Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no właśnie mam rozkmine znowu... mam już 88szt pieluszek pampers newborn 2-5 kg i jedno opakowanie tych bambibooo czy jakoś tak z rossmanna... myslicie, ze jest sens brać jeszcze jedno opakowanie tych pampersów 88 szt? licząc ok 10 pieluszek dziennie to starczy na 1,5 tygodnia... a jak sie urodzi klocuś >4kg... to co? szybko takie dzieci rosną? bo mogę dorzucić te pampersy i ręczniczki jeszcze i będzie free delivery :p
To weź sobie w rozmiarze 3. Te na pewno się w końcu przydadzą
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:To weź sobie w rozmiarze 3. Te na pewno się w końcu przydadzą

chyba nie będę się napalać bo jak sie pampersy nie sprawdzą to sama w nich chodzić nie będę
zapłacę dyszkę za przesyłkę i wezmę co potrzebuje teraz
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
nick nieaktualnyJa w ogóle nie leżę w wannie - mam zakaz od początku ciąży.Blue2019 wrote:Dziewczyny czy na tym etapie.ciazy wylegujecie się jescze w wannie w ciepłej wodzie ?? Bo ja na codzień prysznic ale że dwa razy w tygodniu wejdę poleżeć do wanny w ciepłej wodzie bo inaczej żyć by kręgosłup mi nie dał

-
Blue2019 wrote:Dziewczyny czy na tym etapie.ciazy wylegujecie się jescze w wannie w ciepłej wodzie ?? Bo ja na codzień prysznic ale że dwa razy w tygodniu wejdę poleżeć do wanny w ciepłej wodzie bo inaczej żyć by kręgosłup mi nie dał

Ja nie biorę kąpieli od początku sierpnia
czyli od jakiegoś 5-6 tc bo wtedy zaczęłam plamić, miałam krwiaka i lekarz powiedział żeby się powstrzymać od ciepłych i długich kąpieli i tak już zostało
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Blue2019 wrote:Dziewczyny czy na tym etapie.ciazy wylegujecie się jescze w wannie w ciepłej wodzie ?? Bo ja na codzień prysznic ale że dwa razy w tygodniu wejdę poleżeć do wanny w ciepłej wodzie bo inaczej żyć by kręgosłup mi nie dał

Blue ja nie
z prostej przyczyny... nie mam wanny
Blue2019 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
Karmelllka pani na USG była dzisiaj bardzo cierpliwa. Powiedzialam jej, że to moja pierwsza i ostatnia szansa w życiu na takie zdjęcie i robiła kilka podejść.
Trzesła brzuchem, aż mała się zlitowała i zdjęła pępowine z buzi.
Życzę Ci, by jutro Wam udało się zrobić fajne zdjęcie.
Paula 90, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, AniaKJ, Karmelllka90, martusiawp, Kiwona, malutka_mycha lubią tę wiadomość

-
Zawsze możesz wziąć jakiś żel pod prysznic dla siebie albo pastę do zębów, to się zawsze zużyjeFasolka77 wrote:chyba nie będę się napalać bo jak sie pampersy nie sprawdzą to sama w nich chodzić nie będę
zapłacę dyszkę za przesyłkę i wezmę co potrzebuje teraz 
.
A ręczniki kąpielowe mam 2 i chce dokupić jeszcze jeden tylko już większy.
Wiewioreczka super wieści.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
No to ja dziś trochę zaburzę równowagę dobrych wiadomości...
Zdiagnozowana makrosomia symetryczna płodu...Mały ma już ponad 2 kg...
Winą są zbyt wysokie cukry...
Generalnie profesor kolejny raz powiedział wprost o błędzie pomiaru mojej lekarki.Ale to już dla mnie malo istotne...
Za 28 lutego mamy kolejną wizytę z mega dokladnymi pomiarami i On powie co dalej...
Dziś usg trwało ok.40minut.
Wg pomiarów główki,brzuszka i wagi jestesmy 3 tygodnie do przodu...
Kurwa mać...
Zdjęć nie udało się zrobić mimo starań profesora bo Mały ciągle zaslanial buzię rączkami i pępowiną i jest juz główka do dolu ułożony a jesaczw w zeszlym tyg.bylo poprzecznie...
-
Lolka30 wrote:Zawsze możesz wziąć jakiś żel pod prysznic dla siebie albo pastę do zębów, to się zawsze zużyje
.
A ręczniki kąpielowe mam 2 i chce dokupić jeszcze jeden tylko już większy.
Wiewioreczka super wieści.
wzięłam
i dla starego też
Lolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77

-
MamaAga85 wrote:No to ja dziś trochę zaburzę równowagę dobrych wiadomości...
Zdiagnozowana makrosomia symetryczna płodu...Mały ma już ponad 2 kg...
Winą są zbyt wysokie cukry...
Generalnie profesor kolejny raz powiedział wprost o błędzie pomiaru mojej lekarki.Ale to już dla mnie malo istotne...
Za 28 lutego mamy kolejną wizytę z mega dokladnymi pomiarami i On powie co dalej...
Dziś usg trwało ok.40minut.
Wg pomiarów główki,brzuszka i wagi jestesmy 3 tygodnie do przodu...
Kurwa mać...
Zdjęć nie udało się zrobić mimo starań profesora bo Mały ciągle zaslanial buzię rączkami i pępowiną i jest juz główka do dolu ułożony a jesaczw w zeszlym tyg.bylo poprzecznie...
oj
MamaAga a jakie są rokowania? to, że cc to pewnie już pewne ale kiedy masz wizytę u diabetologa? Jakie są procedury postępowania ? Zwiększasz insulinę? Nie martw się na zapas... z dzidzią wszystko ok tylko będzie większa, tak to rozumiem? czy jest jakieś ryzyko?
Fasolka77