Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:wejdę na pewno pomacać
ja tam jeszcze nigdy nic nie kupiłam ale chcę takie własnie tylko do szpitala to nie ma co przeplacać...
-
no widzicie jak to jest, kazda ma cos, jedna cukrzyce, jedna cisnienie, kolejna puchnie, a tu plecy bola....po rowno porozdawane
ja dzis 136/89 pnie sie w gorea opuchlizna rak juz weszla na nadgarstki:(
ale wkurwilam sie na szkole i ogolna organizacje zajec, nawet poklucilam sie z jednym nauczycielem ...i efekty od razu widac
w szkole powinno byc jak w prywatnej firmie, nie robisz, albo robisz zle to wylatujesza nie tak, ze palec bozy "ich" nie siegnie i wywalic trudno z cieplej panstwowej posadki
a ciagle tylko strajki i chca wiecej.....
(sama ucze w tej szkole, to taki paradoks)Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:tak? a to jakis przelicznik jest? no do fajnie ze super
to moge zrec slodkiego ile wlezie, dopoki mnie "nie rozgryzie" grzybica
inny kalkulator pokazuje 74/113/104 ale to i tak super extra wynik
zobacz tutaj https://dietetyczny.guru/przelicznik-jednostek-glukozy/stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Ja kupiłam zestaw w smyku 3 sztuk za 40 zł rozm 56 i są.super to 56 też jest takie w sam raz. Bo mam jeszcze jeden do szpitala z f&f newbkrn i jest ciut mniejszy od tych że smyka
ooo o f&f zapomniałam.. ja kupiłam parę ciuszków na szykownamama.pl ale te 56 to jakas masakra.. w sensie malusie bardzo.. ale nie oddają bo nie wiadomo jaki Klopsik sie szykuje i może sie nadadząFasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny używacie irygatorów do jamy ustnej albo szczoteczek sonicznych?
tylko curaprox ultra soft od jakis 15 lat do tego signal....zeby jak perełkiale psuja sie tak samo jak kazde inne, czy myjesz szczoteczka " ze zlota" czy zwykla
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:na forum IO i ciąża na fcb laska pyta
"Dziewczyny co to jest toksmoplazma ?? I czy to dobry wynik czy nie???"
Nie no serio... Ja piernicze aż się wierzyć nie chce że ktoś na serio to pisze
Ja rozumiem brak doświadczenia niewiedzę no ale bez jajFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny