Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa przyzwyczaiłam żołądek i dziwne bo od obiadu.. To wcisnelam tylko jabłko o 20 no i zjem śniadanie rano. Nie jem kolacji... Małż nie przywiózł mi lodów z Mc Donalda.. I mówi o 20 ubiera się jedziemy.. No to już nie chciałam.. Nie zjadłabym... Ale chyba sobie zrobię nagrodę po odebraniu wyników. W końcu trzeba uczcić brak miły i HIV :pKarmeLoVe wrote:Aha, no i... JESTEM BARDZO GŁODNA, TERAZ!

Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hihi mój tak mowi że o wzywaniu pogotowia, nie jezdziliby wtedy do pierdol. W Czechach chyba tak jest, że płaci się jakąś drobna kwotę, dobrze kojarzę Stresant?malutka_mycha wrote:Mój mąż też ma taki pomysł na naszą służbę zdrowia
dokładnie ta sama kwota 
Edit. Już widzę że o tym pisałaś hihi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 06:23
stresant, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
U mnie lecą od rana kopy po żebrach hihi.Mama36 wrote:No i oczywiście dzień czkawka zaczęty

martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyCała noc praktycznie nieprzespana... Trochę mi się płakać chce zawsze rano bo zaraz muzę wstać tałatajstwo do szkoły wyprawic,zrobic obiad pranie, nie mówiąc o wynikach... A potem to już się nie położę bo zaraz tałatajstwo wraca ze szkoły!
Ja nie wiem gdzie są te dzieci które tam non stop się uczą i szkoła szkola co rodzice narzekają! Moi mogliby dla mnie siedzieć w szkole do 17! :p
A nie ledwo wyjdą.. Już wracają cholercia., "mamo co na obiad...???" starszy już potrafi dzwonić tylko za próg szkoły wyjdzie -
nick nieaktualnyMąż dzisiaj zaspał do pracy
o 6:15 zazwyczaj wyjeżdża a dzisiaj o 6:30 go obudziłam :p
KarmeLove mój się odwdziecza, ale tylko wtedy jak sobie przypomnę, żeby nie wkładac luteiny
bo mowi, że lizał jej nie będzie haha więc mam Lipkę jak się zapomnę i prosto po prysznicu ja zaaplikuje haha.
Malutka mycha moim zdaniem na poczatku tam jest studnia bez dna, ale myślę że czas połogu już ta pochwę troszke zwęzi a z czasem wróci do normalności. U nas też jest ciasno mimo żelu i podnoecenia, ale wolałabym, żeby tak zostało ;p a jak nie do będę musiała iść za poleceniem Fasolki hahahaahWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 06:54
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ktoś już pisał,że nic tak nie wkurwia jak glukomtetr (Fasolka ? ) - to mnie też!!!!
nowy pen ?czy to winowajca? wątpię ale tonący brzytwy się chwyta...
wynik na czczo-138...
ręceni cycki opadają...dobrze,że jest brzuch to mają na co
-
nick nieaktualnyOj sporo. Trzymasz dietę?MamaAga85 wrote:Ktoś już pisał,że nic tak nie wkurwia jak glukomtetr (Fasolka ? ) - to mnie też!!!!
nowy pen ?czy to winowajca? wątpię ale tonący brzytwy się chwyta...
wynik na czczo-138...
ręceni cycki opadają...dobrze,że jest brzuch to mają na co
-
ja juz po laboratorium a dopiero 7 rano
upuscilam krwi na TSH
Basia dzis u nas byla idealna pogoda na zdjecia o wschodzie slonca a wlasciwie o zachodzie ksiezyca.......piekny ksiezyc w pelni, ogromy byl, taka czerwona kula .....tez bardzo lubie zdjecia i mamy mnostwo albumow i czesto do nich wracamy szczgolnie dzieci lubia ogladac i wspominac
ostatni aparat kupilam w Ameryce jakies 17 lat temu u nas wtedy jeszcze takich rzeczy nie bylo, kupe kasy za niego dalismy a teraz syn sie nim bawi i pstryka, bo jest bez wartosci karta pamieci pomiesci 20 zdjec
ale na tamte czasy to hit byl 
musze zainwestowac w jakis dobry aparat, bo jak sie maly urodzi to bede pstrykac na potege.....moze cos polecacie bo, ja sie kompletnie na tym nie znam?
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
KarmeLove mi się marzy żeby mi się odwdzięczył!! Ale on coś się boi że poliże chyba dziecko przy okazji xDD
Syska2202, KarmeLoVe, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A u nas pogoda od kilku dni byla piękna i taka już wiosenna a dziś...DESZCZ na maxa...
Czekam na pomiar i idę spać dalej bo wczoraj byłam dosłownie padnięta na pysk...
