Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlue2019 wrote:Karmelka90
Przyznam szczerze że czytałam majówki, nawet zamierzałam do nich dołączyć bo mam więcej wolnego czasu teraz kiedy już jestem na l4 , ale znów wywiązała się tam jakas afera atmosfera beznadziejna...A chce przyjemnie spędzić resztę czasu do.porodu A nie się denerwować od samego czytania. U was widzę przyjemna miła atmosfera więc chyba nikt nie nie pogniewa jak się rozgoszcześmiało. Napisz cos więcej, bo chyba masz już jakieś doświadczenie dobrze rozumiem że druga dzidzia?
-
O jejku nie chce czytać tych historii z porodowek chyba że będą nas bezpośrednio dotyczyć. Bo kochane przecież my wszystkie trafimy na najlepsze położne i nasze porody to w ogóle będą lekkie
. Wierórka jak Tobie się nudzi podczas leżenia i ogólnie jakimś dziewczyną to polecam seksowane mamy na netflix jak sikalam że śmiechu. Jak widziałam, te butelki Versace i perfumy burberry dla niemowlaka. Albo tekst o karecie do porodu. Poprostu 10 odcinków śmiechu
mysla.nieskalana, Karmelllka90, Fasolka77, Natalia-tosia, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa szczerze nigdy nie zaglądałam na majówki. Ale powiem wam, że to wynika też z tego, że marzę już o wiośnie o dacie 28 marzec kiedy to zacznę biegać i uprawiać dziki sex
haha... ( Wtedy będę miała 38+0) a jak wejdę na majówki i zobaczę te suwaczki to się cofnę w czasie haha
martusiawp, Wiewióreczka, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Bez sensu... myślę że w ciąży lepiej przyjemnie spędzić czas nie tracić nerwy na zbędne rzeczy
Ago91 - witaj, na kiedy masz termin?Karmelllka90, martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyKasionek wrote:O jejku nie chce czytać tych historii z porodowek chyba że będą nas bezpośrednio dotyczyć. Bo kochane przecież my wszystkie trafimy na najlepsze położne i nasze porody to w ogóle będą lekkie
. Wierórka jak Tobie się nudzi podczas leżenia i ogólnie jakimś dziewczyną to polecam seksowane mamy na netflix jak sikalam że śmiechu. Jak widziałam, te butelki Versace i perfumy burberry dla niemowlaka. Albo tekst o karecie do porodu. Poprostu 10 odcinków śmiechu
espoir lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja szczerze nigdy nie zaglądałam na majówki. Ale powiem wam, że to wynika też z tego, że marzę już o wiośnie o dacie 28 marzec kiedy to zacznę biegać i uprawiać dziki sex
haha... ( Wtedy będę miała 38+0) a jak wejdę na majówki i zobaczę te suwaczki to się cofnę w czasie haha
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Ja mam takie ataki paniki chwilowe jak pomyślę,że to coraz bliżej. Ale to takie pomieszane z ekscytacją
Karmelka wyobraziłam sobie to jak latasz i rzucasz się na przypadkowych ludzi,taka wygłodzona
Ale wydaje mi się że jak tylko trochę siku mi się zachęcę to brzuszek twardymysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Nie wiem o jakim bieganiu myślisz? Ale ja dzisiaj oglądalalam ten lajf z fizjoterapeuta i ona powiedziała, że po ciąży nie można miegac 6 miesiecy. A jak karmisz to dopiero 2 miesiące po skończeniu. Masakra bo już oczami wyobraźni miałam siebie biegającą zaraz po zakończeniu połogu. A tu będzie trzeba szukać czegoś innego.
boziulku gdzie ja do biegania haha
ale po porodzie mam zamiar chodzić na długie spacery. Pies padnie a dziecko będzie dotlenione że hoho. Po męża do pracy w jedną stronę 3 km więc takie minimum to będzie 6 km :p
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Hahaha. No ostatnio marzy mi się sex ale boje się że spojenie mi pęknie haha. I zdarza się czesciej że brzuszek twardnieje to już nie chce dokładać.
Ale wydaje mi się że jak tylko trochę siku mi się zachęcę to brzuszek twardy
Dziewczyny witamy, pewnie że możecie tutaj siedzieć. Miło się czyta że u nas jest fajnieA kilka dni w jedną czy druga stronę nie robi przecież różnicy.
ago91 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Bardziej mi chodziło o ruszenie dupki by poród wywołać
boziulku gdzie ja do biegania haha
ale po porodzie mam zamiar chodzić na długie spacery. Pies padnie a dziecko będzie dotlenione że hoho. Po męża do pracy w jedną stronę 3 km więc takie minimum to będzie 6 km :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 13:00
Fasolka77, Natalia-tosia, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Hahaha. No ostatnio marzy mi się sex ale boje się że spojenie mi pęknie haha. I zdarza się czesciej że brzuszek twardnieje to już nie chce dokładać.
Ale wydaje mi się że jak tylko trochę siku mi się zachęcę to brzuszek twardyale jestem mistrzem "samogwałtów"
malutka_mycha, Karmelllka90, Kiwona, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój synek też pośladkowo ułożony ale lekarz mówił że nie mam czym się przejmować bo i tak będę mieć cc, 1 cc miałam z przyczyn nagłych na cito spadek tętna dziecka ja ledwo żywa co zrobić najważniejsze że dziecko zdrowe.
Teraz zabieram się za kompletowanie wyprawki powoliA wy na jakim etapie ??
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Karmelka ja właśnie wczoraj po seksie się wystraszylam, miałam regularne twardnienia przez pół godz, które później się wyciszylo i zdarzało się coraz rzadziej. Wystraszylam się
Dziewczyny witamy, pewnie że możecie tutaj siedzieć. Miło się czyta że u nas jest fajnieA kilka dni w jedną czy druga stronę nie robi przecież różnicy.
-
Mama36 wrote:A ja od wczoraj od 16 tak naprawdę śpię cały czas. Dziś wstałam, zjadłam. Śniadanie i znów zasnęłam do teraz. Aż poszłam zmierzyć ciśnienie ale książkowe 122/70
No jak nie ja!
Któraś zauważyła u siebie taka zmianę?szkoda że na zapas nie można