Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelka90
Teraz zmieniły się od 2019 roku przepisy dla.rodzacych są bardzo zaostrzone i nie tak łatwo o cesarke teraz bez wskazań medycznych (mówię o takich typu że poród sn to zagrożenie dla matki i dziecka anatomiczne wady czy położenie dziecka)valetta94 lubi tę wiadomość
-
Espoir, a z Ciebie jaka fajna babka!
Jak ja Was wszystkie lubię!!!!!!
Blue, u mnie też będzie CC. Miałam 3 operacje przegrody macicy, więc ze względów bezpieczeństwa.
Karmelka, jak dobrze, że wszystko ok i Cię odesłali do domku
Ja się trochę boję, że kiedyś pojadę na IP za późno...nie że bagatelizuję objawy, ale ja mam twardnienia brzucha od 16 tc. W nocy brzuch jest twardy bez chwili przerwy, w dzień różnie, kilka lub kilkanaście razy dziennie.
Jutro wizyta u profesora w Poznaniu, jadę już spakowana. Tak bardzo chciałabym, żeby odesłał mnie jeszcze do domku...espoir, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Espoir, a z Ciebie jaka fajna babka!
Jak ja Was wszystkie lubię!!!!!!
Blue, u mnie też będzie CC. Miałam 3 operacje przegrody macicy, więc ze względów bezpieczeństwa.
Karmelka, jak dobrze, że wszystko ok i Cię odesłali do domku
Ja się trochę boję, że kiedyś pojadę na IP za późno...nie że bagatelizuję objawy, ale ja mam twardnienia brzucha od 16 tc. W nocy brzuch jest twardy bez chwili przerwy, w dzień różnie, kilka lub kilkanaście razy dziennie.
Jutro wizyta u profesora w Poznaniu, jadę już spakowana. Tak bardzo chciałabym, żeby odesłał mnie jeszcze do domku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 15:26
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Boże, jak Was nadrobić ciężko od rana
Wiewiórka, wierzę że wszystko dobrze i profesor da Ci jeszcze przepustkę do domu:) na którą masz tam być ?
Ja jestem po obiadku, trochę też boli mnie brzuch i sobie leżę, a galaretki wyszły pyszne!jutro znów zrobię, inny smak
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O matko nadrobiłam Was!
Rano byłam po tego szumisia (India nie wiem czy ta promocja jest też w internecie niestety), potem byłam w kinie z mamą na koglu moglua potem niestety ale musiałam zjeść kebaba na obiad... zostałam zmuszona xd strasznie zła ze mnie matka (tak a propo tych dziewczyn z fb gruby o cukrzycy ciążowej xd ). Nawpierdzielałam się tak że ledwo siedzę. Ale musiałam bo już do końca ciąży pewnie nie zjem kebaba xd
india lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Ja tam bym bardzo chciała SN rodzić i przez spojenie i wagę małej boje się że to może byc nie realne. Ale strach przed porodem SN też jest wskazniem do CC tylko musisz iść do psychiatry . Lub załatwić sobie płatne CC. Poza tym przy takich krwawieniach z Szyjki to nie wiem czy prowadzacy ci pozwoli rodzić SN
W środę będę go o to pytać.. -
Jednak nie mam wyrzutów sumienia. Cukier po godzinie po kebabie 117 xd fakt że jadłam taki na talerzu bez tej bułki- frytki surówka mięso. Ale minęła godzina a ja nadal pękam
mysla.nieskalana, Misiabella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:O matko nadrobiłam Was!
Rano byłam po tego szumisia (India nie wiem czy ta promocja jest też w internecie niestety), potem byłam w kinie z mamą na koglu moglua potem niestety ale musiałam zjeść kebaba na obiad... zostałam zmuszona xd strasznie zła ze mnie matka (tak a propo tych dziewczyn z fb gruby o cukrzycy ciążowej xd ). Nawpierdzielałam się tak że ledwo siedzę. Ale musiałam bo już do końca ciąży pewnie nie zjem kebaba xd
Ja dzis tez zgrzeszylam kebabem na talerzu, witaj w klubieDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny
Karmelka, masz rację... Tylko smutno, że to tak daleko od domu...120 km, więc pewnie 2 razy w tygodniu by ktoś przyjechał.
Mam na 18:30, ale u niego są straszne obsuwy. Dam Wam znać od razu poKiwona lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka,na pewno jeśli będzie można to wyśle Was do domu,a jeśli nie to dacie radę! Jak to mówi zawsze mój Tato "co nam pisane to nas nie ominie"
Więc jak tak ma być to przetrwacie tam troche i będzie już później z górki.
Moje piersi ze względu na wagę i wielkość nigdy nie wyglądały dla mnie atrakcyjnie jakos szczególnie. Polubiłam się z nimi bo nie mam na razie wyjścia,ale sząłu ni ma i nie bedzieWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Nieskalana, to fakt, przynajmniej odeszłoby zmartwienie, czy zdążę dojechać, gdyby coś zaczęło się dziać.
Chciałabym dziś kupić ostatnie rzeczy dla Dzidzi i mam pytanie jakie macie wanienki? Chętnie odgapię, bo nie mam czasu czytaćmysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie pomogę,bo nie mam. Ale wanienkę to raczej będę miała najzwyklejszą,bez wydziwiania
Wiem,że dziewczyny polecają taką zwykłą z Ikei,ale ponoć ciężko dostępna. No i teraz moda na wanienki na stelażu,jak ktoś ma gdzie rozstawić takie cuś
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:ja jadłam wszystko od początku
nie wierzę w dietę matki karmiącej...
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość