Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Jestem w szoku. Jednak prezydent Gdanska zmarl
Jak można w takim pięknym dniu kiedy ludzie się jednoczą zrobić coś tak strasznego
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny, które mają i/ lub spodziewają się chłopców
jak to jest ze stulejką? w SR położna mówiła, że nic nie ściągamy przy kąpieli...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelka książeczki smialo moge polecic. Kupilam 7szt :p od 3(czarno biala) i od 6 m-ca (z kolorami).
Wynioslam je do pokoju na górze a przez ten brzuch nie chce znowu po schodach wchodzic ale pozniej mige foto zrobic. Maja po kilka grubych stron, podonne kupilam w Smyku ale drożej.
W koncu wstawilam pierwsza pralkę ubranek juupii. Ale mimo, ze mam pralke 6kg to jeszcze sporo prania przede mna
Dziewczyny nosi mnie a.musze leżec bo czuje, ze z tym brzuchem nie ma zartow! Strasznie sie napina, nawet pojscie do toalety to od razu kamień i od razu czuje duże napieranie na szyjke
A balagan w pokoju, wszystkie zakupione rzeczy czekaja aby je w koncu ułożyć w świeżo zlozonej szafie. I na sama nysl o dzialaniu energia mnie rozpiera. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej
-
Martusiawp po obchodzie zostałam zbadana szyjka ma nie całe 2 cm zamknięta bez rozwarcia, przed chwila była u mnie ginekolog i powiedział ze podjęli decyzje na założenie krążka. Właśnie mama mi go kupiła i przyniosła i powiem wam jestem przerażona on jest taki wielki
jutro maja go zalozyc
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Angella tak z ciekawości ile taki krążek kosztuje? Czemu w ogóle trzeba go kupować samemu?
Też słyszałam o prezydencie Gdańska... masakra... a Owsiak powiedział, że zrezygnuje z funkcji prezesa zarządu WOŚP👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja wróciłam od dentysty, jestem wkurzona. Powiedział, że nie będzie ruszał tego zęba, żebym antybiotyk brała 7 dni a zęba niech najlepiej skończy ten dentysta, który zaczął. Tylko, że ja nie chce dać już go leczyć tej babce, bo widocznie kiedyś zaleczyła mi go źle, że po kilku latach się odezwał. No nic, będę szukać innego dentysty. Pośmiał się, pożartował ale nic nie zrobił
Mamy taką śnieżycę, że masakra, świata nie widać! Wracałam jeszcze komunikacją miejską, bo samochód nie na chodzie ... to żałowałam, że nie zdecydowałam się na taxi. Ludzi masa, ścisk, smród, że lepiej byłoby nie oddychać. Brzuch mój już chyba widoczny spod kurtki, bo dziewczyna i straszy Pan chcieli mi ustąpić miejsca.
Wróciłam, zjadłam kebaba i czas się położyć, bo brzuch dziś twardnieje mocniej. A chodziłam po tym mieście dosłownie jak kaczka, tak mnie w pachwinach ciągnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 16:03
-
India a w jakim lidlu byłaś? Bo w moim nie było tych książeczek
a z tych ciuszków nic nie kupiłam bo w sumie nie podobały mi się za bardzo te wzory
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyAniaKJ wrote:Karmelka dwie tabliczki czy cząsteczki? Jeśli tabliczki to jestem pod wrażeniem:) ja dziś po glukozie, bleee. Czekam niecierpliwie na wyniki.
-
Daffi, słyszałam
Nie, żebym gościa jakoś szczególnie lubila, nie biorąc pod uwagę żadnych politycznych gustów... Po prostu mnie scisnelo w żołądku, jak przeczytałam te wiadomość przed chwilą
To jest tak okropne, że brakuje mi komentarza!
-
nick nieaktualny
-
Karola, ale Ci pomógł ten dentysta, nie ma co
U nas też była sniezyca, taka że zero widoczności. Potem przeszło i wyszło słońce. Wieje mocno. Mają być oblodzenia wieczorem i nocą
Karmelka, ale mnie rozbawilasDla mnie 2 tabliczki czekolady to 2 pełne opakowania
Tak czy inaczej, nawet jeśli chodziło Ci o 2 paski, to dla mnie to i tak jest kosmos, ja zupelnie nieslodyczowa jestem w takim razie
My jemy z synem pizzę, robimy lekcje i ja jeszcze pracuje, wszystkiego po trochuAle niedługo się szykuje na 18 na SR. Ciekawe, co dzisiaj będziemy przerabiać
-
nick nieaktualnyCo do ataku na tego prezydenta. Ja się polityką kompletnie nie interesuje. Jestem w szoku, impreza masowa a człowiek z nożem wchodzi na scenę dźga 3 razy a nikt nie reaguje! Zobaczcie na filmiku ile ludzi stało na scenie... Nikt go nie zatrzymał gdzie ochrona? To był człowiek z takim samym prawem do życia jak każdy. W takich sytuacjach jestem za kara śmierci.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Tutaj w szpitalu trzeba sobie samemu go kupic , koszt to 190 zł raczej mnie zistawia jeszcze na obserwacje i jak bd Ok to wypuszcza, tutaj czyje się w sumie bezpiecznie bo jak by się coś działo to lekarze są na miejscu, w domu bd się stresować
-
Karollinax26 wrote:Ja wróciłam od dentysty, jestem wkurzona. Powiedział, że nie będzie ruszał tego zęba, żebym antybiotyk brała 7 dni a zęba niech najlepiej skończy ten dentysta, który zaczął. Tylko, że ja nie chce dać już go leczyć tej babce, bo widocznie kiedyś zaleczyła mi go źle, że po kilku latach się odezwał. No nic, będę szukać innego dentysty. Pośmiał się, pożartował ale nic nie zrobił
Mamy taką śnieżycę, że masakra, świata nie widać! Wracałam jeszcze komunikacją miejską, bo samochód nie na chodzie ... to żałowałam, że nie zdecydowałam się na taxi. Ludzi masa, ścisk, smród, że lepiej byłoby nie oddychać. Brzuch mój już chyba widoczny spod kurtki, bo dziewczyna i straszy Pan chcieli mi ustąpić miejsca.
Wróciłam, zjadłam kebaba i czas się położyć, bo brzuch dziś twardnieje mocniej. A chodziłam po tym mieście dosłownie jak kaczka, tak mnie w pachwinach ciągnie.
Ja bym poszła na twoim miejscu bo jeszcze kilka tygodni do końca ciąży a może cię znów zacząć boleć.
W Krakowie też była niedawno taka zamieć że dobrze się na to patrzyło tylko przez okno z domu. Ja zaraz się wybieram po zakup pralki, musimy pojechać komunikacją bo problemy z parkowaniem mam pod blokiem i jak byśmy wrócili to nie byłoby miejsca a daleko nie jest. Jakoś dam radę w autobusie, choć też nie lubię nimi jeździć.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN