Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Boli mnie glowa ale ruszylam dupsko do paczkomatu i odebralam skarpetunie. Jeju jakie to wszystko maleńkie!! Wzielam rozmiar 9-11.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34d0aa61f72e.jpgDorotaAnna, malutka_mycha, martusiawp, india, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
No dokładnie! Taką mam nadzieje.
A w ogóle jak mu powiedziałam o tej cukrzycy, to się tak zachowywał jakbym powiedziała mu o rakuno ale dobra już się z niego nie śmieje. To dobry facet jest
india, AniaKJ lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:Boli mnie glowa ale ruszylam dupsko do paczkomatu i odebralam skarpetunie. Jeju jakie to wszystko maleńkie!! Wzielam rozmiar 9-11.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34d0aa61f72e.jpg
Bardzo ładnew ogóle wszystkie takie maciupkie skarpetki są fajne
Też muszę dokupić trochę skarpetek. Jak mówiłam mamie, że mam tylko 10 par to mówiła,że starczy bo przecież takie maleństwo nie brudzi skarpetna co ja: a jak mu się nogi spocą? Wtedy moja mama tak się śmiała, że nie była w stanie już dalej ze mną rozmawiać. Nie wiem co w tym śmiesznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 15:55
Daffi, india lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Bardzo ładne
w ogóle wszystkie takie maciupkie skarpetki są fajne
Też muszę dokupić trochę skarpetek. Jak mówiłam mamie, że mam tylko 10 par to mówiła,że starczy bo przecież takie maleństwo nie brudzi skarpetna co ja: a jak mu się nogi spocą? Wtedy moja mama tak się śmiała, że nie była w stanie już dalej ze mną rozmawiać. Nie wiem co w tym śmiesznego
Mam nadzieje ze za bardzo sie nie beda pocic :p -
Karmelllka90 wrote:Co do koszul ja mam takie : ( są wymięte bo w kartonie leżą z wszystkimi rzeczami do szpitala. Jeszcze nie prane.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de66b88e51e0.jpg
Jedna koszula do porodu. Nie specjalnie ładna ale kosztowała 25 zł, nie będzie mi szkoda jest duża i ma super wielką klape do kangurowania.
I 3 koszule ponporodzie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc754a228ddf.jpg
Kosztowała 40 zł na bazarku myske, że jest całkiem fajna jak za takie pieniądze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cae07e059657.jpg
Tesco 45 zł na wyprzedaży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d15663d5c6.jpg
Ta z przesyłką na allegro coś około 45 zł generalnie spoko, jak jestea szczupła i masz małe piersi bo to największy rozmiar. Ja w nią wchodzę teraz, ale to jest zagadka bo piersi mi w niej raczej się gniotawięc chyba kupię jeszcze jedna moE uda mi się pojechać na bazarek i kupić taką jak rozowa tylko inny kolor. Bo w sumie przecież cycki nie mogą być ściśnięte....
mnie najbardziej podpasowała ta z tescoFasolka77
-
Sansivieria wrote:Dafi a jak Ty poznałaś że Twój Chłopczyk jest ułożony główka w dole? Jakie czujesz ruchy?
DorotaAnna, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Malutka mycha ale masz ciężki dzień! Wróć do domku zdrzemnij się
albo zjedz coś dobrego
Daffi śliczna ta Twoja córeczka
Karmelka no ja też się zastanawiam czy nie będę za bardzo wystrojonanie wiem jeszcze będę się nad nią zastanawiać.
Dziewczyny z cukrzycą- co pijecie w ciągu dnia?
mnie tez się wydaje ta koszula od MG właśnie taka teatralna.. ja zrezygnowałam z zakupu.
