Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:powinni ale pewnie to jeszcze troche potrwa.. zanim machina ruszy
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no to się doczekałam
mam od 2 tygodni jazdy na tą rehabilitację, lekarzy, codziennie coś.. nie mam czasu domu ogarnąć a czuję się popołudniami już słabo...jutro SR a wieczorem goście.. czekam z utęsknieniem do niedzieli, żeby móc posiedzieć w piżamie 3/4 dnia z przerwą na spacerek.. magnez na te twardnienia pomoże? mam magne B6... ale chyba 1 tabl na noc to mało, nie?
także możesz zwiększyć dawkę. Ale zauważasz że większość z nas już wie co to twardnienia chyba to jest norma
-
india wrote:Fasolka w Pepco można znaleźć fajne ubranka tzn. miłe w dotyku. Idz i sprawdz, na pewno cos wymacasz
wejdę na pewno pomacaćja tam jeszcze nigdy nic nie kupiłam ale chcę takie własnie tylko do szpitala to nie ma co przeplacać...
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:dwa zestawy wystarczą? a bierzecie rożki do szpitala?
Ja biorę trzy zestawy w oddzielnych woreczkach strunowych (w woreczku na po porodzie czapeczka i pampers), oddzielnie 2 czapeczki i 2 pary skarpetek i w kolejnym woreczku kaftanik i body na wszelki wypadek. Jak czegoś zabraknie to mąż dowiezie. Nie chcę brać za dużo ze względu na szpitalne bakterie...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle zescie od 18 naskrobaly
ja utknelam e kuchennym wirze dobrze ze mój mąż wszystkie stojące pracę typu miksowanie ciasta krojenie warzyw ogarnął ja w sumie doprawiłam pomieszalam i składałam ciasta bo inaczej impreza by była odwołana haha tam mnie pracy napierdzielaja...właśnie zjadłam kolację i wskakuje do wanny resztę skończę jutro co mi zostało A raczej męża wykorzystam do tego będzie kroil druga sałatkę i robił że mną mini kapeczki:)
martusiawp lubi tę wiadomość
-
dla mnie w pepco to jednorazowki ....ale to wcale nie przeszkadza, bo dziecko i tak szybko rosnie wiec bedzie wstanie zniszczyc.....a przynajmniej tanio
i nie zal wyrzucic....a takiego H&M niezniszczonego za duze pieniadze to zal
sama kupiulam sobie ostatnio 2 koszule nocne w pepco piore co 2 dni ( bo sie tak poce w nocy) i nic sie z nimi nie dzieje......
dzis jestem w dobrym humorze bo "sprzedalam" 4 kartony ubran po corcetzn. wymienilam za pampersy
sasiadaka przyszla i powybierala ubranka nie chcialam pieniedzy ( bo mi tak glupio byl brac sasiadce kolezance i nie wiedzialam za ile jak jeszcze wszystko w SH kupilam po taniu) wiec pampersy kupi
jeszcze mi 3 kartony zostaly i pol strychu butowmysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:u nas jakies inne normy tej cukrzycy sa ...bo jak Was czytam to macie jakies 97 /100 itp......a ja mam w karcie wpisane
4,1/ 6,3 / 5,8 to mam przy badaniu glukozy.....wogole sie w tym nie lapie....ale ze podobno w normie
masz 72/108/90.... super wynik!zazdraszczam
Fasolka77
-
nick nieaktualnyWarto sprawdzić co szpital ma na wyposażeniu ogółem, u nas dają pampersy i dzieci są ubrane w szpitalne ubrania i dają szpitalne beciki , ja biorę rzeczy podstawowe higieniczne typu mydła szczotką do włosów kubek pasta podkłady poporodowe sexy majty jednorazowe kubek, sztućce, dla młodego biorę awaryjnie mini paczkę pampkow chociaż i tak dają niebieskie pudełko z masą próbek i mini paczkę pampers Premium Care:) koniecznie mokre chusteczki wexcie biore koszule 2 sztuki biorę jedna po operacji taka "dziadowska" A druga już elegancka jak będę śmigać,klapki basenowki wezmę no i oczywiście ręczniki. A na wyjście rzeczy to ja wrócę w tych co przyszłam A dla młodego w domu naszykuje w nosidełku i mąż mi przywiezie przy wypisie