Ogólnie mało śpimy z mężem bo kladziemy się po 1 a przed 5 wstaje On i budzę się ja i w ostatnim czasie nie udaje mi się już zasnąć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w nowy piekny dzień
ciekawe co dobrego dzisiaj nam przyniesie 
Ja z rana mam keszcze pytanko do tych co ogarniają PUE bo w koncu pojawił mi się panel ubezpieczony i świadczeniobiorca. I tak w panelu ubezpieczony widnieja wszystkie moje zwolnienia, ale już w panelu swiadczeniobiorca w zakladce zasiłki nie ma przetworzymych trzech ostatnich zwolnień, wiec mam to rozumieć, że.nie są jeszcze rozpatrzone i kasy nie ma co się spodziewać? Da sie gdzies sprawdzic czy ksiegowy zlozyl komplet dokumentow i ten druk z3??
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelka - Ty już parę razy pisałaś o tej deszczownicy i ja sobie myślałam że kurde fajna sprawa. Nawet próbowałam sobie puszczać wodę z normalnego prysznica na plecy - mówię sobie "skoro tam poleca to musi coś w tym być". I byłam rozczarowana.
A Ty mi teraz piszesz że to potrzebny jest jeszcze bolec. Kluczowy składnik!
Fasolka - był strzał i spać. Dzisiaj 94/89. Chyba dodam dwie jednostki żeby zobaczyć czy lepiej.
A co do rozciągnięcia - u nas oprócz tego że mąż obdarzony "na bogato" to ja ciasna i wyćwiczone mięśnie Kegla. Mam nadzieję że po porodzie jak zacznę ćwiczyć znowu to pamięć mięśniowa je zwróci na miejsce. Mój bardzo lubi jak w czasie seksu zaciskam te mięśnie. Ja też
Karmelllka90, Fasolka77, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędzie ci kochana raźniejKarmelllka90 wrote:Mój mąż wyjeżdża w czwartek na delegacje do Poznania na aż dwa dni! I wiecie co zrobił...ściągnął mi obstawę jutro przyjeżdża moja mama i ma mnie pilnować.
Czy to z nim czy ze mną jest coś nie tak?
moj jak chce wieczorem piwko sobie wypić to dzwoni do swojego brata, żeby na pewno dzisiaj też z zadnego drina nie korzystał bo w razie co to będzie musiał zawieźć mnie do szpitala. Tyle że ja mieszkam na wsi i nie mam taxi pod ręką jak cos się dzieje.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Kochana jesli w swiadczebiobiorca w zasilkach nie widać jeszcze zwolnien rozpisanych co ile i kiedy to oznacza ze jeszcze nic nie mozesz sie spodziewać. Dokumentów z3 na pue nie sprawdzisz. Zadzwonic musisz do nich i podac okresy za jakie chcesz wiedziec czy jest z3 i udziela Ci informacji.Lili90 wrote:Witam w nowy piekny dzień
ciekawe co dobrego dzisiaj nam przyniesie 
Ja z rana mam keszcze pytanko do tych co ogarniają PUE bo w koncu pojawił mi się panel ubezpieczony i świadczeniobiorca. I tak w panelu ubezpieczony widnieja wszystkie moje zwolnienia, ale już w panelu swiadczeniobiorca w zakladce zasiłki nie ma przetworzymych trzech ostatnich zwolnień, wiec mam to rozumieć, że.nie są jeszcze rozpatrzone i kasy nie ma co się spodziewać? Da sie gdzies sprawdzic czy ksiegowy zlozyl komplet dokumentow i ten druk z3??
U mnie cud!!
Jestem rozliczona i wyplata w piatek w dniu usg 3 trymestru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 08:04
malutka_mycha, Karmelllka90, Fasolka77, Lolka30, mysla.nieskalana, Kasiulka90, AniaKJ, estrella, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ja w trakcie śniadania, dziś wjechał twarożek na slodko, konfitura truskawkowa i kakałko

Noc to dziś taka średnia była, mogłaby być lepsza.
Od kilku dni męczy mnie ból z prawej strony brzucha, kłucie, ból, ciężko sprecyzować ... no ale mała się rusza, wszystko jest ok. Byłam z czymś podobnym na IP już raz o dostawałam tylko no spe w szpitalu, więc bezsens mi znów tam jechać. Czytałam że mogą to być więzadła gdzieś w brzuchu, a wydaje mi się że ten mój brzuch znów urósł.
-
Daffi Ty w jakiś szał zakupów wpadniesz jak po takim czasie kasę zobaczysz

Wczoraj mi się tak dobrze spało, cieszyłam się że trochę odespie te bezsennne noce ale dzisiaj znowu dupa. Wzięłam Letrox i czekam żeby wysunąć śniadanie. Nie mam dziś pomysłu na siebie. A jakie Wy macie plany?