♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:Mi się wydaje ze ta beta, która swoją droga masz w normie... spowodowała ze się nakręcasz i szukasz potwierdzenia ze jest złe...
-
Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣16.05.2022 - jest ❤️ 5+5
06.05.2022 beta - 607 , 04.05.2022 beta - 176
30.04.2022 - ⏸️ ☘️
Miłoszek ❤️30.04.2021 (31+5) 🖤 17.05.2021 💔
Czekamy na synka z ZD ❤️
13.10.2020 - 🍀⏸️ (22 dc)
21.08.2020 - puste jajo 8tc 💔
2000 - syn, 2002 - syn, 2014 - syn -
Ekta wrote:Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣
Ale kombo u ciebie 😁😁 jeszcze do full zestawu brakuje ci wymiotów 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 10:17
Olciak lubi tę wiadomość
-
Mojanadzieja trzymam kciuki! Daj znać po wizycie.
Ja się dziś wzięłam za szukanie inspiracji na urządzenie mieszkania, trochę głowę odciążę myśleniem o ciążywczoraj podpisaliśmy kredyt na mieszkanko, ale dzidzia zdąży się urodzić i trochę odchować zanim się tam wprowadzimy
Ekta lubi tę wiadomość
-
Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Objawów tez nie mam żadnych....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....Dorciax, Roksi, Tysia89, Olciak, Ekta, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Angell wrote:Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....Olciak lubi tę wiadomość
-
Angell wrote:Witam.... po wczorajszej wizycie serduszko biło... trochę się zdziwiłam bo usg mi zrobiła przez brzuch wiec widać było ze serducho bije ale taka mała plamka na tym monitorze była ze ja w sumie to nie widziałam żadnych szczegółów .... Co do badań to lekarka powiedziała ze bardzo dobre a co do glukozy w moczu to za dużo soków pije i żebym je z woda rozcieńczala....
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....)
Olciak lubi tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....
A mi się dziś śniło ze byłam na pierwszym usg i były bliźniaki 😂Olciak, Ekta lubią tę wiadomość
-
Aaa i jeszcze powiedziała ze być może mam w brzuchu mam dwóch lokatorów .... i że na następnej wizycie powie mi na 100% czy będzie dwoje czy jedno....mój mąż marzy o bliźniakach, mnie przeraża wizja
-
Ekta wrote:Ja Wam mogę odstąpić i mdłości, i bolące cycki, a jak którejś mało, to dołożę ciągnięcia i kłucia w macicy 😜 aaaa i jeszcze zawroty głowy oddam w gratisie 🤣
Zawroty są okropne Ale mnie cieszą ;p,Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Mojanadzieja wrote:Mnie nie bola... Wcześniej sutki kłuły, nic poza tym... Temu zastanawiam się czy KTOSIEK JEST bo objawów jakiś takich nie mam...
ja czuję już spojenie, albo mnie blizna ciągnie, cos czuję, że się zesram do tego kwietnia z blizną
o i sutki od kilku dni mam wrażliwe.
-
U mnie rano cisza tylko zawroty, a teraz więzadła uff
Cyce waza mi chyba z kg, a po zakończeniu kp były puste,..a bez biustonosza bolą tak ciągną w dol jakbym miała zastoj, w staniku jest ok.
Ja najgorzej się czułam dwa dni temu... tak mnie cały dzień okresowo bolało, się u mnie to tak falami, raz tak, raz tak.
Ciekawe czy potem mi się zaczną bóle żołądka te wieczorne, czy nie 🤷♀️Pamietam ze tak późno w nocy je miałam od 20-22Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 10:58
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Właśnie.... mówi ze coś jej tam się podwoiło przez chwile i znikło... a to ze przez brzuch mi to usg robiła to totalny szok bo ja się jej rozebrałam położyłam naszykowałam a ona ze na płasko nogi i dupke położyć... i tak sobie pół nago leżałam....
Mojanadzieja napewno będzie dobrze....
I kolejna mam wizytę za trzy tygodnie.... wiec teraz sobie wkręcam ze może jednak będzie dwoje bo mi brzuch zaczyna się wypinać i go nieco widać jak bluzka dopasowana i moje spodnie już mnie piją ...Ekta lubi tę wiadomość
-
Ja całe życie marzyłam o bliźniętach, ale po moich ostatnich przeżyciach odpuściłam bo boję się ciąży o podwyższonym ryzyku.Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Ja trochę myślałam o bliźniakach.... bo mam torbiel na lewym jajniku i mi cykle rozwalił i nie miałam owulacji i 8 lipca jak byłam na wizycie kontrolnej to mi moja doktor powiedziała ze prawy jajnik się wkoncu za robotę wziął i działa na podwójnych obrotach i powiedziała żebym tego nie zmarnowała i działała z mężem .... wiec zmęczyłam męża i 9dpo owulacji wyszły mi już dwie krechy takie piękne tluste i okazałe.... wiec się mocno ucieszyłam ....
Ekta lubi tę wiadomość