😅🤷♀️ Na glukozę mam iść po Nowym Roku 😊
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
eMZetka wrote:Dostałam receptę na żelazo i zobaczymy czy pomoże. Za to w 4 tygodnie +2,5 kg 😥 Jeszcze chwila i będę wyglądać jak pączek w maśle. Z Synkiem wolno przybierałam i do końca byłam szczupła, a teraz z córeczką wszystko idzie we mnie. Mam 158 cm wzrostu, mam wrażenie, że każdy kilogram widać potrójnie 🙈 Aż się boje świat a 2 stycznia kolejna wizyta i ważenie 😁
-
U mnie już 7 kg na plusie 🙉 ale sprawdzam według kalkulatora i jest to prawidłowy przyrost z tym że na dolnej granicy.
Dziewczyny ja dzisiaj z biegunka się męczę 😱 byłam na szkole rodzenia i jak tylko wróciłam to z WC nie schodze.. Chyba tam coś złapałam 🙉 mam nadzieję że nic małej nie będzie..03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
Sesil wrote:U mnie już 7 kg na plusie 🙉 ale sprawdzam według kalkulatora i jest to prawidłowy przyrost z tym że na dolnej granicy.
Dziewczyny ja dzisiaj z biegunka się męczę 😱 byłam na szkole rodzenia i jak tylko wróciłam to z WC nie schodze.. Chyba tam coś złapałam 🙉 mam nadzieję że nic małej nie będzie.. -
Ja dzisiaj na niedobory magnezu piję domową gorącą czekoladę 😆 Magnez w jedzeniu ma największą wchłanialność przecież 🙈
MrsKiss, 1000 lubią tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
juna wrote:Ja dzisiaj na niedobory magnezu piję domową gorącą czekoladę 😆 Magnez w jedzeniu ma największą wchłanialność przecież 🙈
1000, Gabriella, MrsKiss lubią tę wiadomość
-
kalade wrote:A ja zrobiłam przed chwilą blok czekoladowy 😂 i już nie mogę się doczekać aż wystygnie i będzie zdatny do jedzenia:D
O matko, uwielbiam a wieki nie jadłam! Mam nadzieje ze teściowa na śeięta zrobi
My z Krzysiem jutro pieczemy pierniczki jestem ciekawa jak 13-miesieczniak będzie pomagał .DGabriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1000 wrote:O matko, uwielbiam a wieki nie jadłam! Mam nadzieje ze teściowa na śeięta zrobi
My z Krzysiem jutro pieczemy pierniczki jestem ciekawa jak 13-miesieczniak będzie pomagał .D
Super, już nie mogę się doczekać takich świat, żeby móc coś z synkiem przygotować, a robienie pierniczków to mega frajda dla mnie, a z takim małym pomocnikiem to już musi być wspaniale.1000 lubi tę wiadomość
-
1000 wrote:O matko, uwielbiam a wieki nie jadłam! Mam nadzieje ze teściowa na śeięta zrobi
My z Krzysiem jutro pieczemy pierniczki jestem ciekawa jak 13-miesieczniak będzie pomagał .DWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 21:24