Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ago91 wrote:Wg om na 2 maja a wg usg 27-29 kwietnia
Moj suwaczek nie jest obecnie aktualny, byl stworzony na podstawie terminu porodu z usg z 13 tc, a dwa kolejne usg pokazuja co innego. Widze ze lekarze obecnie nie przywiazuja sie do terminu wynikajacego z pierwszego prenatalnego usg, przynajmniej w moim przypadku.
ago91 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:O to mamy taki sam termin
Moj suwaczek nie jest obecnie aktualny, byl stworzony na podstawie terminu porodu z usg z 13 tc, a dwa kolejne usg pokazuja co innego. Widze ze lekarze obecnie nie przywiazuja sie do terminu wynikajacego z pierwszego prenatalnego usg, przynajmniej w moim przypadku.
ja mam niby na 13 kwietnia a ostatnio już i 8 mi wyszedl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:23
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam termin do tej pory przyspieszony o całe 2 tyg, więc marcówka się ze mnie robi, ale minie 10tyg od usg więc zobaczymy teraz co bedzie.
No też jestem ciekawa. Chodź dziś już mówiłam, że młodszy syn ważyl 4,5, też był duży a w terminie w 40 tyg urodziłam. Wcale nie wcześniej. -
nick nieaktualny
-
Haha Karmelka, żebyś się nie zdziwiła z tym dzikim seksem w 38 tc
wczoraj gadałam z koleżanką w 36 tc i mówiła, że marzy, by urodzić, że już tak jej ciężko w tych ostatnich tygodniach...
Kasionek...butelki Versace...dobre
Cieszę się, że Ci te czopki pomagająna mnie nie działały...dziś nawet na noc wzięłam i kurczę nic nie pomogły. Miałam dwa tygodnie spokoju z brzuchem, a dziś w nocy skała cały czas. Dopiero rano zrobił się normalny.
Aga, super brzuchFajny kształt i jaki spory
Espoir miała nam tu pokazać, że jej brzuch największy...i co? Obiecanki cacanki!
Witam nowe dziewczynynie dziwię się, że spieprzacie z majówek
U nas jest naprawdę miło
Kurczę, już tyle lutówek rozpakowanych...i biorąc pod uwagę, że zaczęło się u nich w 36 tc, to niewiele czasu już nam zostało...aż strach!
Jak piszecie o spaniu to Wam zazdroszczę..zasypiam o 4 i śpię do 9. No ale co się dziwić jak leżę cały dzień na plecach z nogami zgietymi w kolanach. To się spać odechciewajeszcze mam ten pieprzony zespół niespokojnych nóg...że muszę cały czas wierzgać girami, bo zwariuję.
Korolka, jaka Ty piękna! Masz idealnie dobrany Avatar
Blue, materacyk piankowo-lateksowy z firmy Hevea. Są zalecane przez instytut matki i dzieckaO właśnie widzę, że Mycha to samo napisała :
Tunia, fajnego masz lekarza! Ja u siebie też mam takiego, co przyjmuje mnie często za free w szpitalu. Do Ludwina nie chodzę teraz, bo ja mieszkam 400 km od KrakowaAle mimo że skroił mnie równo, to to najlepiej wydane pieniądze w życiu
Misiabella, mysla.nieskalana, ago91, malutka_mycha, Karollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja mam we wtorek wizytę i też nie mogę się doczekać... chociaż ostatnią miałam 17 stycznia xd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDzisiaj mam pierwszy raz że brzuch twardnieje mi tak czesto i czuję ból brzucha dołem. Ale ciężko mi określić czy jest to ból promieniujący od spojenia czy jest to ból samego brzuszka. Najchętniej już bym była na IP ale już mi wstyd tam jezdzic.
-
Mama36 wrote:Dzięki Wam przymierzylam moje majtki a kuku rozm 42(!) mówię wezmę na zapas.. Mąż patrzy Na mnie jak na wariatke.lewdo na uda weszly.!no masakra. Muszę kupować inne. W szpitalu miałabym zonk
Polecam majtki bella mama są mega rozciągliwe: https://www.aptekagemini.pl/majtki-poporodowe-bella-mama-m-l-2szt.html?fbclid=IwAR1-iHHQHZLznEm2wqlWjpqfgwtzbreGj7gkDhj7i4PDOWB03qZ1MZe76gk
Też mam te z Akuku w rozmiarze 40 i noga mi nie przejdzie masakra, wogóle jakieś badziewne są. A te bella są super siateczkowe i oddychające, brałam rozmiar M/L z belli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:01
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dzisiaj mam pierwszy raz że brzuch twardnieje mi tak czesto i czuję ból brzucha dołem. Ale ciężko mi określić czy jest to ból promieniujący od spojenia czy jest to ból samego brzuszka. Najchętniej już bym była na IP ale już mi wstyd tam jezdzic.
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Polecam majtki bella mama są mega rozciągliwe: https://www.aptekagemini.pl/majtki-poporodowe-bella-mama-m-l-2szt.html?fbclid=IwAR1-iHHQHZLznEm2wqlWjpqfgwtzbreGj7gkDhj7i4PDOWB03qZ1MZe76gk
Też mam te z Akuku w rozmiarze 40 i noga mi nie przejdzie masakra, wogóle jakieś badziewne są. A te bella są super siateczkowe i oddychające -
nick nieaktualnyKarmelka, nie myśl tak bo lepiej żeby Cię brali za panikare.. A kto tam Cię zna!!?? Mają takich dziesiątki dziennie :p, niż potem pluc sobie w brodę... Jedź.. Mój gin mi powiedział zjak coś się będzie w weekend działo, nie czekać jechać zobaczyc, a uwierz mi ze On jest taki starej daty i się nie cacka.
Natalia, to się nie spotkamy.. Na Brochow nie pójdę chodźbym miała rodzic na ulicy.. A co do Borowskiej to, jak mój by odpadł to na pewno tam pojadę jako drugi, chodź ja będę miała umawiana cesarke.
-
Mama36 wrote:Dzięki, już zamawiam! Czyli brać swój rozmiar?
Tak bierz swój. Z akuku 38 i 40 nie przeszła mi noga, z belli M/L są super. Tamte z akuku pójdą do kosza a kupiłam ich 4 opakowania, wyglądają w ogóle na nieoddychające... No i te z belli są wielorazowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny