Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue2019 wrote:O kurczę A od czego ta opuchlizna za mało płynów może pijesz ??
wole to od bolu spojenia.
-
Blue2019 wrote:DorotaAnna
Ja wiem.ze to nie śmieszne ale chyba każda matka rzuca takie klątwyja znów od małego nie spałam wiecznie się darlam.i byłam mega nie grzecznym dzieckiem A pomysły lepsze jak pomysłowy dobromir
i moja.matka też kiedyś do mnie powiedziała pamiętaj że Ty też będziesz matka i życzę Ci żeby twoje.dzieci były takie.same.jak ty byłaś
ja dzieckiem byłam grzecznym, bardzo grzecznym. Potem mi się zmieniło xd za to mój mąż podobno jako niemowlak ciagle się darł... więc już się boje co nas czeka
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka kochana Wszystkiego Najlepszego
spełnienia marzeń
Ja bylam rozplakanym dzieckiem jako niemowlę.. Podobno ciagle plakalam i tata spiąc mial przywiazany sznurek do nogi i do kolyski bo nauczono mnie kołysac i jak sie tyloo darlam to noga ruszal i mnie bujal. Podczas Chrztu mama mi opowiadala ze było 9 chlopcow i ja 1 dziewczynka.. I caly chrzest tylko ja wylam. I moja Julcia tez byla podobna.. Mam nadzieje ze Fili pojdzie w slady taty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 08:36
martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Dzień dobry dziewczyny
Ja na razie nie myśle o tym, że młody będzie chciał się wyprowadzićbardziej przeraża mnie wizja jakiegoś takiego buntu nastoletniego... może dlatego, że zdaje sobie sprawę, że ja okropnie przechodziłam taki bunt
i mama nałożyła na mnie klątwę w postaci „Twoje dzieci będą jeszcze gorsze” xd
Dzisiaj 30+0! Aplikacja pokazuje 70 dni do PTP!! Matko kiedy to zleciało
Mój syn okres buntu nastoletniego przechodził bardzo łagodnie. Chodził do dobrego gimnazjum, lubił kolegów i szkołę, i tak to jakoś spokojnie minęło. W podstawówce byłoby pewnie gorzej, bo nie lubił ani kolegów ani szkoły. Ogólnie z synem nie miałam problemów, ani jak był malutki, ani później. Mam nadzieję, że córeczka będzie podobna do brata.martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie kurczę to chyba zależy od charakteru dziecka nie jedne spokojne że aż przymulone A niektóre to istne szatany i wszędzie ich pełno: w sumie dobrze że świat jest taki różny tylko czemu nam mają dawać popalić haha
Fasolka
Wszystkiego najlepszegomartusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Fasolka wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka przede wszystkim
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Fasolka, kochana! Wszystkiego co najlepsze, szczęśliwego rozwiązania, jeszcze więcej miłości i jeszcze więcej szczęścia!
Kasiulka, może to być zgaga, niestety, też znam ten bóljeszcze Rennie „jakoś” sobie radzi.
Ja jestem po śniadaniu, zaraz pójdę się wykapać i znów do łóżka, nie czuje się dobrze, brzuch wczoraj w ogóle nie współpracował, twardniał cały dzień. Do tego Marcelina tak się wywracała, że aż się wystraszyłam. Mama36, chyba miałaś ostatnio podobnie ?
W nocy też już nie sypiam dobrze, ehh ... to sobie ponarzekałamFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Dziewczyny naprawdę mamy wam tak życzyły?
Dla mnie to jest po prostu niedouwierzenia.Ale to już patologia, nie ma co się nad tym rozwodzić
Fasolinda! 100 lat 100 lat! Niech Ci się wszystko cudownie układa, niech Cię nikt nie wkurwia i niech na Twojej pięknej twarzy gości zawsze uśmiechFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja dziś pierwszy raz od kilku dni się wyspalam, cudowne uczucie
. Tylko tak jak Kiwona musiałam obracać męża na bok żeby nie chrapal
.
Mama36 mnie tak przestraszyło że codziennie mi słabo i niedobrze że sobie wymyslilam tą cukrzycę hihi.
Wiewioreczko ja nigdy nie rozwazalam wykupowania położnej, z resztą we Wrocławiu chyba tylko na Kamieńskiego można rodzic ze swoją. Ale jak na wrocławskiej grupie fb Hallo gdzie rodzic pada pytanie o to, to dziewczyny rodzace w pozostałych szpitalach najczęściej piszą że miały super położne przy porodzie i wykupowanie nie ma sensu. Oczywiście mówię o takich świeżych opiniach bo kiedyś to różnie bywało z tą opieką wszędzie.Kiwona, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyZnowu wyjdzie że ja straszę. Ale te opuchlizny niekoniecznie muszą być normalne.
Słyszałam o przypadku gdzie mamie wysiadła nagle nerka i jedynym objawem były właśnie opuchlizny. Dopiero wyniki z krwi i USG dało odpowiedz i nakierowała na nerkę.
A było długo bagatelizowane właśnie ze względu na to, że wszyscy mówili że to "normalne" -
Wiewióreczka wrote:Ja nawet się nie staram, położę się o 4 - wtedy zasnę w miarę szybko.
Koleżanka z Wrocławia zarzuciła mi temat wykupienia położnej do porodu...koszt 1000 zł. Ponoć można też wykupić opiekę po porodzie. Pierwsze słyszę, co o tym myślicie? Niby fajne, ale czemu za to trzeba płacić?
też pytałam położnej ze szkoły rodzenia ale powiedziała, że w "naszym" szpitalu są tak sympatyczne położne i pomocne bardzo, że nie ma sensu... no i mam zagwostkę... 13.02 chciałam podejść pooglądać porodówkę, może wtedy dowiem się coś więcejWiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77