X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Sansivieria Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pierwsza paczka z gemini, tak skromnie by tylko do przesyłki darmowej dobić...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be246267b51f.jpg
    Tak patrzę na te paczki i myślę po co mi tyle tych różnych podkładów?
    Majtki z akuku jednorazowe - rozmiar dobry ale kompletnie przezroczyste! Za to tetra bardzo fajna!

I oto nagroda za zamówienie, gratissssyyy!!! Sypnęli!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99e6fbca6ef3.jpg

Wiewióreczka, Fasolka77, martusiawp, mysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Kur##### cukier godzine po kolacji 193
    Zmierz w takich sytuacjach jeszcze raz. Kiedyś u męża wyszedł taki wynik, że aż strach...zmierzył z drugiej ręki a tam norma. Te ustrojstwa raz na jakiś czas mogą zwariować.

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mogę zrobić poza myciem rąk w cieplej wodzie i masażem dloni przed pomiarem żeby nie wyciskac kropli krwi do pomiaru glukometrem??????

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Zmierz w takich sytuacjach jeszcze raz. Kiedyś u męża wyszedł taki wynik, że aż strach...zmierzył z drugiej ręki a tam norma. Te ustrojstwa raz na jakiś czas mogą zwariować.
    Z.drugiej 197

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Z.drugiej 197
    A ty masz insuline?

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85, kurcze rzeczywiscie ten cukier wysoki. A Tobie nie przepisali insuliny? Sorry jesli pisalas, ale sporo dzis tu natrzaskane. Czytalam ze Twoja ginekolog dala ciala...

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi krew najlepiej leci jak strzelam pod katem i z boku opuszka i mocno dociskam ta maszynerie do palca.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie Was doczytałam.
    Wiewioreczka bardzo się cieszę, że wróciłaś do domu.
    Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Nic mnie nie boli, tylko mała jakaś spokojna, a ja cały dzień głodna. A ja nie mogę jeść.
    Ogólnie mam jakiegoś doła.
    Przyszła moja paczka Gemini, mam majtki. Wzięłam xxl wielokrotnego użytku i są gigantyczne, mieszcze się bez problemu. Jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Wzięłam akuku i babyone (nie wiem czy dobrze nazwę pamiętam) i te akuku są gorsze, mniej elastyczne i takie jakieś twardsze.

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was bierze zastrzyki z heparyny?
    W sobotę zrobiłam sobie zastrzyk i w jego miejscu zrobił mi się twardy, bolący guzek. Myślałam, że do dzisiaj się wchłonie, ale niestety boli dalej.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój ginekolog ma 50 lat ale.mefa zadbany i przystojny facet no.ciacho co tu mówić A mój mąż jest o niego zazdrosny hahah i jak idę się golić przed wizytą to on zaraz z tekstem co dla doktorka tak.sie golisz i wszystkim nowi ze nie cierpi mojego lekarza A ja mu powiedziałam że i tak będę do niego chodzić bo to mega fachowiec :D

malutka_mycha, Wiewióreczka, martusiawp, mysla.nieskalana, india lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w koszyku na gemini zakupy na 530.zł i kurde nijak nie chce być .mniej o.O bo co przejrze koszyk to wszystko potrzebne

india lubi tę wiadomość

• B_002 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    lullalove....
    Krótka informacja dla tych, którzy akurat mają szczęście i widzą nasze posty.

hasło KOCHAM
    dziś 25% rabatu na kocyki
    Dzięki! Zdążyłam właśnie zrobić zamówienie :) Dopiero was nadrabiam bo popołudnie miałam zajęte, fajnie że się natknęłam na rabacik.
    Następne zamówienia jutro.

Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    To mój ginekolog ma 50 lat ale.mefa zadbany i przystojny facet no.ciacho co tu mówić A mój mąż jest o niego zazdrosny hahah i jak idę się golić przed wizytą to on zaraz z tekstem co dla doktorka tak.sie golisz i wszystkim nowi ze nie cierpi mojego lekarza A ja mu powiedziałam że i tak będę do niego chodzić bo to mega fachowiec :D
    To mój poprzedni ma około 70 lat a mój mąż i tak zawsze z takimi testami mnie zegnal przed wizytą. A później jak wracałam to pytał co ja taka uvieszona z tych wizyt wracam :)

Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Wreszcie Was doczytałam.
    Wiewioreczka bardzo się cieszę, że wróciłaś do domu.
    Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Nic mnie nie boli, tylko mała jakaś spokojna, a ja cały dzień głodna. A ja nie mogę jeść.
    Ogólnie mam jakiegoś doła.
    Przyszła moja paczka Gemini, mam majtki. Wzięłam xxl wielokrotnego użytku i są gigantyczne, mieszcze się bez problemu. Jakoś inaczej je sobie wyobrażałam. Wzięłam akuku i babyone (nie wiem czy dobrze nazwę pamiętam) i te akuku są gorsze, mniej elastyczne i takie jakieś twardsze.
    Dlaczego nie możesz jeść? Nie masz apetytu?

f1d9680377.png

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue2019 wrote:
    Ja mam w koszyku na gemini zakupy na 530.zł i kurde nijak nie chce być .mniej o.O bo co przejrze koszyk to wszystko potrzebne
    Chyba nic z tą kwota nie zrobisz :) ja jedne zakupy zrobiłam za 300, ale jeszcze czeka mnie termometr i muszę dokupić pampersow więc wyjdzie podobnie :)

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 10 tc byłam u takiego doktorka ale wizyta zwykła kosztowała 300 zł więc więcej nie poszlam. Ale kiedyś mi robił monitoring owulacji z pakietu w scanmedzie stąd go znałam. Też mega przystojny i na maksa elegancki i nie zakłada kitla. Pojechaliśmy z mężem, on wychodzi z gabinetu z pacjentka ja mu mowie dzień dobry. A mój mąż broda na podłodze patrzy na mnie do niego idziesz? Ale wiecie takie niedowierzanie, że on mi tam będzie zaglądał haha

malutka_mycha, Wiewióreczka, martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam na Gemini dwa zamówienia jedno na 271 zł drugie na 405 zł. A jeszcze jedno mnie czeka z termometrem także... No raczej będzie znowu koło 200

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    ja w 10 tc byłam u takiego doktorka ale wizyta zwykła kosztowała 300 zł więc więcej nie poszlam. Ale kiedyś mi robił monitoring owulacji z pakietu w scanmedzie stąd go znałam. Też mega przystojny i na maksa elegancki i nie zakłada kitla. Pojechaliśmy z mężem, on wychodzi z gabinetu z pacjentka ja mu mowie dzień dobry. A mój mąż broda na podłodze patrzy na mnie do niego idziesz? Ale wiecie takie niedowierzanie, że on mi tam będzie zaglądał haha
    Ja miałam takiego instruktora jazdy :) przypominał mi nawet jakiegoś aktora :D ciężko się było skupić :)

Wiewióreczka, Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Czy któraś z was bierze zastrzyki z heparyny?
    W sobotę zrobiłam sobie zastrzyk i w jego miejscu zrobił mi się twardy, bolący guzek. Myślałam, że do dzisiaj się wchłonie, ale niestety boli dalej.
    niestety takie opuchlizny guzki i siniaki to normalka. byc moze za slabo skore chwycilas do zastrzyku?

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Dlaczego nie możesz jeść? Nie masz apetytu?
    Od dziecka marzę żeby nie mieć apetytu. :)
    Nie mogę przytyć, bo jestem otyła.

zem3df9hh3tl9qot.png
‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