Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja was trochę nadrobiłam, wcześniej z mężem składaliśmy drobne meble, to znaczy on składał a ja czasem coś przytrzymałam
Co do miejsca gdzie nam się udało "zmajstrować" córkę to chyba to było w lesie, podczas spaceru nas poniosłomogło też być ze 2 dni później w domu, bo testy owulacyjne mi przez 3 dni wychodziły to działaliśmy
Ja lubię spontaniczny seks i rzeczywiście podczas starań zdarzał się taki "bo trzeba dziś" i to nie było takie fajne.
Karmelka mój mąż ma podobne zdanie jak twój, że w ciąży wyglądam sexy, na szczęście my nie mamy zakazu więc korzystamy, ostatnio mam ogranicza tylko brak czasu wolnego
Co do ubezpieczeń grupowych z pracy to rzeczywiście można dostać pieniądze za urodzenie dziecka, ale to ubezpieczenia trzeba się było zgłosić zanim się ciąża pojawiła. Mój mąż się ostatnio dowiedział że u niego w pracy też są te ubezpieczenia, ale teraz już za późno żeby się dopisać.
My w tym roku też się chyba nad polskie morze wybierzemy na wakacje, tylko nie wiem czy lepiej rezerwować domek z dużym wyprzedzeniem czy już bliżej terminu szukać hotelu, bo na razie to nie wiem jakie będą możliwości z dzieckiem.
Karolina ja też tak mam że latam co chwilę do łazienki, nie miałam tak wcześniej od początku ciąży i do tej pory tak nie mam że z łóżka muszę specjalnie wstawać do WC, ale jak wstanę i chodzę to chyba mam ten ucisk na pęcherz już w trzecim trymestrze i biegam częściej. Wkurzające to trochę.
Dziewczyny piękne zdjęcia brzuszków wstawiacie. Ogólnie to dla mnie każdy brzuszek ciążowy jest przepiękny!
Muszę na ten serial "Seksowne mamy" zerknąć bo tak o nim piszecie a ja nie wiem o co tam nawet chodzi
Dzisiaj trochę zakupów porobiłam. Potem była Ikea, jutro też się pewnie będę za dalszymi rzeczami rozglądać. Może jakieś ciuszki sobie patrzę dla małejKasiulka90, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 to zalezy. Moj maz dopisujac sie do ubezpieczenia mial w warunkach ze przystepuje do polisy bez karencji. Tylko ja mialam problem przystapic poniewaz wypełniając druk zaznaczyłam ze przebywam na l4 a bylam wtedy chora i mialam zwolnienie w pracy.. Chcialam byc uczciwa i 3 razy wniosek puszczalam az w koncu przyjeli i tak samo na warunkach bezkarencyjnych.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obzarlam sie tego gyrosa tylko czekac az napisze wam ze mam zgage
Plecy bola.. Jestem chora jak zbliza sie wieczor i czas na sen. -
B_002 wrote:Daffi to u mojego męża w pracy mu powiedzieli że teraz to już się nie da dopisać żeby dostać te pieniądze za urodzenie dziecka. Może to zależy od ubezpieczyciela.
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ta cała Maria z tych seksownych mamusiek ma garderobę dla córki do 14 roku życia skompletowaną! Zastanawiam się czy nie mam za mało... Generalnie to te 3 mają chyba z niej niezła bekę
Ale serio ja się zastanawiam skąd siła na szpilkiFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Znowu kilka razy w nocy sie budzilam. Wstalam przed 7 i caly czas leze na kanapie pod kocykiem. Pije kawusie
Dziewczyny tak myślę o hybrydach na stopach... ze ładnie beda wygladaly podczas partycha to nieblepiej rodzic w skarpetkach bo cis mi sie utrwalilo z wczesniejszych wpisow
Co lepsze - czerwien na pazurach czy ciepłe skarpety???
Majtki poporodowe kupilam z akuku i babyono - polecam jednak te drugie
Jezeli chodzi o wakacje ja najlepiej polecialabym gdzies we wrzesniu ale z takim maluszkiem nie wiem czy bede miała odwage
Dzis mam szkole rodzenia, a jutro popoludniu zajecia z partneramiWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Karmelka, Ty wariacie
do mnie dziś przyszedł zestaw wafelkowy, w lutym kupię śliwkę z Lullalove i jeszcze mama ma jeden uszyć, a no i jeden wafelek już mam i dwa dostanę od taty, chyba wystarczy ?
Ja nie wiem kompletnie który to śliwka z lulalove
Ja biorę musztarda miód z lullalove
Te butelkowa zieleń mi wykupili z tego miaa przyjaciółka mi miała kupić ma wybrać inny.
Ale patrzylam na te la pampuch co kasionek polecała bo dawno tam nie byłam i widzę nowe tkanie i mają butelkowa zieleń i bordo na Promce
I jeszcze lamillou mają ładne te kocyki i też nie wywindowali ceny 200 więc chce albo bordo albo zieleń.
A na samym końcu lanilla róż pudrowy bo taki zimowy mi się wydaje idealny :p
Nie wiem co my będziemy robić z tymi kocykami...
Ja mam ten wafelkowy musztardę
2 tkane z aliekspress
2 zestawy minki
Może będę miała kiedyś drugą córkę :pmysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Jak super zobaczyć trójkę z przodu! Cieszę się!
trochę mnie brzuch pobolewa ale nie dam się!
zjem śniadanie, ogarnę się i idę po zakupy, żeby móc zrobić spaghetti na obiad
Kiwona, daj znać jak będziesz po wizycie! Trzymam kciuki!B_002, Kiwona, Tunia76, martusiawp, malutka_mycha, espoir, Kasiulka90, mysla.nieskalana, Lolka30, valetta94, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Jaki kolor wafelka teraz?
Ja nie wiem kompletnie który to śliwka z lulalove
Ja biorę musztarda miód z lullalove
Te butelkowa zieleń mi wykupili z tego miaa przyjaciółka mi miała kupić ma wybrać inny.
Ale patrzylam na te la pampuch co kasionek polecała bo dawno tam nie byłam i widzę nowe tkanie i mają butelkowa zieleń i bordo na Promce
I jeszcze lamillou mają ładne te kocyki i też nie wywindowali ceny 200 więc chce albo bordo albo zieleń.
A na samym końcu lanilla róż pudrowy bo taki zimowy mi się wydaje idealny :p
Nie wiem co my będziemy robić z tymi kocykami...
Ja mam ten wafelkowy musztardę
2 tkane z aliekspress
2 zestawy minki
Może będę miała kiedyś drugą córkę :p
Tego Ci życzę Kasia :*
Mam wafelek pudrowy róż i teraz zestaw w kolorze jagodowym.
Kasia, taka śliwka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 08:03
B_002, india lubią tę wiadomość
-
Dorota skoro maluszek miesci sie w normie to nie może byc za mały
Po prostu jest drobniejszy a nie kluska tak jak np. moja mała :p przy porodzie zawsze łatwiej z kryszynkami njz kluseczkami ale trzeba bedzie dac rade w jednym i drugim przypadku
Jezeli chodzi o becikowe to dla mnie jest bezsensu, ze sa ograniczenia ze wzgledu na dochod. To akurat powinno należeć sie kazdemu nowonarodzonemu maluchowi.
Tunia troche leżeć na plecach na pewno nie zaszkodzi. Teraz na ktg tez mnie tak ulozyła, bo inaczej nie mogla znalezc malej (najpierw byly proby na boku). Leżałam tak 50 min. Poza tym mimo poduszki ciążowej zasypiam na boku a budze sie zawsze rozwalona na plecach
martusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny