Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny1755g, wszystko jest ekstra, Ignas był grzeczny bardzo.
Miłość od pierwszego wejrzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6376e6b8874e.jpgmysla.nieskalana, Syska2202, espoir, Natalia-tosia, malutka_mycha, Blue2019, Fasolka77, B_002, Mama36, DorotaAnna, Lili90, Szonka, Kiwona, Kasionek, MamaAga85, Karollinax26, Misiabella, Tunia76, martusiawp, Wiewióreczka, valetta94, Karmelllka90, Lolka30, Kasiulka90, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:A słuchajcie.. Pytam bo się nie znam.. Czemu Wy piszecie że zwolnienia Wam tak późno dotarły. Mój mi wystawia elektronicznie i mówi że w tym samym czasie od razu jest z Zusie. Czy się mylę? Ale jak wchodzę na konto zusu to faktycznie widzę od razu.
-
Paula 90 wrote:1755g, wszystko jest ekstra, Ignas był grzeczny bardzo.
Miłość od pierwszego wejrzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6376e6b8874e.jpg
jaki noseki ŚPIOCH!!! Paula widzisz@ mówiłam, żebyś się nie stresowała!
1,8 kg... wow.. mój miał tydzień temu 1,4 kg... ciekawe ile urośnie przez 2 tyg, już się nie mogę doczekać przyszłej środyPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Oj na szczęście mam jednego dorodnego i wystarczy mi. Corka sie okaze po calym dniu.. W nocy spi bez majteczek to nie wiem ale po szkole sprawdzimy co sie dzieje i bedzie nasiadowki robic.
Myslicie ze bialy jelen będzie dla 9 latki odpowiedni do mycia tych okolic?
Kochana pewnie że tak ! Biały jeleń do hipoalergiczne mydlo którym ja po cc tylko i wyłącznie się myje i ranę tak samoDaffi lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ja pierdziu.. niesamowite są te ruchy tych naszych Gałganków.. co one tam robią w tych brzuszkach
Ja mnie często brzuch się wybula na obu bokach jednocześnie z tym że po lewej to chyba zarys pleców a po prawej mniejsze punkty, jakby stópki
Fajne uczucie nawet ale jak tak znienacka się dziecko rozprostuje to aż mnie czasem zaboli.mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula śliczny! I podobny do Ciebie
Paula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
B_002 wrote:Fasolka też się ostatnio nad tym zastanawiałam, czy to jakieś rozciąganie czy fikołki.
Ja mnie często brzuch się wybula na obu bokach jednocześnie z tym że po lewej to chyba zarys pleców a po prawej mniejsze punkty, jakby stópki
Fajne uczucie nawet ale jak tak znienacka się dziecko rozprostuje to aż mnie czasem zaboli.
mój ma plecki po lewej stronie więc lewa strona brzucha u mnie jest większawczoraj tak sie wiercił, że miałam wrażenie, że rozerwie brzuch jak Obcy
Fasolka77
-
Dzien dobry Dziewczyny!
Ja juz w pracy. Zajadam wlasnie croissanta z Nutella i dzemem i popijam kawka:)
Nie czytalam wszystkiego, ale widze, ze sporo z Was narzeka na problemy ze snem i na zgage. Mnie jakims trafem te dolegliwosci poki co omijaja. Malo tego! Wysypiam sie ostatnio jak nigdy! Niby to samo lozko, ale ostatnimi czasy stalo sie jakies mega wygodneBardzo dobrze mi sie spi.
Wlasnie zamowilam szary baldachim nad lozeczko. Wymyslilam sobie wszystko w szarosciach i blekicie. Mamy biale lozeczko, szare sciany, na scianach blekitne naklejki-chmurki a teraz dojdzie szary baldachim. Mam tez dwie duze ramki do powieszenia nad komoda, ale szukam ciagle pasujacych grafik, zeby wstawic.
Powoli wszystko zaczyna nabierac ksztaltow…malutka_mycha, Natalia-tosia, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość