Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja pierwsza paczka z gemini, tak skromnie by tylko do przesyłki darmowej dobić...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be246267b51f.jpg
Tak patrzę na te paczki i myślę po co mi tyle tych różnych podkładów?
Majtki z akuku jednorazowe - rozmiar dobry ale kompletnie przezroczyste! Za to tetra bardzo fajna!
I oto nagroda za zamówienie, gratissssyyy!!! Sypnęli!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99e6fbca6ef3.jpg
Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp, mysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Kur##### cukier godzine po kolacji 193
-
Wiewióreczka wrote:Zmierz w takich sytuacjach jeszcze raz. Kiedyś u męża wyszedł taki wynik, że aż strach...zmierzył z drugiej ręki a tam norma. Te ustrojstwa raz na jakiś czas mogą zwariować.
-
Wreszcie Was doczytałam.
Wiewioreczka bardzo się cieszę, że wróciłaś do domu.
Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Nic mnie nie boli, tylko mała jakaś spokojna, a ja cały dzień głodna. A ja nie mogę jeść.
Ogólnie mam jakiegoś doła.
Przyszła moja paczka Gemini, mam majtki. Wzięłam xxl wielokrotnego użytku i są gigantyczne, mieszcze się bez problemu. Jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Wzięłam akuku i babyone (nie wiem czy dobrze nazwę pamiętam) i te akuku są gorsze, mniej elastyczne i takie jakieś twardsze.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo mój ginekolog ma 50 lat ale.mefa zadbany i przystojny facet no.ciacho co tu mówić A mój mąż jest o niego zazdrosny hahah i jak idę się golić przed wizytą to on zaraz z tekstem co dla doktorka tak.sie golisz i wszystkim nowi ze nie cierpi mojego lekarza A ja mu powiedziałam że i tak będę do niego chodzić bo to mega fachowiec
malutka_mycha, Wiewióreczka, martusiawp, mysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:lullalove....
Krótka informacja dla tych, którzy akurat mają szczęście i widzą nasze posty.
hasło KOCHAM
dziś 25% rabatu na kocykiDopiero was nadrabiam bo popołudnie miałam zajęte, fajnie że się natknęłam na rabacik.
Następne zamówienia jutro.Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Blue2019 wrote:To mój ginekolog ma 50 lat ale.mefa zadbany i przystojny facet no.ciacho co tu mówić A mój mąż jest o niego zazdrosny hahah i jak idę się golić przed wizytą to on zaraz z tekstem co dla doktorka tak.sie golisz i wszystkim nowi ze nie cierpi mojego lekarza A ja mu powiedziałam że i tak będę do niego chodzić bo to mega fachowiec
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Wreszcie Was doczytałam.
Wiewioreczka bardzo się cieszę, że wróciłaś do domu.
Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Nic mnie nie boli, tylko mała jakaś spokojna, a ja cały dzień głodna. A ja nie mogę jeść.
Ogólnie mam jakiegoś doła.
Przyszła moja paczka Gemini, mam majtki. Wzięłam xxl wielokrotnego użytku i są gigantyczne, mieszcze się bez problemu. Jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Wzięłam akuku i babyone (nie wiem czy dobrze nazwę pamiętam) i te akuku są gorsze, mniej elastyczne i takie jakieś twardsze. -
Blue2019 wrote:Ja mam w koszyku na gemini zakupy na 530.zł i kurde nijak nie chce być .mniej
bo co przejrze koszyk to wszystko potrzebne
ja jedne zakupy zrobiłam za 300, ale jeszcze czeka mnie termometr i muszę dokupić pampersow więc wyjdzie podobnie
-
nick nieaktualnyja w 10 tc byłam u takiego doktorka ale wizyta zwykła kosztowała 300 zł więc więcej nie poszlam. Ale kiedyś mi robił monitoring owulacji z pakietu w scanmedzie stąd go znałam. Też mega przystojny i na maksa elegancki i nie zakłada kitla. Pojechaliśmy z mężem, on wychodzi z gabinetu z pacjentka ja mu mowie dzień dobry. A mój mąż broda na podłodze patrzy na mnie do niego idziesz? Ale wiecie takie niedowierzanie, że on mi tam będzie zaglądał haha
malutka_mycha, Wiewióreczka, martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:ja w 10 tc byłam u takiego doktorka ale wizyta zwykła kosztowała 300 zł więc więcej nie poszlam. Ale kiedyś mi robił monitoring owulacji z pakietu w scanmedzie stąd go znałam. Też mega przystojny i na maksa elegancki i nie zakłada kitla. Pojechaliśmy z mężem, on wychodzi z gabinetu z pacjentka ja mu mowie dzień dobry. A mój mąż broda na podłodze patrzy na mnie do niego idziesz? Ale wiecie takie niedowierzanie, że on mi tam będzie zaglądał haha
przypominał mi nawet jakiegoś aktora
ciężko się było skupić
Wiewióreczka, Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Czy któraś z was bierze zastrzyki z heparyny?
W sobotę zrobiłam sobie zastrzyk i w jego miejscu zrobił mi się twardy, bolący guzek. Myślałam, że do dzisiaj się wchłonie, ale niestety boli dalej.