Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle będzie dziwnie kiedy maluszki będą już na zewnątrz
Ja już tak przywykłam do tego że Ignas tam jest, że nie umiem sobie wyobrazić jak było wcześniej.
Ostatnio poryczałam się i nie mogłam uspokoić, że za kilkanaście lat Młody się będzie chciał wyprowadzić całkiem z domu.
Hormony -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ale będzie dziwnie kiedy maluszki będą już na zewnątrz
Ja już tak przywykłam do tego że Ignas tam jest, że nie umiem sobie wyobrazić jak było wcześniej.
Ostatnio poryczałam się i nie mogłam uspokoić, że za kilkanaście lat Młody się będzie chciał wyprowadzić całkiem z domu.
Hormony
Ale będzie ciężko. Ja pamiętam jak ryczałam jak moja siostra wyszła za mąż i się wyprowadziła z domu, masakra. A przeniosła się tylko 1km od domu.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja dziś nawet w miarę spałam chociaż nie miałam humoru wczoraj to i dziś jakoś tak kiepsko chyba hormony
postanowiłam że się dziś ładnie ubiorę pomaluje i nie będę wyglądać jak zmęczony słoń tylko jak kobieta może będzie lepiej
Kasiulka90, Kiwona, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
No i na mnie również przyszła pora... Prawie cały styczeń spałam bez problemów od 23:00 do 10:00-11:00 hehe
Korzystałam na maksa
A odkąd przedwczoraj zaczął się 3 trymestr, Klemek mnie zaskakuje. Wiele razy Wam pisałam, że jest grzeczny, mało się rusza. A teraz całe dnie się obraca, przewraca, kopie po całym brzuchu
Szok! No i właśnie miałam pierwszą nieprzespaną nockę. A jak już mi się udało chwilę usnąć, to miałam sny o złodziejach i mordercach ptaków xD
I pomyśleć, że dzidzia ma dopiero około 1 kilograma. A co dopiero jak będzie ważył 2 i 3 razy więcej?malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Ja
A Ty czemu na posterunku?
Daffi, zasnęłaś?
Obudzilam sie ze zdretwialymi dlonmi. -
nick nieaktualny
-
stresant wrote:popatrzyl sie, powiedzial ze faktycznie palce jak rurki z kremem i ze to kolejna ciazowa dolegliwosc......
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja na razie nie myśle o tym, że młody będzie chciał się wyprowadzićbardziej przeraża mnie wizja jakiegoś takiego buntu nastoletniego... może dlatego, że zdaje sobie sprawę, że ja okropnie przechodziłam taki bunt
i mama nałożyła na mnie klątwę w postaci „Twoje dzieci będą jeszcze gorsze” xd
Dzisiaj 30+0! Aplikacja pokazuje 70 dni do PTP!! Matko kiedy to zleciałoKasiulka90, Daffi, martusiawp, india, Misiabella, AniaKJ, malutka_mycha lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mi się dzisiaj śniło, że robiłam badania jakiś podziemnych zbiorników
- z wykształcenia jestem hydrobiologiem, widocznie gdzieś podświadomie za tym tęsknie
B_002 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna
Ja wiem.ze to nie śmieszne ale chyba każda matka rzuca takie klątwyja znów od małego nie spałam wiecznie się darlam.i byłam mega nie grzecznym dzieckiem A pomysły lepsze jak pomysłowy dobromir
i moja.matka też kiedyś do mnie powiedziała pamiętaj że Ty też będziesz matka i życzę Ci żeby twoje.dzieci były takie.same.jak ty byłaś
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Mi zauważyłam od 2 dni puchnie prawa noga.. Stopę mam jak tołdi.
w dwoch poporzednich ciazech nie mialam problemu z opuchliznami, a to byly ciaze letnie w 30 stopniowym upale......
a teraz no coz, 10 lat wiecej takze nie ma sie co chorob doszukiwac metryki nie oszukamy -
nick nieaktualnyFasolka sto lat,!
Z klątwamj Mam macie rację.. Ja byłam taka nieznosna z siedzeniem w wodzie morzu że mama mi życzyła takiego dziecka i takie mam. Nie da żyć to młodsze.. A kiedy do wody??a idziemy? A kto ze mną pójdzie? A pobawisz się z
W rekina? A 5 min minęło? Już?
Matko!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 08:32
martusiawp, DorotaAnna, Kiwona, Fasolka77, india lubią tę wiadomość