Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały dzień prasuje, masakra ile tego jest.
India to te ciuszki na siedząco będziesz chyba prasowa, jak byłam smarkata to tak robiłam, da się
Ja o tych książeczkach na śmierć zapomniałam, pewnie jutro już nic nie będzie. Zła jestem. Ale przy tej dzisiejszej pogodzie to nigdzie nie wychodzę, ludzie mają problem żeby się przemieszczać, taki wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę insulinę od początku ciąży. Ale zatrzymałam.sie na 7 jednostkach w 12 tyg i tak.do dzisiaj. No jeśli nie spadnie jutro to muszę szybko się wybrać żeby dostawać większą dawkę. A po zdrowym obiedzie 137 także nie spada. Ja w tamtej ciąży miałam też cukrzycę i jak tylko zaszłam w tą to od razu przeszłam na diete ale niestety nie pomogło. I mimo,ze wartości były 93 do99 dostałam insulinę. A potem już ładnie sie trzymało. No a teraz zobaczymy.Karmelllka90 wrote:No właśnie mi też tak mówiła.
A ty bierzesz insuline? Przy jakich wartościach zaczelas brać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 17:02
-
Angela będzie dobrze! Zakładanie nie boli, taki lekki dyskomfort tylko. Ja w poprzedniej ciąży chodziłam z krążkiem 18 tygodni, w tej już 10 i póki co jest ok. I niestety ale nie oszczędzam się specjalnie, bo mam 14mc dziecko w domu, wiec i nosze, i ganiam za nim. Ale z mojej perspektywy krążek naprawdę pomaga. A głowa spokojniejsza. Trzymaj się
! Ps. Odnośnie sytuacji z prezydentem Gdańska i Owsiakiem - aż się wierzyć nie chce. Szok.

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56d64441493d.jpg
To moje zakupy z rossmanna 2+2 (wydalam 50zł). Spróbuję tych pieluszek bambiboo, choć poza promocją to raczej na nie nie wyrobię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 17:06
india lubi tę wiadomość
-
Te spodenki sa genialne!!Sansivieria wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cacb2c0d18f2.jpg
A to Mąż złapał w Lidlu. Zestawy są chłopięce...tak żeby ten róż trochę stonować
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wzięłam te pieluszki 1 biorę do szpitala. Ale fakt one nie wychodzą ekonomicznie poza promocjami ale często są na nie promocje ale ja się boje zrobić zapas jedynek bo niby rozmiar duży ale nie wiadomo czy ta dupencja się zmiesci. A z drugiej strony nie nakupilam 2 bo moga wisieć w kroku. Serio nie wiem jak zrobić zapas pampersow. Moze po prostu kupię jeszcze 2 opakowania 1 i jedno opakowanie 2 ? Czego są za 19.99 z kartą rossnęSansivieria wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56d64441493d.jpg
To moje zakupy z rossmanna 2+2 (wydalam 50zł). Spróbuję tych pieluszek bambiboo, choć poza promocją to raczej na nie nie wyrobię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:10
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:No dobra w czwartek mam wizytę u gin rano a na wieczór na czwartek zarezerwowałam sobie już wizytę w luxmedzie u diabetologa. Powiedzcie mo tylko na co zwracać uwagę jak teraz będę robiła zakupy do czwartku xd wiem ze temat był wałkowany ale nie zwracałam wcześniej uwagi na to

Ogólnie mocz w porządku, hbs ujemny tylko hemoglobina mnie zmartwiła bo wyszła 12,6 a norma jest od 12
dużo warzyw, dużo kiszonek, ostrożnie z owocami, zero przetworzonych dań, ryby, mięso na parze, kasze grube, makaron pełnoziarnisty, chleb probody, jogurty naturalne mieszaj z owocami, płatkami owsianymi, orzechami... do picia woda z cytryną. Jedz co 2,5-3h tj często a mało. Na śniadanie unikaj nabiału, kawa z mlekiem dopiero na II śniadanie.
DorotaAnna, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77

-
Karmelllka90 wrote:Basia na szkole rodzenia zakładasz maseczkę? Ja nie chcę nikogo zarazic i tak myślę czy nie kupić maseczki. Bo to jednak można ktos być zły. Bo zarazki w sumie w domu powinnam trzymac a nie po ludziach rozsyłać

u nas panie mówią, że wypraszają chore osoby- mamusie i tatusiów.. ja miałam katar ale nikt sie nie przyczepił...Fasolka77

[/URL]