Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy mnie nie straszcie tymi majtkami.Blue2019 wrote:O dobrze że mówicie bo ja też mam 42 w koszyku wrzucone to chyba wymienię je na xxl nie am co przecenia swoich możliwości haha

To ja skończę w koszuli, bez majtek.
mysla.nieskalana, Blue2019 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja leżę w wannie od pół godziny i chyba nie wyjdę stąd już do porodu.

Jest bosko!!
Ja dzisiaj tak miałam w ikei jak usiadłam na fotelu xd usiadłam i był tak wygodny... mówię ch** nie wstaje będę tu sobie siedzieć do kwietnia xd
Wiewióreczka, Lolka30, Tunia76, mysla.nieskalana, martusiawp, india lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJest szansa że zostawili by Cię jako model pokazowy, jaki ten fotel jest genialny hahah... Donosiliby Ci tylko pulpety ze stołówki!!DorotaAnna wrote:Ja dzisiaj tak miałam w ikei jak usiadłam na fotelu xd usiadłam i był tak wygodny... mówię ch** nie wstaje będę tu sobie siedzieć do kwietnia xd
AniaKJ, Wiewióreczka, DorotaAnna, Lolka30, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wielkie dzięki. Wezmę bella.valetta94 wrote:Polecam majtki bella mama są mega rozciągliwe: https://www.aptekagemini.pl/majtki-poporodowe-bella-mama-m-l-2szt.html?fbclid=IwAR1-iHHQHZLznEm2wqlWjpqfgwtzbreGj7gkDhj7i4PDOWB03qZ1MZe76gk
Też mam te z Akuku w rozmiarze 40 i noga mi nie przejdzie masakra, wogóle jakieś badziewne są. A te bella są super siateczkowe i oddychające, brałam rozmiar M/L z belli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeważnie cały u mnie, ale jak miałam. Takie mocne napady (przed braniem Leków) to cały się robił jakby skurcze cyklicznie co pare minut.. A potem się robił twardy tylko na dole pod pepkiem. Ale to już po 2 nospie.. Więc schodzilo.teraz jak biorę leki i nie latam to jak się robi nawet to cały na chwilę i przechodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:39
-
Jeszcze wczoraj 29+6 pokazywało, że to 7 m-c, a od dziś 30+0 pokazuje 8 m-c ciążymalutka_mycha wrote:Oo jak ja wanny zazdroszczę

Wiewióreczka ale w 8 miesiącu ciąży czy kalendarzowym? Bo ja też spojrzałam do swojej apki i jestem w 8 miesiącu ciąży!! Szok
Ale Mama36 ma rację, z matematyki mi wychodzi, że 8 m-c jest od skończonego 31 tc.
Tunia, brzuch twardnieje na wszystkie sposoby, które opisałaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:41
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDafficzku kochany, rozumiem że na fb, na kwietniowych masz takie samo zdjęcie w ikonce? Nikt się nie podszywa pod Ciebie?Daffi wrote:U mnie twardnieje caly. Ale zamienia sie doslownie w kamien.

Aaaaa nie.. Już widzę że inny przepraszam.. O agrafke więcej. :d taka zmyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:43
-
Dziewczyny dopiero wyciągamy wózek z kartona, odebrałam go ze sklepu 9 stycznia. Przy wyciąganiu zauważyłam, że 3 koła są napompowane a jedno nie- mąż pojechał napompował, ale powietrze od razu zeszło
wózek nawet nie złożony- myślicie że w sklepie od ręki wymienią to jedno kółko czy muszę cały wózek czy jak ?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyNa spokojnie zadzwoń do nich. Jak na mój chłopski rozum to kółko powinni tylkoDorotaAnna wrote:Dziewczyny dopiero wyciągamy wózek z kartona, odebrałam go ze sklepu 9 stycznia. Przy wyciąganiu zauważyłam, że 3 koła są napompowane a jedno nie- mąż pojechał napompował, ale powietrze od razu zeszło
wózek nawet nie złożony- myślicie że w sklepie od ręki wymienią to jedno kółko czy muszę cały wózek czy jak ? -
Tam pod twoim postem na fb to nie DaffiMama36 wrote:Dafficzku kochany, rozumiem że na fb, na kwietniowych masz takie samo zdjęcie w ikonce? Nikt się nie podszywa pod Ciebie?

Aaaaa nie.. Już widzę że inny przepraszam.. O agrafke więcej. :d taka zmyłka
. Daffi jest Justyna A nie Dorota. Nawet ją kiedyś wyczailam po poście o cukrzycy hihi
.
Mama36, Daffi lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Na spokojnie zadzwoń do nich. Jak na mój chłopski rozum to kółko powinni tylko
No ja się nie denerwuje zdarza się przecież, poza tym mąż mówi, że już koledzy mu mówili, że może wymienić taką dętkę w Decathlonie za 12 zł
tylko sklep zamknięty do poniedziałku a ja się zastanawiam co z tym kołkiem będzie
takie problemy...
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️