Dorota ja piję bardzo dużo wody samej albo z cytryną, herbatę w pokrzywy i czasem kawę z kapką mleka oczywiście wszystko niesłodzoneDorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:To ja też ponarzekam na swojego a co... mój co prawda w domu pomaga i robi- oczywiście trzeba mu najczęściej powiedzieć ze ma odkurzyć, wynieść śmieci czy coś. Ale naprawdę to robi. Tylko od kad już mam taki pokaźny brzuszek jak on to mówi „widać, że ciąża a nie że kebab” to jemu ODBIŁO! ja mam siedzieć w domu i nic nie robić. Jak jadę do sklepu czy gdzieś to muszę mu pisać, że jadę, że dojechałam, że wracam i że jestem już w domu. Jak spadnie chociaż trochę śniegu- to już w ogóle najlepiej mam nie wychodzić i broń Boże nie wsiadać w samochód! I w ogóle to ja już nie powinnam prowadzić- bo jestem w ciąży. Tłumacze, że to nie zakłóca moich zdolności do prowadzenia, a brzuch mi nie przeszkadza. To nic najlepiej jakby po prostu nigdzie nie wychodziła. No jak inwalidę mnie traktuje
Dorota to przecież takie słodkie, że sie tak martwi o CiebieFasolka77
-
Daffi wrote:Wcześniej mialam go poprzecznie moze dlatego bylo mi latwiej bo posladkowego w zyciu bym nie poznala. Mlody lezal poprzecznie tak ze jak mam lozysko na scianie przedniej to mial tam nozki bardzo wyrazne ruchy były na wysokosci pepka i czulam go tak smiesznie inaczej ciężko mi opisac.. A teraz czuje gmeranie nisko na linii majtek no i kopniaki jak mi sadzi to widze je wysoko pod cyckami.
Ja mam tak samo dlatego też uważam że mały leży głową w dół, w czwartek mam usg to sienokaze👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:Dorota to przecież takie słodkie, że sie tak martwi o Ciebie
No słodkie słodkie. Ale wkurzające👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:Dziewczyny to w końcu z jakiego sklepu polecacie pieluszki? Tetra, bambus i muslin, bo już się pogubilam
MYCHA ja kupilam na gemini tetrowe, flanelowe i bambusowe- paczka czeka na dole na korytarzu- jestem ciekawa jakie są w dotyku
Fasolka77
-
Karmelka sa momenty, ze nachodzą mnie podobne pytania. A już najbardziej obawiam sie o malutka, mam nadzieje, ze bedzie zdrowa
Kiwona masz swoje niełatwe przeżycia. Mam nadzieję, ze po tym porodzie wspomnienia beda milsze. Choc do konca zadna z nas nie wie jak sie wssystko ułoży.
Daffi cudowne wiadomoaci, ciesze sie, ze wszystko dobrze
Nasze dzieci to już małe klopsiki
Reniata cudownie!!! Spokojnej i bezproblemowej ciazy :* wpadaj do nas w odwiedziny
Karmelka alr sie uwinęlas z zakupami. Super!
Ja na razie mam tylko jeden stanik do karmienia, a wczoraj zamowilam jakies z Ali. Ciekawe czy zdążą przealac na czas :p
MamaAga no to super wieści po wizycie, mam nadzieje, ze nastroj juz lepszy. A cukrem to nie ma sie co za bardzo martwic, z tym można sobie poradzić. W razie czego nasze dziewczyny na pewno pomogą.
Karolina posciel chyba pozniej, no chyba ze teraz strzeli mi vos do glowy vy wysteoic lozeczko aby ladnie wygladalomam tylko przescieradla na razie
Mycha dzien pelen wrazen
Nigdy nie analizowalam tych pomiarow z usg, ale tyle o tym mowiecie, ze rez zaraz sprawdzemam nadzieje, ze nie odkryje nic niepokojącego
Daffi lubi tę wiadomość
-
ja nie wiem czy to ciążą czy o co chodzi ale zachowuję się jak jakiś muł.. wchodzę na różne strony, chcę coś zamówić, żeby podgonić wyprawkę ale jakoś nie mogę, nie wiem na co się zdecydować.... co wybrać... jakiś koszmar.. nie wiem jak zrobiam to zamówienie na gemini...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:ja nie wiem czy to ciążą czy o co chodzi ale zachowuję się jak jakiś muł.. wchodzę na różne strony, chcę coś zamówić, żeby podgonić wyprawkę ale jakoś nie mogę, nie wiem na co się zdecydować.... co wybrać... jakiś koszmar.. nie wiem jak zrobiam to zamówienie na gemini...
.
Oczywiście są rzeczy nad ktorymi trzeba sie zastanowić przed zakupem, ja na przykład ciągle myslę nad inhalatorem jaki wybrać.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień