♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak to jest ten roan bass next, amortyzację ma z dwoma funkcjami więc to chyba to co w tym drugim modelu z roana 😊
Materiał jest świetny! Nie taki pospolity, ma coś w sobie 😊Desperatka_87 lubi tę wiadomość
'97
08.18r - początek starań
05.10.19 - poronienie 5 tydz 💔
07.20r - HSG (niedrożne, lewy udrożniony)
14.08.20 - ⏸️
14.08 - 400🧪
17.08 - 1661🧪
19.08 - 3389🧪
21.08 - 7025🧪
28.08 - Mamy maleństwo z ❤️
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston -
Zokeia to jest Mutsy i2, nie wiem czy igo to to samo? Mi się wizualnie bardzo podobają Mutsy i wagowo mi odpowiada.
Może i mi dzisiaj uda się zrobić jakaś fotkę.
Oo i jakieś zamowienie na gemini zrobię skoro darmowa dostawa.
Witam się w 30 tygodniu ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 11:18
Roksi, Jaszczureczka, m85t, Annie1981, zokeia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
m85t wrote:Czy kupowałyscie może kocyk/otulacz do fotelika? Jeśli tak, to czy mogłybyście zmierzyć mi odległość między dolnym otworem na pas a górnym i rozstaw otworów na pasy przy ramionach? Fotelik planuję kupić pewnie w marcu a mam otulacz do fotelika z 1 wycięciem na pas i chciałabym oddać do krawcowej żeby dorobić brakujące otwory.
Kolejny tydzień zaczynamy70 dni do końca
Ja nie kupiłam ale dostałam i akurat dziś myślałam o tym ze chyba za bardzo mi się nie przyda bo chyba za ciepłe to 🤔 ale może jako taki kocyk..sama nie wiem. Jeśli chodiz o wymiary od górnej części do dolnej to ciężko powiedziec bo jak widać na zdjęciu są rzepy i ta dziura jest dość duża... ale górne pasy do dolne najmniejsza odległość wynosi 12 cm a największa 32cm nie wiem jak powinnam to zmierzyc 🤔 a rozstaw między górnymi pasami 13 cm 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 11:41
-
KORRALIKK wrote:Długo czekałyście na termin u foto? Chyba nie ma kolejek, że trzeba miesiąc wcześniej się umawiać?
My rezerwowaliśmy termin 1,5 mies wcześniej żeby załapać się na wolny termin w weekend.Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
Ja sesji ciazowej z fotografem nie robię bo to nie w moim stylu.. jeszcze nie widzialam takiej zeby mi sie podobala i nie byla taka sama jak wszystkie ale to już kwestia indywidualnych odczuć. Ja raczej lubię być po drugiej stronie obiektywu i w sumie mam trochę doświadczenia i sporo sprzetu. Makijaż robiłam kiedyś profesjonalnie więc i tapetę mogę sobie zrobić. Może coś sama zorganizuje albo mężowi poustawiłam lampy i sprzęt i spróbujemy zrobić coś nieszablonowego ale jakoś mi nie zależy. Z fotograficznego doświadczenia mogę poradzić zeby sesje robić wtedy kiedy czujemy się naprawdę dobrze. Lepszy mniejszy brzuch niż obolala mama. Odpowiednim światłem, perspektywa, kadrowaniem można brzuch optycznie powiększyć ale zmęczenia czy bolu z oczu mamy nawet w Photo shop się nie usunie
-
Roksi jak nie teraz to może na jesień/ zimę Ci się przyda. W moim otoczeniu wszyscy mówią że one są dość duże i wystarczaja im na cały okres użytkowania pierwszego fotelika. A że zapinana w pasy w kombinezonie / kurtce odradza się niezależnie czy ma się 3 miesiące czy 60 lat to jest fajna i bezpieczna opcja
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Koffy tez tak myśle ze na jesień. Pewnie tez dlatego ta górna czesc jest na rzepy żeby to było mocno regulowane w razie jak dziecko rośnie i wysokości/ułożenie pasów się zmienia
na upartego tego można to wykorzystać jako taki kocyk na kanapę czy coś jak dziecko małe i tylko leży 😁
-
Zastosowań jest sporo. Niektóre mają też otwory na pasy 5 punktowe i sąsiadka stosowala to do wózka do spacerówki na jesień jak było za ciepło na ten oryginalny śpiworek albo pogoda zmieniala się co chwilę i pasowalo dziecko co chwilę ubierac i rozbierać
Roksi lubi tę wiadomość
-
Ja może też bym sesji nie robiła, ale dostałam od przyjaciółki taki bon na sesję, więc szkoda, aby przepadła. Widziałam fajne zdjęcia w domu, takie zwykłe, bez doklejonego kosmicznego tła 🙂
Poza tym być może to moja ostatnia ciąża. Chociaż bardzo bym tego nie chciała. Ale długo się staraliśmy, to był fatalny czas. Chciałabym się w końcu cieszyć ciąża, a nie tylko bać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 12:03
-
Linka2019 wrote:Ja może też bym sesji nie robiła, ale dostałam od przyjaciółki taki bon na sesję, więc szkoda, aby przepadła. Widziałam fajne zdjęcia w domu, takie zwykłe, bez doklejonego kosmicznego tła 🙂
Linka2019 lubi tę wiadomość
Szymon urodzony 08.04.2021 g. 12.15 waga 3950g wzrost 59cm
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Pierwsza ciąża- Aniołek 13 tc (10.04.2020)
-
nick nieaktualnyRoksi nie wiem na kiedy masz termin ale na wyjście ze szpitala może akurat będzie dobre zależy kiedy urodzisz ale wątpię żeby w kwietniu było plus 30
stopni.
Ja cala ciążę wyglądam strasznie na dodatek mam popękane usta smaruje dużo pije a i tak nic z tego. Okres ciąży nie będę wspominać miło mam nadzieje ze macierzyństwo będzie inneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 12:20
-
Zosia połowa kwietnia czyli równie dobrze może być początek a może być koniec, ciężko przewidzieć 😂 wczoraj właśnie patrzyłam na zdjęcia z tamtego roku z końcówki kwietnia to chodziłam już w krótkim rękawku 🙈 wiadomo ze maluszek musi być cieplej ubrany, ale musialobyc już dość ciepło
w razie co się przyda, bo spiworka żadnego nie mam i nie mam zamiaru kupować 🤔
-
nick nieaktualny
-
zOsIa88, Desperatka_87, Mojanadzieja, Jaszczureczka, Dorciax, misskity, m85t, Annie1981, zokeia lubią tę wiadomość
-
Ja na studiach pracowałam jako makijazystka w studiu fotograficznym, jeździłam z nimi na plenery itd więc może mi się opatrzyło
zawsze dużo fajniej wypadaly sesje rodzinne z noworodkiem już bo dziecko wprowadzalo prawdziwa dynamikę.
Koralik fajny kombinezon:) czy się sprawdzi to już loteria pogodowa ale fajny i fajna cenaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2021, 13:11