Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa za swoją suknię ślubną dałam 5 tys. I mialam nawet w myślach żeby ja sprzedać, ale moja była z koronki i była tak delikatna że jak tanczylam a przebralam buty na baleriny deptali mi ją jak laska mi oberwała obcasem, podchodzę taka zla do mamy że chciałam sprzedać, a wtedy mama mi przypomniala że to kiecka na jedną noc i mam się bawić a nie patrzeć na kieckę, a że ja się bawic lubię to moja sukienka została na pamiątkę córa będzie miała się czym bawić
ale welon kosztowal 900 zł chciałam sprzedać chociaż za połowę ale przyjaciela żona pożyczyła ...i oddała rozdarty
w kościele starszy jej przydepnal
i już nigdy nic nikomu nie pożyczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 23:14
-
Daffi wrote:Taki zapis mialam przed terminem jakos.. Wczesniej ta kreska byla prawie ze pozioma. Zaraz z ciekawosci kukne i wstawie.
ja na tel odwrotnie spojrzalam i tetno wzielam za skurcze i sie zdziwilam. zapis masz prawidlowy
Haha Daffi tak czytałam poczatek twojej odpowiedzi i juz lekki stresik dlaczego nic mi na IP nie powiedzieli :p czyli ogolnie te twardnienia brzucha nawet sie nie zapisuja? Bo to mnie ciekawiło. Podczas ktg mialam je wielokrotnieDaffi lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:no jakies takie krotkie
bardzo prawdopodobne ze 10 lat temu tez mialam problem z przeplywami tak jak teraz, ale nikt tego nie kontorlowal i dlatego takie male byly.......
za to teraz bardzo wysokie, nie wiem po kim bo ja 164 maz 178.....a syn wedlug siatki ma miec 190....o zgrozo..... -
nick nieaktualny
-
india wrote:
39tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce4bcefd41da.jpg
39+3
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cda2763314aa.jpg
tutaj rowno 40tc moj tp
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d1b6cbbf9f1.jpg
40+3
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82a6d4cb8da3.jpg
41+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/651427116409.jpg -
nick nieaktualnyindia wrote:Haha Daffi tak czytałam poczatek twojej odpowiedzi i juz lekki stresik dlaczego nic mi na IP nie powiedzieli :p czyli ogolnie te twardnienia brzucha nawet sie nie zapisuja? Bo to mnie ciekawiło. Podczas ktg mialam je wielokrotnie
-
india wrote:Haha Daffi tak czytałam poczatek twojej odpowiedzi i juz lekki stresik dlaczego nic mi na IP nie powiedzieli :p czyli ogolnie te twardnienia brzucha nawet sie nie zapisuja? Bo to mnie ciekawiło. Podczas ktg mialam je wielokrotnie
-
Daffi no jest różnica w zygzakach
oby jeszcze sie nie pojawiały.
Karmelka jak zapytalam polozn o zapis to usłyszałam "nie jest najgorszy ". Lekarza nawet na oczy nie widzialam, zrobil tylko dopisek, ze kkntrola u prowadzacego w ciagu 3 dni. Tylko, ze ja na IP trwafilam.z brakiem ruchow małej a nje ywrdnieniem brzucha, bo to jjz uważam za mkja norme -
india wrote:Daffi no jest różnica w zygzakach
oby jeszcze sie nie pojawiały.
Karmelka jak zapytalam polozn o zapis to usłyszałam "nie jest najgorszy ". Lekarza nawet na oczy nie widzialam, zrobil tylko dopisek, ze kkntrola u prowadzacego w ciagu 3 dni. Tylko, ze ja na IP trwafilam.z brakiem ruchow małej a nje ywrdnieniem brzucha, bo to jjz uważam za mkja norme -
valetta94 wrote:Kurcze nie mam pojęcia, który to centyl. Można gdzieś to jakoś sprawdzić? Nie mam pojęcia jak to zleciało, nie dowierzam, że już pojutrze luty a w marcu część z nas urodzi
Czuję strach na zmianę z podekscytowaniem
India, piękny zapis, zero skurczów, nie widać twardnień
I bardzo ładny zapis ktg, duże różnice w tętnie dzidzi świadczą o jej dobrostanieindia, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Ja chyba nie dotrwam wizyty u gina. Ledwo chodze. Mam juz problem wieczorem zeby isc do toalety.. Bol jest coraz bardziej nieznośny. Nie wiem tylko co robic polozylam sie i jest lepiej ale mam jakies apogeum bolowe w dole. A to co promieniuje mi do nogi mam chwilami wrazenie ze mnie az szczypie i piecze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 23:51
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja chyba nie dotrwam wizyty u gina. Ledwo chodze. Mam juz problem wieczorem zeby isc do toalety.. Bol jest coraz bardziej nieznośny. Nie wiem tylko co robic polozylam sie i jest lepiej ale mam jakies apogeum bolowe w dole. A to co promieniuje mi do nogi mam chwilami wrazenie ze mnie az szczypie i piecze.
I ten ból właśnie jest takim zrabanym biłem szczypiacy i pieczacym. Ginekolog nie pomoże odeśle cię do ortopedy tak jak mnie.
Ale boli cię tylko spojenie czy całe krocze? -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja chyba dzisiaj nie zasnę
Koleżanka z Wrocławia zarzuciła mi temat wykupienia położnej do porodu...koszt 1000 zł. Ponoć można też wykupić opiekę po porodzie. Pierwsze słyszę, co o tym myślicie? Niby fajne, ale czemu za to trzeba płacić? -
Karmelllka90 wrote:No to cholerne spojenie to jest okropny ból! Ja leżę leżę leżę i jeszcze raz leżę dzięki temu jestem w stanie chodzić czy się sama umyć i ubrać. Ale 3 dni miałam takie że mąż mi pomagała się ubrać wejść pod prysznic itd. no dramat.
I ten ból właśnie jest takim zrabanym biłem szczypiacy i pieczacym. Ginekolog nie pomoże odeśle cię do ortopedy tak jak mnie.
Ale boli cię tylko spojenie czy całe krocze?
Zauwazylam tez ze ladnie musialo mnie po rozciagac bo jak siadam z lezenia to słyszę taki trzask w biodrach hak kosc o kosc przeskakuje.
W ogole znow sie obudzilam... Marzylam zeby to byla chociaz 5ta ale niestety.. Brzuch mi prawie eksplodował od siku i zas France zgage mam. Najchetniej nie jadlabym nic przed snem alw przez cukier nie moge.