Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue2019 wrote:Mój synek też pośladkowo ułożony ale lekarz mówił że nie mam czym się przejmować bo i tak będę mieć cc, 1 cc miałam z przyczyn nagłych na cito spadek tętna dziecka ja ledwo żywa co zrobić najważniejsze że dziecko zdrowe.
Teraz zabieram się za kompletowanie wyprawki powoliA wy na jakim etapie ??
Z wyprawki mam jedynie pare ubranek,dwa kocyki i dwa rożki...szał -
Blue2019 wrote:Mój synek też pośladkowo ułożony ale lekarz mówił że nie mam czym się przejmować bo i tak będę mieć cc, 1 cc miałam z przyczyn nagłych na cito spadek tętna dziecka ja ledwo żywa co zrobić najważniejsze że dziecko zdrowe.
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:No spacery są najlepsze dla mamy, dziecka i psa. No ja też już odliczam do tego 37 tyg żeby dotrzymać. Cały czas mówię do małej żeby tam grzecznie siedziała bo wtedy zdążę odebrać więcej wypłat 100% i kupię jej pięknego szumsia
hahaha
Mama36, Wiewióreczka, india, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, czuje się tak ciężko, wszystko mnie boli, czy tylko ja tak narzekam ?
A z łóżka wstaje na kolanach
mysla.nieskalana, AniaKJ, ago91, Kasionek, Lolka30, Kiwona, valetta94, Fasolka77, Mama36, Aga2606, MamaAga85, Daffi, Misiabella, Wiewióreczka, india, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Karmelka90
Mam w domu już syna ma 3 lata i niebawem rusza do przedszkola teraz będzie drugi synek
Jestem z dolnegoslaska z okolic Wrocławia. -
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Mnie tylko troche denerwuje to,że mój dzisiuś od paru dobrych tygodni siedzi sobie na dupce,główką u góry...Tłumaczę mu,ze przydałoby się powoli obracać,ale chyba ma mnie w nosie...
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Też się czuje ociazala. Właśnie największe dla mnie wyzwanie to wstać z łóżka. Wczoraj siadam na podłodze i było mi łatwiej się podnieść.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie śpię dziś od 5 rano. Po śniadaniu pojechaliśmy na zakupy ale trzeba było zrobić szybki odwrót do domu bo zrobiło mi się słabo. Pierwszy raz mi się zdarzyło, nie licząc krzywej cukrowej. Filip też nie pomaga bo szaleje od tej 5.
We Wrocławiu sypie śnieg od rana, ciekawe jak długo wytrzyma.
India daj znać jak z autami, my tak naprawdę nie obejrzeliśmy na żywo żadnego jeszcze.
Witam nowe dziewczyny:). Blue ja kupiłam materacyk pianka-lateks hevea baby max, dużo dziewczyn to wybiera z tego co czytam. A tak przy okazji to gdzie chcesz rodzic? We Wrocławiu?india lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Blue2019 wrote:Czy zmaga się któras z was z uciazliwymi bólami kręgosłupa w dolnym odcinku ledzwiowo krzyzowym ? Czy wizyta u fizjoterapeuty mi pomoże? Może.ktoras z was ćwiczy w ciąży z fizjoterapeuta , jestem po cc teraz też będzie mnie czekać cc.
mnie bolał dół pleców przed ciążą bo spałam na brzuchu.. w ciąży ustąpił bo śpię na bokachale chodzę do fizjoterapeutki teraz żeby wzmocnić właśnie dolną część pleców i się zrelaksować
polecam
Fasolka77
-
Kasionek wrote:O jejku nie chce czytać tych historii z porodowek chyba że będą nas bezpośrednio dotyczyć. Bo kochane przecież my wszystkie trafimy na najlepsze położne i nasze porody to w ogóle będą lekkie
. Wierórka jak Tobie się nudzi podczas leżenia i ogólnie jakimś dziewczyną to polecam seksowane mamy na netflix jak sikalam że śmiechu. Jak widziałam, te butelki Versace i perfumy burberry dla niemowlaka. Albo tekst o karecie do porodu. Poprostu 10 odcinków śmiechu
moja koleżanka w maju opowiadała jak pod jej blok podjechała karoca z końmi i zabrała dziewczynkę do KomuniiFasolka77
-
wszystkie już prawie gotowe tylko Karmellka dopiero zaczynamysla.nieskalana, Blue2019, Karmelllka90, espoir, Kiwona, Misiabella, Wiewióreczka, Tunia76, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77