Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja byłam rozczarowana. Bo na zdjęciach wyglądają bajecznie. A na żywo owszem, są ładne, ale nie rzucają na kolana.
Ps Paula kocham cię ! Mają tańsze niż na orginalnej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 14:17
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmellka myślałam, że kupiłaś cybexa bo jest lekki i zwinny i starczy do końca wózkowania.
A takie parasolki, to dla takich jak ja co kupią ciężkiego wielkiego klocka. Np bebetto czy tako itp.
Ubranka śliczne.
Ja po dostawie od szwagierki mam ubranek do 74 włącznie. No ale używek. -
nick nieaktualny
-
ja mam komplet ubran zima lato do 2 lat, lacznie z kombinezonem zimowym i kapielowkami :)a buty tez odlozone
juz wszystko wyprane w szufladach poukladane wielkoscia
ale wiadomo.... to nie pierwsze dziecko
wiec wszystko stare.......
reszta ubran po starszakach spakowana na strychu bedzie czekac.....mam tam tez stroje na baliki maskowe w przedszkoluindia, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ha!!! Halo halo zglaszam, że ktos tu na pewno mnie przebija w wyprawce tylko siedzi cichutko... Więc ja to jestem jeszcze hoho w tyle
Ja myślę, ze jest tu nas wiecej - utajonych zakupoholiczekKarmelllka90, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Karmellka myślałam, że kupiłaś cybexa bo jest lekki i zwinny i starczy do końca wózkowania.
A takie parasolki, to dla takich jak ja co kupią ciężkiego wielkiego klocka. Np bebetto czy tako itp.
Ubranka śliczne.
Ja po dostawie od szwagierki mam ubranek do 74 włącznie. No ale używek. -
Karmelllka90 Bartka karmiłam 2-3 dni tylko...
tak, dla mojego Męża dalej są apetyczne - mi się nie podobają i faktycznie kp je zmienia...
ja jestem z tych, co to nie rozczulają się "och ach magia karmienia", po prostu daję dziecku pokarm, więc przyznam, że bardzo ubolewałam nad tym jak ciąże zmieniły moje piersi czy ogólnie ciało... jednak mimo bycia matką, dalej jestem kobietą, więc i chciałabym się kobieco czuć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 14:40
martusiawp lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyEspoir
Mam takie samo zdanie dla.mnie karmienie też nie ejst żadna frajda , a nawet powiem wam że jak skończyłam karmić to się cieszyłam że w końcu mam spokój taka że mnie zła.matka haha
Mój ginek też jest zdania że 8-9 miesiący karmienia wystarczy potem ejst pełno innych pokarmów które dziecko może jeść najważniejsze są pierwsze miesiące. A mówi że ma.pelno kobiet po długim karmieniu co narzekają że mają piersi jak uszy jamnika -
nick nieaktualnyespoir wrote:Karmelllka90 Bartka karmiłam 2-3 dni tylko...
tak, dla mojego Męża dalej są apetyczne - mi się nie podobają i faktycznie kp je zmienia...
ja jestem z tych, co to nie rozczulają się "och ach magia karmienia", po prostu daję dziecku pokarm, więc przyznam, że bardzo ubolewałam nad tym jak ciąże zmieniły moje piersi czy ogólnie ciało... jednak mimo bycia matką, dalej jestem kobietą, więc i chciałabym się kobieco czuć...całą moją sexulalnoac wizualna pokryły prążki haha. Nie no oczywiście cycki i pipka to nie wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 14:45
-
nick nieaktualny
-
ja Bartusia chciałam karmić rok, jeszcze mało wiedziałam "o życiu" wtedy i wydawało mi się to takie normalne/łatwe/oczywiste. karmiłam 2-3 dni.
z Maciusiem bardziej nastawiałam się na mm, a karmię do teraz.
macierzyństwo nauczyło mnie, że nigdy nic nie da się zaplanowaćKarmelllka90, Wiewióreczka, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
a swoją drogą to fajnie tak się zamknąć w kuchni ("zamknę drzwi, żeby dom olejem nie śmierdział") i tak pisać z Wami w spokoju między jednym usmażonym schabowym, a drugim
fajne z Was babki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 14:54
Karmelllka90, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Mama36, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Syska2202 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:espoir, mama36 dziękuję za wsparcie :* Muszę sobie z tym poradzić i nie czytać głupot w internetach a ostatnio mi się wyświetliło kilka przykrych wątków na innych forach a ja głupia w to weszłam i się zaczęło..
-
nick nieaktualny