Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:1755g, wszystko jest ekstra, Ignas był grzeczny bardzo.
Miłość od pierwszego wejrzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6376e6b8874e.jpgjuz blisko do 2 kg :)super
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:A słuchajcie.. Pytam bo się nie znam.. Czemu Wy piszecie że zwolnienia Wam tak późno dotarły. Mój mi wystawia elektronicznie i mówi że w tym samym czasie od razu jest z Zusie. Czy się mylę? Ale jak wchodzę na konto zusu to faktycznie widzę od razu.
-
Ja tez zauwazam podobienstwo Ignasia do Pauli
A ja nie wiem za bardzo jak moj trzeci Michal wyglada, wlbo sie zaslania, albo z profilu go widzialam, zdjecia jednak jakies zamazane.
mysla.nieskalana, martusiawp, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Ja czekam, bo poszli konsultowac te przeplywy z kims madrzejszym. Zrobili mi usg i ktg. Zmierzyli miednice. Nic nie powiedzieli pod katem rodzenia, tyle ze jeden wymiar troche za maly, ze powinno byc 20, a jest 17scie. Wczoraj lekarz zmierzyl mi blizne po cesarce, mowil ze jest ok, ze ma 4.1 mm
-
Misiabella wrote:Ja czekam, bo poszli konsultowac te przeplywy z kims madrzejszym. Zrobili mi usg i ktg. Zmierzyli miednice. Nic nie powiedzieli pod katem rodzenia, tyle ze jeden wymiar troche za maly, ze powinno byc 20, a jest 17scie. Wczoraj lekarz zmierzyl mi blizne po cesarce, mowil ze jest ok, ze ma 4.1 mm
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłuchajcie... Kocyki pościel rożki poprane poprasowane. Dziś wjechaly do prania pieluchy tetrowe. Robię postępy! :p
Te co mają już wszystko gotowe będą ze mnie dumne.
Księżniczka usiadła sobie na ławie na poduszce i na siedzaco prasowala. A co!!
Ale codziennie coś małego. Bez szału.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2019, 11:11
martusiawp, mysla.nieskalana, malutka_mycha, B_002, valetta94, Karmelllka90, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:Czesc dziewczyny widziałam ze duzo z was miała wizyty wczoraj i wychodzi ze jestem tutaj z najkrótsza szyjka 1,8 cm ale mam nadzieje ze jeszcze trochę pociągnie. Wizyta dopiero 20 wiec już odliczam
Kochana z najkrótszą to chyba jestem ja.. 1,5 cm, ale jestem dobrej myśli -
Mama36 wrote:Słuchajcie... Kocyki pościel rożki poprane poprasowane. Dziś wjechaly do prania pieluchy tetrowe. Robię postępy! :p
Te co mają już wszystko gotowe będą ze mnie dumne.
Księżniczka usiadła sobie na ławie na poduszce i na siedzaco prasowala. A co!!
Ale codziennie coś małego. Bez szału. -
Tunia, dobrze by było gdyby l4 załatwiało całą sprawę, nie trzeba byłoby tak długo czekać aż łaskawcy doniosą do Zusu druk z3.
Wczoraj M przywiózł mi te rzeczy, zamawiał rożek hand made, a w środku była taka ładna kartka, miły gest, tym bardziej że pisane ręcznie
mysla.nieskalana, Daffi, Syska2202, martusiawp, Tunia76, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Kochana z najkrótszą to chyba jestem ja.. 1,5 cm, ale jestem dobrej myśli
Rzeczywiście chyba Ty masz najkrótszą, trzeba być dobrej myśli! Na te szyjki reguły nie ma, moja gin mnie wczoraj pocieszyła, że jest ok i nie ma się czym póki co martwić, no ale wiadomovaletta94 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Melduję się po dłuższej nieobecności
spontaniczny remont mieszkania na ostatnia chwilę skutecznie mnie zaabsorbował przez ostatnie tygodnie, starałam się w miarę Was tu nadrabiać, ale narzuciłyście takie tempo pisania, że aż miło
Wczoraj byliśmy na USG 3 trym I wreszcie udało się coś tam dojrzeć na 3d. Wojtek pozdrawia forumowe ciocie:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e808a2a6802b.jpgmysla.nieskalana, Mama36, Daffi, martusiawp, Natalia-tosia, Wiewióreczka, espoir, valetta94, Tunia76, Lolka30, Paula 90, MamaAga85, DorotaAnna lubią tę wiadomość