Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasionek wrote:Ale masz mieć wynik w normie nie koniecznie taki niski. Ja po insulinie mam 87 do 92 i to jest ok. Broń boże zbliżać się aż tak nisko celem zwiększania insuliny. Bo to nie ma sensu.
w sumie racja.. kazała mi trzymać <90Fasolka77
-
Karolinka
Galaretka meeega smakuje mojej córci
ja spróbowałam łyżeczkę i potwierdzam,ze pyszna
Robiłam truskawkową z jogurtem natur.i z truskawkamimysla.nieskalana, Karollinax26, martusiawp, Natalia-tosia, india lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wierzę, wracam do domu!!!!!!
Twardy brzuch mam całą noc, bez minuty przerwy, za dnia kilkanaście razy, czasem nawet z lekkim bólem okresowym, a szyjka bez zmian!
W pomiarze 25-31 mm czyli jak ostatnio.
Tak się cieszę!
Mam wizytę za 2 tygodnie, a później będą już co tydzień. Powiedział, że jak miną 34 tc to "jesteśmy w domu". Opierdzielił mnie za 6 tabletek dziennie magnezu, mam brać 8.
Co ciekawe, przy doktorku brzuch jak skała, mam wrażenie, że sam był zdziwiony, że ta szyja rozwarta od wewnątrz tak daje radępewnie dzięki leżeniu.
Mówiłam mu, że leżę 24 h na plecach, powiedział, że jak najbardziej, bo to trochę pic na wodę z tym leżeniem na lewym boku.
Szymon 1670 ważyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:01
mysla.nieskalana, Karollinax26, malutka_mycha, DorotaAnna, Paula 90, Kasionek, stresant, Daffi, Fasolka77, martusiawp, Natalia-tosia, espoir, Lolka30, Kasiulka90, Karmelllka90, Kiwona, Misiabella, Tunia76, B_002, Aga2606, valetta94, AniaKJ, india, Lili90 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Dziewczyny, nie wierzę, wracam do domu!!!!!!
Twardy brzuch mam całą noc, bez minuty przerwy, za dnia kilkanaście razy dziennie, czasem nawet z lekkim bólem okresowym, a szyjka bez zmian!
Tak się cieszę!
Mam wizytę za 2 tygodnie, a później będą już co tydzień. Powiedział, że jak miną 34 tc to "jesteśmy w domu". Opierdzielił mnie za 6 tabletek dziennie magnezu, mam brać 8.
Co ciekawe, przy doktorku brzuch jak skała, mam wrażenie, że sam był zdziwiony, że ta szyja rozwarta od wewnątrz tak daje radępewnie dzięki leżeniu.
Szymon 1670 waży:)Super!!! Cieszę sie razem z Tobą
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Twardy brzuch mam całą noc, bez minuty przerwy, za dnia kilkanaście razy, czasem nawet z lekkim bólem okresowym, a szyjka bez zmian!
Tak się cieszę!
Mówiłam mu, że leżę 24 h na plecach, powiedział, że jak najbardziej, bo to trochę pic na wodę z tym leżeniem na lewym boku.
Szymon 1670 ważyLeż dalej i rób zakupy
-
ago91 wrote:Któraś z Was tu wspominała o twardnieniu brzucha. Dzisiaj i ja mam jakiś dzień że mi twardnieje częściej. Do tej pory jakoś tak 2 3 razy na dzien a dziś już chyba z 10 razy. Twardnieje na 15 20 sekund i puszcza i nie cały tylko raz lewy bok albo prawy bok, nad pępkiem lub pod. Magnez na to brać ? Jeśli tak to jaki i jakie dawki ?
Wiewióreczka, ago91 lubią tę wiadomość
-
ago91 wrote:Któraś z Was tu wspominała o twardnieniu brzucha. Dzisiaj i ja mam jakiś dzień że mi twardnieje częściej. Do tej pory jakoś tak 2 3 razy na dzien a dziś już chyba z 10 razy. Twardnieje na 15 20 sekund i puszcza i nie cały tylko raz lewy bok albo prawy bok, nad pępkiem lub pod. Magnez na to brać ? Jeśli tak to jaki i jakie dawki ?
ago91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ooo ja nie mam problemów z cholesterolem ani wątrobą
czekoladę jem ale gorzką 80% bez cukru... czyli, że możemy taką oreo np?
)))))
a truskawki... hmmmm z taką 30%?
Noooooo
Ja sprawdzałam cukier po 20, 40, 60 i 120 minutach po zjedzeniu slodyczy i było okMisiabella lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Paula jak trzeba to trzeba. Mój się urodził 4,5 kg i nie jest może gruby ale fakt jest nabity i na pewno będzie musial skupić się w przyszłości na jakims sporcie żeby sylwetkę utrzymać.
Już naprawdę niedlugo Nam zostało
nie kazdy musi miec problem, ale moze.
mi moj lekarz nie proponuje insuliny i ufam mu. Kazdy z nas ma swojego specjaliste. ja ich am juz 3 i wszedzie slysze to samo. -
Wiewióreczka super wiadomość!
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:ooo ja nie mam problemów z cholesterolem ani wątrobą
czekoladę jem ale gorzką 80% bez cukru... czyli, że możemy taką oreo np?
)))))
a truskawki... hmmmm z taką 30%?
Oo z tą czekoladą to by było cudownie...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Tak się cieszę!
Szymon 1670 ważyWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
ważne, że samo przechodzi.
Paula, z tsh lekarz ma rację, bo to jest hormon, który późno reaguje, tzn.w wynikach zmiana po braniu tabletek byłaby widoczna po miesiącu najszybciej. Czyli po 2 tygodniach to fizjologiczna zmiana, a nie od lekówPaula 90, ago91 lubią tę wiadomość
-
Wiewiórka bardzo się cieszę że względu na Ciebie, super informacje
A jeszcze się cieszę że względu na siebie bo od wczoraj mam tak jak Ty: w nocy cały czas twardy a w dzień dopiero teraz na dłużej puściło. Już byłam jedna noga u lekarza ale stwierdziłam że może panikuje
Ale z lezeniem na plecach nie masz problemów? Bo mnie się gorzej leży, jakby właśnie macica uciskala na naczynia i nie pozwoliła mi się odpowiednio dotlenic.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak się cieszę!
Szymon 1670 waży
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WIEWIÓRA!!!!!!!!!!!! SUPER WIADOMOŚCI!!!!!!!!!
A Szymonek już spory Klopsik!!!!! cieszę się przeogromnie!!! należy Ci sie wiaderko galaretki za wytrwałość!!!mysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77