♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Mi się wydaje ze ta beta, która swoją droga masz w normie... spowodowała ze się nakręcasz i szukasz potwierdzenia ze jest złe...
-
Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣16.05.2022 - jest ❤️ 5+5
06.05.2022 beta - 607 , 04.05.2022 beta - 176
30.04.2022 - ⏸️ ☘️
Miłoszek ❤️30.04.2021 (31+5) 🖤 17.05.2021 💔
Czekamy na synka z ZD ❤️
13.10.2020 - 🍀⏸️ (22 dc)
21.08.2020 - puste jajo 8tc 💔
2000 - syn, 2002 - syn, 2014 - syn -
Ekta wrote:Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣
Ale kombo u ciebie 😁😁 jeszcze do full zestawu brakuje ci wymiotów 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 10:17
Olciak lubi tę wiadomość
-
Mojanadzieja trzymam kciuki! Daj znać po wizycie.
Ja się dziś wzięłam za szukanie inspiracji na urządzenie mieszkania, trochę głowę odciążę myśleniem o ciąży wczoraj podpisaliśmy kredyt na mieszkanko, ale dzidzia zdąży się urodzić i trochę odchować zanim się tam wprowadzimyEkta lubi tę wiadomość
-
Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Objawów tez nie mam żadnych....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....Dorciax, Roksi, Tysia89, Olciak, Ekta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Angell wrote:Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....Olciak lubi tę wiadomość
-
Angell wrote:Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....Olciak lubi tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....
A mi się dziś śniło ze byłam na pierwszym usg i były bliźniaki 😂Olciak, Ekta lubią tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno.... -
Ekta wrote:Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣
Zawroty są okropne Ale mnie cieszą ;p,Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Mojanadzieja wrote:Mnie nie bola... Wcześniej sutki kłuły, nic poza tym... Temu zastanawiam się czy KTOSIEK JEST bo objawów jakiś takich nie mam...
-
U mnie rano cisza tylko zawroty, a teraz więzadła uff
Cyce waza mi chyba z kg, a po zakończeniu kp były puste,..a bez biustonosza bolą tak ciągną w dol jakbym miała zastoj, w staniku jest ok.
Ja najgorzej się czułam dwa dni temu... tak mnie cały dzień okresowo bolało, się u mnie to tak falami, raz tak, raz tak.
Ciekawe czy potem mi się zaczną bóle żołądka te wieczorne, czy nie 🤷♀️Pamietam ze tak późno w nocy je miałam od 20-22Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 10:58
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Właśnie.... mówi ze coś jej tam się podwoiło przez chwile i znikło... a to ze przez brzuch mi to usg robiła to totalny szok bo ja się jej rozebrałam położyłam naszykowałam a ona ze na płasko nogi i dupke położyć... i tak sobie pół nago leżałam....
Mojanadzieja napewno będzie dobrze....
I kolejna mam wizytę za trzy tygodnie.... wiec teraz sobie wkręcam ze może jednak będzie dwoje bo mi brzuch zaczyna się wypinać i go nieco widać jak bluzka dopasowana i moje spodnie już mnie piją ...Ekta lubi tę wiadomość
-
Ja całe życie marzyłam o bliźniętach, ale po moich ostatnich przeżyciach odpuściłam bo boję się ciąży o podwyższonym ryzyku.Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Ja trochę myślałam o bliźniakach.... bo mam torbiel na lewym jajniku i mi cykle rozwalił i nie miałam owulacji i 8 lipca jak byłam na wizycie kontrolnej to mi moja doktor powiedziała ze prawy jajnik się wkoncu za robotę wziął i działa na podwójnych obrotach i powiedziała żebym tego nie zmarnowała i działała z mężem .... wiec zmęczyłam męża i 9dpo owulacji wyszły mi już dwie krechy takie piękne tluste i okazałe.... wiec się mocno ucieszyłam ....
Ekta lubi tę wiadomość