♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
zOsIa88 wrote:Na każdym sprzęcie inaczej wychodzi w gabinecie juz miałam 2200 w pon zanim trafiłam do szpitala to było tydzien temu a tutaj 27 było 2080 a teraz jest 2200 g. Więc kruszynka będzie z niej napewno bo do 15 wątpię żeby przybrała aż tyle
Parachute trzymam kciuki za Was -
Objawy moga trochę zniknąć czy zlagodniec, a infekcja nadal może być w środku. Jak będziesz rodzić naturalnie, to też niefajnie jak np. drożdżyca będzie w drogach rodnych. Jeśli wspolzylas to mąż tez do przeleczenia.
Mam nadzieję, że będziesz się czuć coraz lepiej. -
Tylko póki co w środku nic nie czuje, tylko całkowicie po zewnętrznej stronie. Trochę obwiniam maszynkę do golenia, bo kupiłam jakieś całkiem inne niż zawsze i może ona tak podrażniła + uczulenie albo infekcja.
Mąż bezpieczny w pełni 😂 nie pamiętam, kiedy ostatni raz było tiruriru, w okolicach 15tc 😅 -
Koralik to że w środku się nic nie czuje to nic nie znaczy. Ja miałam raz w życiu infekcje, oczywiście w 1 trymestrze ciazy
całkowicie bez objawów. 0 uplawow, 0 swedzenie, 0 pieczenia, totalnie nic, a w rutynowym wymazie wzrost czegoś tam obfity. Leczenie - ja miesiąc na globulkach, mąż- 1 tabletka doustna 🤦♀️ taka sprawiedliwość. Ja bym wymaz sobie zrobiła dla spokoju bo tak jak dziewczyny piszą to infekcje wpływa na na szyjke ponoć + przy porodzie sn można przenieść patogeny na dzidziusia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2021, 23:43
-
nick nieaktualny
-
Poranne ktg wyszło dobrze. Czekam na obchod i na decyzje 🙈 jestem trochę obsrana, powiem Wam....
Najlepsze jest to, ze dzisiaj na zmianie jest polozna, ktora tutaj mnie na sale przyprowadziła. Wchodzi dzisiaj rano na sale i mówi: slyszalam, że to dziś ! Widsi Pani, ja tu Pania przyprowadziłam i odprowadze na sale cięć 🙈zOsIa88, m85t, Roksi, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj jest do minus 30 % na ciuszki w h and m dla dzieci domowilam jeszcze rozmiar 44 bo wydawało mi się ze mam za mało tylko 3 pajacyki mam w takim rozmiarze a wzielam sobie body z długim i śpiochy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 08:19
Kora88 lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Kora88 z innego powodu trafiłam do szpitala a podejrzenie ze dziecko slabo przyrasta juz było wczesniej ale gdy ja juz pójdę do szpitala to mnie trzymają długo i teraz tez juz stwierdzili ze to bez sensu żebym na kilka dni wychodziła do domu.
-
Parachute 3mam kciuki! Daj znać po obchodzie.
Ja wczoraj miałam od 15 do 22 skurcze, ale były bardzo nieregularne co 42-58 8-15 min różnie bardzo. A w nocy się wyciszyły. Wiec obstawiam, ze to jakaś zapowiedź 😅🤪.
Mam pytanie - czy braliście jakieś zabawki dla dziecka? Czarno białe karteczki albo jakieś gryzaki, albo jakieś inne zabawki już? Czy kupicie to potem? Nie wiem czy coś kupić czy na początek nic nie będę potrzebować. 🤷🏻♀️🤔🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
koffy wrote:Ja bym wymaz sobie zrobiła dla spokoju bo tak jak dziewczyny piszą to infekcje wpływa na na szyjke ponoć + przy porodzie sn można przenieść patogeny na dzidziusia.
Korralikk najwyżej dowiesz się, że to nic takiego.
-
olka25 wrote:Cześć, mogę dołączyć przy końcówce? Termin mam na 20 kwiecień. Będzie trzeci synek ☺
Heh, hej
Opowiedz coś o sobie
Olciak, nic bym nie kupowała i tak mnóśtwo dostaniesz
Parachute wspieram na odległość. Ekscytujący dzień
27 dni do terminuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 09:49
Olciak lubi tę wiadomość
-
zOsIa88 wrote:Dzisiaj jest do minus 30 % na ciuszki w h and m dla dzieci domowilam jeszcze rozmiar 44 bo wydawało mi się ze mam za mało tylko 3 pajacyki mam w takim rozmiarze a wzielam sobie body z długim i śpiochy.
zokeia lubi tę wiadomość
-
Ja czekam na fizjo, potem zjem coś, położę się bo kiepsko się czuje i torbę soakujeAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Olciak ja z zabawek mam tylko taka czarno biala pluszowa ksiazeczke ktora dostalam gratis do zamowienia. Tak to sobie powybieralam mniej więcej jakie zabawki / matę edukacyjną chce kupić zeby potem nie brać byle czego A nie wiem czy będę mieć czas i siłę o tym myśleć. W pracy poprosili mnie o listę takich rzeczy które bym chciała i co oni kupia skreśla z listy, coś jak dostanę to też i ewentualne braki uzupełnię sama. Ogólnie jestem nastawiona na minimalizm, jak najmniej plastiku i zabawek które działają na zbyt wiele zmysłów naraz zeby dziecko nie było przestymulowane sensoryczne.
Warto poczytać zeby być świadomym ale kupować jeszcze za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 10:34
Olciak, m85t, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Parachute trzymam za Was kciuki! Będziesz tulić swojego maluszka ❤
Koffy jaką matę wybrałaś? Mi się spodobała nowa propozycja kinderkraft ze zwierzętami świata na mapie, do tego później można zrobić tipi w pokoju malucha. Nam matę uparla się kupić babcia męża prawie 90lat, w wyborze pewnie pomoże jej siostra męża, ale nie chce nic narzucać, bo babcia ma budżet ograniczony, a dla niej to radość kupić coś dla prawnusia. Najwyżej kupimy sobie drugą w swoim czasie.