Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:Martusiawp po obchodzie zostałam zbadana szyjka ma nie całe 2 cm zamknięta bez rozwarcia, przed chwila była u mnie ginekolog i powiedział ze podjęli decyzje na założenie krążka. Właśnie mama mi go kupiła i przyniosła i powiem wam jestem przerażona on jest taki wielki
jutro maja go zalozyc
może i wielki ale jak ma pomóc to ... trzymaj się! będzie dobrze!Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Co do ataku na tego prezydenta. Ja się polityką kompletnie nie interesuje. Jestem w szoku, impreza masowa a człowiek z nożem wchodzi na scenę dźga 3 razy a nikt nie reaguje! Zobaczcie na filmiku ile ludzi stało na scenie... Nikt go nie zatrzymał gdzie ochrona? To był człowiek z takim samym prawem do życia jak każdy. W takich sytuacjach jestem za kara śmierci.
mówili w radio, że firma ochroniarska nie miała chronić nikogo personalnie tylko zabezpieczać imprezę.. nikt się nie spodziewał takiej akcji na pewno..Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Krążek nie jest refundowany. Wszędzie trzeba kupować. Na Ujastku dziewczyny mówiły 140 zl-200 zł zależy gdzie kupowały. Po założeniu 2 dni obserwacji i puszczali je do domu
to jest skandal! polityka prorodzinna, 500+ ale jak problemy z zajściem w ciążę albo ciążą zagrożona to obywatelu lecz się sam!!!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Sansivieria wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56d64441493d.jpg
To moje zakupy z rossmanna 2+2 (wydalam 50zł). Spróbuję tych pieluszek bambiboo, choć poza promocją to raczej na nie nie wyrobię...
ja wlazłam do rossmanna dziś i nic nie kupiłam... jakoś mały wybór, wszystko przebrane..Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Dziewczyny, ja też nie wiem co z pampersami, rozmiar 0 czy 1 ? Jestem zielona.
no jest jeszcze 3 miesiące.. ja czekam bliżej końca, żeby wiedzieć jaka Kluseczka będzie dużaa promo są co chwilę więc nie ma co panikować
Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Dziewczyny, ja też nie wiem co z pampersami, rozmiar 0 czy 1 ? Jestem zielona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:20
-
Paula 90 wrote:No i dzieje się - Owsiak chce się wycofać z fundacji żeby nie prowokować psycholi.
Świat się kończy...
Przez PiS i berety. Brawo, dopięli swego
Cisna mi się na usta słowa których nie wypowiem na głos.
Mam nadzieję że Owsiak zmieni zdanie. Bo bez niego to już nie będzie to samo. Jego brak będzie akcentował tragedie z tego roku
dlaczego Paula mieszasz w to PIS i berety?Misiabella, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:dlaczego Paula mieszasz w to PIS i berety?
Sam Jurek odnosi się do tego w swoim oświadczeniu bardzo wyraźnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:19
-
nick nieaktualnyindia wrote:Dziewczyny a pampersy 1 to mówicie o tej paczce 88szt?
india lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:A kto krzyczał że Owsiak musi odejść i wylewał na Niego wiadra pomyj?
Sam Jurek odnosi się do tego w swoim oświadczeniu bardzo wyraźnie
oszołomów nie brakuje, to, że sprawca był wściekły na poprzednią władzę nie znaczy, że działał w imieniu PIS.. tak się właśnie tworzy język nienawiści.. koleś miał epizody ze schizofrenią.. ja bym w to PIS-u nie mieszałaMisiabella, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJak robiłam rozeznanie wśród pieluch jednorazowych tutaj mowie typowo dla noworodka gdzie pieluszkę zmienia się często
1. Eco bambiboo - niczym nie wybielane, mają wskaznik mokrości nie mają dużo barwników tylko ten napis zielony, są zdrowe i bardzo je polecają narzekają na cene, ale tutaj cena = Eco
2. Pampers baby care, chwalone za chłonność, wskaźnik mokrości cenowo nie najgorzej wypadają. Ich minus to są wybielane mogą podrażniać nie muszą, za duzo barwników a i mają wycięcie na pępek z tego co jedna dziewczyna zaznaczyla w filmiku
3. Babydream - cenowo całkiem spoko, plus bo nie są wybielane. Chłonne są, chyba nie mają wskaźnika mokrości ale nie pamiętam chyba były takie grubsze jeśli to były te tutaj nie chce zmyślać
4. Lupilu z Lidla. Moja przyjaciółka je zachwala. Bardzo tanio wychodzą u nich to tak jakby 10 zł na dzien, chlonne, ładnie siedzą na dupinie minus ze są wybielane
5. Dada chyba najmniej chłonne z tych wszystkich ale też dużo osób polecało mimo to, że tanie że jest miarka mokrosci ale tez wybielaneFasolka77, india, Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:kazda wizyta sie tak stresuje. to juz silniejsze ode mnie.
napij sie meliskija się stresowałam w I trymestrze no ale to z racji wcześniejszych poronień.. teraz jak już czuję Małego to idę na luzaka
Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wiewiórka dawała znać? Może przeoczyłam?? Miała dzisiaj wizytę u tego swojego prowadzącego. Trochę się martwię.
Następna syska wypuścili ja z tego szpitala? Wczoraj nic dzisiaj nic.
No takie rzeczy to już by mogły meldowaćczłowiek się przywiozal jak wirtualna rodzinkę ciężarowek traktuje a tu jeszcze nic znać nie dają...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:50
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Jak robiłam rozeznanie wśród pieluch jednorazowych tutaj mowie typowo dla noworodka gdzie pieluszkę zmienia się często
1. Eco bambiboo - niczym nie wybielane, mają wskaznik mokrości nie mają dużo barwników tylko ten napis zielony, są zdrowe i bardzo je polecają narzekają na cene, ale tutaj cena = Eco
2. Pampers baby care, chwalone za chłonność, wskaźnik mokrości cenowo nie najgorzej wypadają. Ich minus to są wybielane mogą podrażniać nie muszą, za duzo barwników a i mają wycięcie na pępek z tego co jedna dziewczyna zaznaczyla w filmiku
3. Babydream - cenowo całkiem spoko, plus bo nie są wybielane. Chłonne są, chyba nie mają wskaźnika mokrości ale nie pamiętam chyba były takie grubsze jeśli to były te tutaj nie chce zmyślać
4. Lupilu z Lidla. Moja przyjaciółka je zachwala. Bardzo tanio wychodzą u nich to tak jakby 10 zł na dzien, chlonne, ładnie siedzą na dupinie minus ze są wybielane
5. Dada chyba najmniej chłonne z tych wszystkich ale też dużo osób polecało mimo to, że tanie że jest miarka mokrosci ale tez wybielane -
Fasolka77 wrote:napij sie meliski
ja się stresowałam w I trymestrze no ale to z racji wcześniejszych poronień.. teraz jak już czuję Małego to idę na luzaka
I jeszcze nie udalo mi sie odebrac dzis tego wyniku na toxo ciekawe czy rano mnie ktos wpusci...