♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Parachute90 wrote:Desperatka to biale puchate na Twoim brzuszku to piesel/kotel/a może koc ? 🙂
to moje psie dziecko 🤪
Olciak lubi tę wiadomość
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
My siedzimy w domu. Noc nieprzespana bo młodszy chory i w nocy co chwilę się wybudzał. U starszego początki kataru. Pilnuję aby nie roznieśli chałupy;) w planach mamy jeszcze zrobienie domowego makaronu do rosołu oraz upieczenie pierniczków. Miłej niedzieli dziewczyny
Olciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w końcu podjęłam decyzje na temat laktatora kupie taki :
https://allegro.pl/oferta/canpol-laktator-elektryczny-easy-start-akcesoria-7060062930?reco_id=67650d8b-2c9f-11eb-8dd8-ecf4bbd61870&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017
Wybralam też wózek i będzie 2 w 1 i osobno fotelik
Podobaja mi się
Cybex balios s
Expander moya
Muuvo slick
Olciak, zokeia lubią tę wiadomość
-
My wczoraj u znajomych byliśmy, wypiłam butelkę wina bez alko, pierwszy łyk był dziwny, ale później się przyzwyczaiłam i nie czułam różnicy, że pije nieprawdziwe wino, a przynajmniej czułam się dobrze e towarzystwie hehe
Olciak lubi tę wiadomość
-
Desperatka piękny pieseł ❤️ Mój jest na tymczasowych wakacjach u mojej mamy i tęsknie za nim, za to kot ciagle dotrzymuje mi towarzystwa.
Nagietek szybkiego powrotu do zdrowia dla synka. Ja miałam piernik robić ale opóźnia mi się ciagle i nie wiem czy zrobię w tym roku. 🤷🏻♀️
Zosla super! 😍
Dziś mój mały wszedł mi gdzieś po prawej stronie brzucha i mnie bolało ale wypiął się i mąż nawet czuł taka kulkę 🥰 i za chwile uciekł i znowu nie bolało ani nie było go widać.
Wczoraj zamontowali nam meble w kuchni i jestem taka szczęśliwa!!!! ❤️Desperatka_87, Annie1981 lubią tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was posiada i może polecić gładkie bluzki ciążowe z krótkim rekawem kolor biały i czarny, bawełna dobrej jakości, nieprześwitująca?
Szukam na sesję ciążową
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Zosia ja mam ten laktator, myśle że to dobry wybór
.
Annie wow ale brzusio ! Śliczny. Moj do Twojego jest mały, ale przy obcisłych ubraniach widać.
Ja wymiękam i kupiłam spodnie ciążowe, używane z olx. Jejku jaka wygoda ! Nie mam już żadnych które mogłabym użyć, a w pracy to męczarnia.
Ja dziś szykuje babeczki dyniowe, bo dynia mi zalega a szkoda jakby miała się zepsuć.Annie1981, zOsIa88 lubią tę wiadomość
-
Ania witaj w klubie
https://naforum.zapodaj.net/1624b38b003d.jpg.htmlAnnie1981, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
nick nieaktualnyMój mąż jedzie zobaczyć jutro uzywany wózek znaleźliśmy fajna ofertę ale nie z tych co podałam które mi się podobają ten jest Bebbetto luca i za około 700 zł z marca 2020 ciekawe jak na zywo bedzie się prezentować
Wczoraj pisałam prawie do 1 w nocy z koleżanką ona się nacierpiala z tym mlekiem i nawet taki szpitalny laktator nie dawał rady który kosztuje nie wiem kolo 2 tys albo lepiej.
Pytałam też znajome o ciuszki to polecaja Nexta .
A jeśli chodzi o wózek to moim faworytem jest Cybex a torbę można osobno fajna kupić jest taki prosty bez udziwnień i chyba to mi się najlepiej w nim podoba.
JJJ wypróbuj mandarynki mi pomagają ale głupie to ale pomagająi jem na noc witaminy ajak serio jest kiepski dzień to co 2 dzień je biorę. Może bedzie lepiej ja odkryłam ze i te witaminy zle na mnie wpływają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 15:14
JJJ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piękne brzuchy! 🥰
Ja się zastanawiam, czy jestem w ogóle w jakiekolwiek ciąży, bo ani brzucha, ani ruchów... nic, oprócz lekkiego ciągnięcia w dole brzucha czuje się identycznie jak przed ciążapołowa na karku, a nie ma się czym chwalić, echh