Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa założyłam FB po tym jak na jednej rozmowie kwalifikacyjnej facet mi powiedział, że nie mam FB i jestem "nieweryfikowalna".Karmelllka90 wrote:Tylko ja nie zobaczę tej kruszynki? Ale ja nie mam fb haha buu. No nic poczekam cierpliwie. Opiszcie mi ją, jest podobna do Indii?
To się zweryfikowałam... I już zostało - przydaje się żeby poznać opinie o konkretnych miejscach na przykład albo pozachwycać się miejscami, które odwiedzają ludzie współtworzący gruy (u nas na przykład Ludzie i góry itp - widoki meeega)
B_002 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Kochane moje - napiszcie mi tylko na PW swoje dane z FB, jestem w kontakcie z moderatorką i akceptuje na bieżąco kandydatury

ale nam mała Pola narobiła zamieszania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 17:39
Fasolka77

-
Karmelllka90 wrote:Tylko ja nie zobaczę tej kruszynki? Ale ja nie mam fb haha buu. No nic poczekam cierpliwie. Opiszcie mi ją, jest podobna do Indii?
taka Mała, różowiutka Niunia, ma opadające kąciki ust ale mimo to widać, że się uśmiecha
śpi sobie słodko, pysie ma spore
Karmelllka90, Tunia76 lubią tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnyKochana, wszyscy mile widziani - to malutka grupamysla.nieskalana wrote:Ja też raczej się tam do grupy nie pcham,za krótko tu się udzialam żeby włazić z buciorami

jest nas kilkanaście 
Jak dotąd dodałam wszystkie, które do mnie napisały. Powinnyście już móc wchodzić na grupę
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam taki Instagram incognito :p macie insta?Paula 90 wrote:Ja założyłam FB po tym jak na jednej rozmowie kwalifikacyjnej facet mi powiedział, że nie mam FB i jestem "nieweryfikowalna".
To się zweryfikowałam... I już zostało - przydaje się żeby poznać opinie o konkretnych miejscach na przykład albo pozachwycać się miejscami, które odwiedzają ludzie współtworzący gruy (u nas na przykład Ludzie i góry itp - widoki meeega)
FB nie mam od ponad 3 lat. Miałam ale jakoś za dużo tam było cierpienia ludzkiego i zwierzęcego. Zaczęło mnie to przytłaczać. A jak widziałam też zdjęcia i opisy znajomych, które mijały się z prawdą wolałam tego nie widzieć. I nie udawać że nie wiem jak koloryzuja sobie świat. Bo to trochę choroba
-
Insta to podstawa!Karmelllka90 wrote:Mam taki Instagram incognito :p macie insta?
FB nie mam od ponad 3 lat. Miałam ale jakoś za dużo tam było cierpienia ludzkiego i zwierzęcego. Zaczęło mnie to przytłaczać. A jak widziałam też zdjęcia i opisy znajomych, które mijały się z prawdą wolałam tego nie widzieć. I nie udawać że nie wiem jak koloryzuja sobie świat. Bo to trochę choroba
DorotaAnna lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z mężem też nie mamy mediów społecznościowych wspólną decyzją doszliśmy do wniosku że przez to są niepotrzebne kłótnie jakieś glupawe wiadomości od znajomych itd. I mamy święty spokój

Tylko wyszłam na zakupy A Ty już 999999 stron do przeczytania haha
Ale z dobrych wieści to to że udało mi się sprzedać narożnik od córki z pokoju gościu konkretnie przyjechał zapłacil zabral i z głowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedstawiam moją Bezimienną jeszcze córeczkę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcf6b3a5395e.jpg
Lolka30, Kiwona, mysla.nieskalana, Paula 90, DorotaAnna, Karollinax26, Fasolka77, Natalia-tosia, AniaKJ, Karmelllka90, Wiewióreczka, Kasionek, Mama36, espoir, Blue2019, MamaAga85, Lili90, valetta94, B_002, Daffi, martusiawp, Sansivieria, Anete, malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość