♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
zokeia nie, ale chyba muszę coś zamówić.. oglądałam już online z H&m i teraz popatrze na Lidl, ale ja mam głupi strach... boje dIe kupować cokolwiek co związane z ciaza, no ale muszę coś nosić, jak nie lubię legginsów na wyjscia inne niż po domu, to muszę kupić nawet do lekarza czy laboratorium 🤷♀️
Wczoraj mąż mi kupił kebaba i miałam po nim jednorazowe rozwolnienie i sobie wmowilam ze pewnie coś się dzieje to potem pół nocy nie spałam z powodu kupy 🤦♀️🤦♀️
Ja wyluzuje po 30 tygodniu..
Edit te z Lidla nie są dostępne w rozmiarze 36/38Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 20:42
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyWczoraj drugi dzień jak nie wymiotywałam i wczoraj też nie wzięłam tabletki przeciwwymiotnej czyżby to już u mnie mijało jejku tak bym się cieszyła człowiek docenia życie jak powraca do zdrowia
. Dla mnie leginsy z Lidla się nie sprawdziły strasznie szybko się mechacą w kroku ale po domu fajnie się je nosi i jak dla mnie są za ciężkie albo ja trafiłam na takie
zokeia lubi tę wiadomość
-
zOsia88 bardzo się cieszę, że się lepiej czujesz! Leginsy które noszę są lekkie, może to inna partia? Mam je za krótko, żeby stwierdzić czy się mechacą. Wydaje mi się, ze obojętnie z jakiej firmy Belldandy kupi legginsy, to i tak będzie lepiej. Po prostu brzuch nie może czuć ucisku. Pamiętam ze zdjęć, że brzuszek już miała. Przy takim brzuchu, to zwykłe legginsy ściągnięte niżej tez powodowały u mnie skurcze. Taka nadwrażliwość, dlatego zaczęłam radzić to co u mnie pomogło.
-
Ja mam z lidla dwie pary dżinsów i jestem bardzo zadowolona, legginsów raczej nie mam do czego nosić, więc nie kupuję.
A mam pytanie, czy będziecie korzystać z Black Friday i coś kupicie swoim maluszkom? Widziałam na stronie smyka też dużo promocji, ale mąż mówi, że za wcześnie.
Dzisiaj późno zrobiłam sobie śniadanie, bo wylegiwałam się w łóżku i wstałam, prysznic, mycie głowy, potem w trakcie mycia naczyń zaczęła mnie straszliwie boleć głowa z prawej strony, jakby prąd mnie przeszył w tym miejscu, mroczki przed oczami, szybko poszłam do sypialni i się położyłam na minutkę, bo chyba bym upadła na podłogę w kuchni. Przypuszczam, że to brak śniadania. Raz w życiu miałam taki ból głowy i mroczki - z 2 miesiące temu, jeszcze jak pracowałam. Jeśli to od braku posiłku, to boję się akcji po glukozieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 10:29
-
Ja nie będę kupować, też dla mnie za wcześnie. Ale jak kto woli.
Ostatnio miałam sen,że miałam już dziecko i nie potrafiłam przystawić jej do piersi, zmienić pieluchy. Jak się obudziłam, to wpadłam w panikę, ze faktycznie nic nie wiem i nic nie umiem.
Jak miałam problemy z zajściem w ciąże, to byłam obcykana w temacie starań, jak jestem w ciąży, to mam poczucie, że mam jeszcze czas i jakoś nie ciągnie mnie do czytania o tym, szukania wyprawki itd. -
beti97 wrote:A ja w Lidlu nie kupuję bo na mnie te rzeczy są za duże , nogawki za długie. Wyglądam jak kupa nieszczęścia. Wczoraj w H&M kupiłam sobie spodnie. Ostatnie możliwości na stacjonarne zakupy.
Z ciuchów ciążowych lubię Reserved, bo jest ładna kolekcja, nie tylko beżowe dresyCeny identyczne jak w HM niestety. Zostały tylko 4 miesiące, więc mam plan śmigać w legginsach, jednej parze jeansów ciążowych z reserved i w rajstopach ciążowych do sukienek. Na szczęście Mam mnóstwo długich swetrów, kimonek, oversizowych marynarek, więc jak dla mnie bomba. Dostosowuję dół, a góre już mam.
Jejku ja też mam ostatnio poryte sny. Dzisiaj śniło mi się, że chyba godzinę próbowałam wjechać autobusem pod jakąś niezwykle stromą górę w himalajach. A później poszłam na tył tego autobusu, który był moim salonem i brałam w nim prysznic starając się nie ochlapać dzieci, które leżały na kanapie.
Linka2019 jak urodziłam pierwszego syna, to poszłam pierwszej nocy do położnych mówiąc, że trzeba mu zmienić pieluchę, niech mi pokażą jak. Trochę się zdziwiły (nie wiem dlaczego, czyżby wszystkie mamy miały młodsze dzieci w rodzinie i znały się na robocie?), ale później wszystko wytłumaczyły i już. Może nauczysz się w bieguWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2020, 10:41
-
Mnie też ogarnia taki lęk, że nic nie wiem. Niby pracowałam w żłobku, więc pieluchy zmieniałam jak na taśmie produkcyjnej hehe ale z tak maleńkim dzieciątkiem to wiem, że nic nie wiem. Ale czekam do grudnia na lekcje w szkole rodzenia.
Też Wam się powiększyły piersi? Mam większe o dwa rozmiary, i nie są już takie dziewczęce, okraglutkie tylko pełne, kobiece, z ciemnymi obwódkami. -
Moje teraz są dziewczęce, okrąglutkie, bo normalnie mam A, hahaha
Korrallik, to ja się pewniej czułam opiekując się swoimi dziecmi, niż nawet teraz dostać na ręce obce dziecko. Czuję ciężar odpowiedzialności. Ale pamiętam jak to było jak miałam pierwszys raz swojego noworodka. Przez kilka miesięcy co trochę wybudzałam się sprawdzając czy oddychaNie wyobrażam sobie połozyć maluszka spać w drugim pokoju.
m85t, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Może się nauczę, oby!
Ja naturalnie mam bardzo małe, drobne piersi- miseczka A. Teraz noszę B i są fajne, podobają się mnie i mężowi,jedyne co, to prześwitujące żyłki nie wyglądają ładnie, ale cóż tak musi być. Po domu chodzę bez stanika.
W pierwszym trymestrze miałam ból piersi/sutków (ale bez przesady), teraz się uspokoiło i już tak chyba nie rosną. -
Ja zawsze miałam 75c, takie nie za małe, nie za duże, ale teraz zmieniły i rozmiar, kształt i w ogóle wygląd. Mam tylko jeden biustonosz dobry, reszta za mała. Muszę w końcu zamówić jakieś, ale boję się, że jeszcze urosną i te będą tylko na chwile
-
Urosna jeszcze 😊 teraz mleka nie ma... Później będzie...Córeczka 36+5tc 2300g 52cm miłości 🥰 16.03.2021r
Synek 39+0tc 3820g 57cm miłości🥰 1.12.2022r
°1IUI 15.08.2017°2IUI 18.09.2017°3IUI 19.12.2017
♦️ #1ivf AID 21.11.18cykl rozpoczęty icsi |9.12transfer 23.01.19r [*] 8tc6d puste jajo
♦️#2ivf AID icsi 31.05.2019 (8Ax2) 3dniowycb
♦️#3 ivf AID KRIOBANK 4.05.2020 protokół dlugi¦20.06.2020r punkcja. Mam❄️❄️❄️❄️
🌺 17.07.20r FET 3AA, wlew + emryoglue
5dpt II blada kreska ¦7dpt bHCG 55/Prg 39¦11dpt bHCG 314/pgr 38¦14dpt bHCG 726/prg 26.05¦17dpt bHCG 2022¦27dpt ♥️127/min
♦️19.02.2022r transfer 2BB cb
♦️18.03.2022r transfer 1BB i morula
4dpt II kreska,5dpt bHcg 24,prog 33.20,7dpt bHcg 62,10dpt bHcg 202.90,prog 46.430 INNE LABO,12dpt bHcg 457,15dpt bHcg 1479,pog 23.60,28dpt ❤ 129/min, 12t4d 6.41cm ❤️162/min -
Olciak jak mi się nawał zrobił to wyglądałam jak Pamela 😂 mimo że piersi w ciąży urosły to wtedy były wielkie twarde kamienie. Ja kupuję staniki na bieżąco ale pod koniec ciąży kupię coś do karmienia. A w ogóle do dzisiaj promocja w Home and You. Druga rzecz 90% taniej. Dorobiłam się narzuty na nowe łóżko i pościel na Święta 😁 a na obiad był Macdonald 😀 teraz leżę. Dziś pokazałam mężowi gdzie jest maluch zwinął się w twardą kulkę i wyraźnie można było go wyczuć przez skórę . Super uczucie 😀
Olciak, zokeia lubią tę wiadomość