Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue2019 wrote:Malutka mycha
Z tego co słyszałam po zmianie tych przepisów to ułożenie pośladkowo nie jest wskazaniem do cc u wielorodek u kobiety rodzącej po raz pierwszy lekarz może podjąć taka decyzję ale nie musi to lekarz szpitalny decyduje ,ale warto te informacje zweryfikować
....auć, no jakoś sobie tego nie wyobrażamw takim razie, oby wszystkie maluszki się elegancko obróciły kiedy przyjdzie na nie czas
-
Karmelllka90 wrote:Jasne że będą zaciśnięte. Ma być minimum 1,5 cm twarda zamknięta i do krzyża !!
:*** Dobra zbieram się bo jeszcze zatankować muszę po drodze a jadę do Gdyni w najwiekszej porze korkówKarmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i znowu za wami nie nadążam
Ale mam dziś intensywny dzień!
Wstałam wcześnie, na 8 byłam na wizycie, zdążyłam wrócić do domu żeby coś zjeść i wypić kawę. Zadzwonili panowie że przyjadą dziś o 13 odebrać starą sofę którą sprzedałam.
Na 11 pojechałam na ćwiczenia do szkoły rodzenia, już ostatnie, bardzo fajne na kręgosłupLedwo zdążyłam z powrotem na 13 być w domu bo mi się tramwaj spóźnił, więc od przystanku miałam lekki jogging bo już byłam spóźniona a panowie czekali.
Zaraz jak wywieźli tą sofę to kurier przyszedł z dywanem. Zabrałam się za odkurzanie i mycie podłóg żeby już ten dywan na spokojnie na czystym miejscu rozłożyć.
Nastawiłam pranie rożków, wnętrza wózka i kocyków i dopiero sobie usiadłam teraz żeby coś zjeść.
Mąż przyjdzie pewnie za 1,5 godziny to zrobi dziś pizzę na obiadNie mogę się doczekać, domowa najlepsza!
A teraz was sobie poczytam co tam naskrobałyście.Karmelllka90, mysla.nieskalana, martusiawp, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Hahaha rozsmieszyłaś mnie
Niestety nie z wiedzy o Ameryce
Z wiedzy statkowej, wszystkie procedury, kodeksy, przepisy, wiedza nawigacyjna.. potem rozmowa z jakimś ich ziomkiem i on dodatkowo zadaje pytania.. Mąż sobie od 2 tygodni wszystko powtarzał z książek bo czort wie o co oni zapytają..
valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Paula takie rzeczy to tylko szaman haha tylko skąd on w PL haha
Prawda,że niewielu jest którzy potrafią. Ale ten jest podobno jednym z najelpszych -
stresant wrote:co do obnizania brzuszka to ja mam caly czas opadniety
szwagierka (w tym samym tygodniu co ja) ma wysoko brzuch od samej gory a ja mam cyce potem dlugo nic a na dole brzuszek
chyba od urody tez zalezy
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczym Was nadrobię to już nie pamiętam co pisałyście
Ago, Valetta śliczne brzuszki!
Mój brzuchol chyba też jest dosyć nisko, ale od samego początku taki jest.
Basia no nie mogę uwierzyć, że Ty masz jeszcze tyle werwy w sobie! Ja zjem kanapkę i już jestem zmęczona i muszę poleżeć haha
W ogóle to nie wiem czy mdłości mi wróciły czy to kwestia ucisku macicy na żołądek, ale jak coś zjem to tak mi niedobrze...
B_002, mysla.nieskalana, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Normalnie jest to praktykowane Karmelka - to nie jest żaden szamanizm. To bardzo trudna procedura medyczna i dlatego lekarze się tego boją.
Prawda,że niewielu jest którzy potrafią. Ale ten jest podobno jednym z najelpszych
Wiem, że to się zdarza ze obracają i mnie to przeraża. Ja bym sobie nie dała . Bo ja oglądać tego nie daje rady :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 15:15
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Oo to nie mam daleko
To ginekolog, normalnie przyjmuje pacjentki.
Obroty to tylko "dodatek" do całej puli jego umiejętności i doświadczenia -
malutka_mycha wrote:Dorota a robicie na gotowym spodzie? Czy masz fajny przepis?
Na pewno mnie miałaś zapytać ? Bo ja nic nie pisałam dzisiaj o gotowaniu👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja mam z kolei brzuch od razu pod biustem.
Cycki i pod cyckami od razu pilka. Musialam sobie kupic staniki materialowe bez drutow bo az mnie gniotlo wszystko pod biustem i jakies dziwne siniaki mi sie porobily.
Kupilam 2pack stanikow ciazowych juz do karmienia i od razu w domu wypralam, ale jak potem zalozylam to okazaly sie za male. No niestety muse isc I kupic jeszcze raz no a te pojda do wywalenia.
Ciezko teraz z tym rozmiarem. Zawsze wiedzialam jaki mam rozmiar, no ale teraz to juz nie mam pojecia. Chyba poprostu wezme i przymierze najwieksze jakie maja
-
chce_byc_mama, DorotaAnna, AniaKJ, B_002, mysla.nieskalana, Lolka30, Daffi, Tunia76, espoir, martusiawp, Fasolka77, Wiewióreczka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja już dzisiaj chyba leżę resztę dnia.
Zrobiłam pranie, pozbierałam poprzednie, byłam z psem 40 minut na spacerze (plus kolejne 40 minut kąpiel i suszenie z resztek szczura), potem zakupy i spacer z koleżanką, znowu spacer z psem i tak od 9 rano do teraz nawet nie usiadłam.
Nie mogłam w aptece igieł dostać do pena i szukałam jak debil. W końcu się nade mną zlitował aptekarz i mi sprzedał.
I kupiłam sobie paczkę ciastek Francoli Vital jaglane chia+orzech. Są zajebiste. Kupiłam w rossmanie. Razem z psem zjadłyśmy.
A potem się okazało, że 100g ma 550kcal. A my zeżarłyśmy całe 120g. Ale kij tam, nie mam wyrzutów sumienia - przynajmniej zdrowe, bez GMO itdmysla.nieskalana, martusiawp, Fasolka77, estrella lubią tę wiadomość