Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się ruch na fb zrobił hihi. Tutaj z resztą też naprodukowałyście jak byłam na SR.
Karolinka sliczna twoja długowłosa Marcelinka
.
Czekamy jeszcze na dobre wieści od MamyAgi i Wiewióreczki.
Daffi super te rzecy dla Fifiego
.
Mój dzisiaj kopie wyjątkowo wysoko przez cały dzień, już mnie żebra bolą.
Ja idę w czwartek do internisty po skierowanie i receptę na szczepienie, mam nadzieję że od razu uda mi się przyjąć szczepionke noi że do czwartku mnie żadna infekcja nie dopadnie.
mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Magneb6 max to suplement już a nie lek. Więc w teorii można, ale nie masz gwarancji co tam włożone
bo robię 3 koszyk w gemini i chcę dobić do darmowej wysyłki a nie ma zwykłego
no to nie chcę tego maxa... co jeszcze warto wrzucić do koszyka?
ile macie ręczników kąpielowych?
Fasolka77

-
nick nieaktualnyWłaśnie liczyliśmy z mężem, że w razie gdyby doszło do momentu wywołania ciąży w 42 tygodniu (wg OM) to wypadnie to 3 maja. A to moje urodziny. Ale słodko

Wiem, że prawdopodobieństwo niemal zerowe z cukrzycą, ale i tak fajnie wiedzieć.
Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za wszelkie kciuki i zdrowaśki, pomogły!

Szyja ostatnio u profesora 25 mm, dziś 32
rozwarcie wewnętrzne bez zmian. Mówiłam o moich skurczach wczorajszych co 15 min, powiedział że nie ma reguły - czasem to tylko dyskomfort, a czasem potrafią wpłynąć źle.
Mały ma dużo włosów na głowie
Jedynie mogłabym się przyczepić do wagi, bo 5 dni temu u mojego prowadzącego doktorka 2150 a dziś u profesora 2160, ale to pewnie różnice pomiaru, bo przy wadze jest napisane +/-300 g.
Waga 2160 to wg usg 33+0. Więc Indii mała z wagą 2400 w tym czasie to gigantka
Ale się cieszę
Fasolka77, Paula 90, mysla.nieskalana, Tunia76, Natalia-tosia, Kiwona, espoir, Lolka30, Karollinax26, Lili90, AniaKJ, Karmelllka90, B_002, martusiawp, malutka_mycha, Aga2606, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Tunia cudna! Jakie ma pysie wyraźne. Wiesz do kogo podobna?
Ja jutro do 16:00 to zwariuje a jak nie pokaże się mała to będę płakać!
Fasolka ja mam 4 reczniczki
no właśnie mam rozkmine znowu... mam już 88szt pieluszek pampers newborn 2-5 kg i jedno opakowanie tych bambibooo czy jakoś tak z rossmanna... myslicie, ze jest sens brać jeszcze jedno opakowanie tych pampersów 88 szt? licząc ok 10 pieluszek dziennie to starczy na 1,5 tygodnia... a jak sie urodzi klocuś >4kg... to co? szybko takie dzieci rosną? bo mogę dorzucić te pampersy i ręczniczki jeszcze i będzie free delivery :pFasolka77

-
nick nieaktualnyRaczej nie spodziewałabym się po nich jakichś przekrętów. Obstawiam, że to jest celowy zabieg, żeby przyoszczędzić. Bo żeby dostać pozwolenie na wprowadzenie leku trzeba dużo więcej zapłacić. I często producenci to obchodzą lekkoTunia76 wrote:Nie wiedziałam i wrzuciłam wczoraj do koszyka na gemini. No trudno.

Dobrze znać różnice, ale myślę, że tej firmie można ufać. A jak można to brać po prostu forte -
nick nieaktualny
-
Patrząc po nosku, to do mojej mamy, niestety.Karmelllka90 wrote:Tunia cudna! Jakie ma pysie wyraźne. Wiesz do kogo podobna?
Ja jutro do 16:00 to zwariuje a jak nie pokaże się mała to będę płakać!
Fasolka ja mam 4 reczniczki
Zresztą w naszej rodzinie są konkretne nosy.
Za to pysie, to po mnie. Ja mam wystające kości policzkowe.
Paula 90, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Karmelllka90 lubią tę wiadomość

-
Wiewióreczka wrote:Dziękuję za wszelkie kciuki i zdrowaśki, pomogły!

Szyja ostatnio u profesora 25 mm, dziś 32
rozwarcie wewnętrzne bez zmian. Mówiłam o moich skurczach wczorajszych co 15 min, powiedział że nie ma reguły - czasem to tylko dyskomfort, a czasem potrafią wpłynąć źle.
Mały ma dużo włosów na głowie
Jedynie mogłabym się przyczepić do wagi, bo 5 dni temu u mojego prowadzącego doktorka 2150 a dziś u profesora 2160, ale to pewnie różnice pomiaru, bo przy wadze jest napisane +/-300 g.
Waga 2160 to wg usg 33+0. Więc Indii mała z wagą 2400 w tym czasie to gigantka
Ale się cieszę
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77