X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Widze ze forum tryska radoscia,dobrze ze sie "oczyscilo" po ranu :)

Karmellka Ty eksterminatorze!!!! 0shoot.gif

Karmelllka90, KarmeLoVe lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzisiaj to cała Polska syfem pokryta! Łódź Wrocław Warszawa Kielce Kraków... Tradedia nie powietrze

• Daffi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Daffi Ty w jakiś szał zakupów wpadniesz jak po takim czasie kasę zobaczysz :)

Wczoraj mi się tak dobrze spało, cieszyłam się że trochę odespie te bezsennne noce ale dzisiaj znowu dupa. Wzięłam Letrox i czekam żeby wysunąć śniadanie. Nie mam dziś pomysłu na siebie. A jakie Wy macie plany?
    Buahaha kochana ja Ci powiem tak.. Najgorsze jest to ze kasy jeszcze nie mam a ja juz ją prawie wydalam. Zaraz predko zamawiam komode i wobec tego lody z mc beda po usg.

Karmelllka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafii, mialam Ci odpisac a zapomnialam. Ja dzwonilam na infolinie zusu zeby sie dowiedziec o sprawie, ale tam te osoby byly malo zorientowane, szukaly mi tych drukow z3, nie byly pewne czy przyszly czy nie przyszly, szukaly itd. ale do mnie zus wyslal pismo, gdzie jakas pani aprobant podpisala sie imieniem i nazwiskiem. I udalo mi sie z nia skontaktowac, ona wiedziala ze druki nie doszly na 100 procent. Teraz mam numer do niej i w razie czego bede dzwonic.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Ja tam dokladnie pamietam cos pod koniec lipca :) jezu to bylo tak dawno ze za chwile zapomne, ale sny erotyczne to prawie noc mam wiec jak sie to robi to raczej zapomniec sie nie da :)

oj nie da :) ja dokładnie pamiętam ostatni sex...26.07 :) po tygodniu coś się zaczęło dziać bo czułam :) a po 2 test i 0recourse.gif

pamiętam jak, ciesząc się, pokazywałam "fuck'i" mojej nowej pracy 0yahoo.gif

stresant lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    co prawda nie do mnie pytanie ale ja już po strzale-dziś 24j i zobaczymy co będzie rano :)

wczoraj dosłownie umierałam z głodu ok.1 w nocy i wstałam zjeść kanapkę małą ...
    ja mam Levemir na noc i w sumie nie wiem czy po mozna cokolwiek jeść ale wczoraj jakbym nie zjadła to bym nie zasnęła ani nic bo aż w łóżku mi się jakoś słabo robiło...

ja na razie 20j... o 8 dziś 89... szału nie ma :( bo o 6:40 było 95 i nie wiem czy zwiększać czy nie....

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiła HIV ujemny :p
    Więc został Gbs tylko. Reszta wyników powiedziałabym genialna!

Karmelllka90, malutka_mycha, Daffi, Fasolka77, mysla.nieskalana, AniaKJ, estrella, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiabella wrote:
    Dafii, mialam Ci odpisac a zapomnialam. Ja dzwonilam na infolinie zusu zeby sie dowiedziec o sprawie, ale tam te osoby byly malo zorientowane, szukaly mi tych drukow z3, nie byly pewne czy przyszly czy nie przyszly, szukaly itd. ale do mnie zus wyslal pismo, gdzie jakas pani aprobant podpisala sie imieniem i nazwiskiem. I udalo mi sie z nia skontaktowac, ona wiedziala ze druki nie doszly na 100 procent. Teraz mam numer do niej i w razie czego bede dzwonic.
    O widzisz ja nie mam tego klopotu. Dzwonie do kogokolwiek to sprawdzaja mi komputerowo w 2 mozliwych miejscach i jeszcze te co przychodza poczta i maja na biezaco odnotowane. Moze lubuski zus pod tym kątem ma wiekszy porzadek ale wyplaty robi jak chce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 08:22

Misiabella lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilli może racja tym bardziej że z mamą widziałam się na początku stycznia potem wyjechała do Niemiec, wróciła w sobotę.
    Ale wiecie ten fakt, że dwa dni w domu sama miałam być a on taki zestresowany :)

Paula, a no bolec to dodatek ale nie codziennego prysznica :p
    Ale na mnie deszczownica działa zbawiennie, ale woda leci ciepła i ja mam taką dużą deszczownica z pod sufitu ona baardzo baardzo dobrze masuje. I myślę że podczas porodu pod taką mogłabym stać. A woda no nie jest gorąca dla mnie ale mąż uważa że dla niego jest

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Haha, to u mnie dziwna sprawa. W nocy na plecach nie potrafię leżeć bo się duszę ale podczas seksu jakoś mi to nie przeszkadza. I dopiero jak to napisałaś to się zorientowałam :D

spróbuj leżeć z rozłożonymi i podniesionymi nogami- mnie jest tak zdecydowanie lepiej niż całkiem na plasko :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka mycha mój pomysł na siebie dziś :
    - zmierzyć cukier po śniadaniu
    - iść spać
    - zjeść drugie śniadanie
    - zrobić coś na obiad
    - leżeć
    - wizyta u diabetologa
    - spać
    Także tak ;)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Wiem, że wolicie dziś temat lodów, seksu, klapsow...
    Ale!
    Pranie, czy to dla dzieci czy zwykłe nasze. Zawsze pralam w 40 stopniach, bo i tak później wszystko prasuje. Ale czytam sobie na necie, że bawełnę to można w 60 i nic się nie dzieje. Wrzucacie koszulki i spodnie np na taką temperaturę? Mam zamiar tak puścić ubranka dla małego, taki mam gotowy program, ale czy one wyjdą spoko?

Karmelove ja puściłam na 60st dziecięce ciuszki i jest ok... swoje też piorę w 40 st

stresant, KarmeLoVe lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina u mnie tez na śniadanie twarozek tylko że na słono i herbata z dużą ilością cytryny :)
    Może malutka urosła tak, że cos uciska, aż boli? Mi jak mały sie czasami się ruszy i cos docisnie to aż wytrzymać nie mozna, ale tez co kilka dni czuje taki ból i później bum bezuszek jakby wiekszy ;)
    Malutka mycha ja to mam dzisiaj zapracowany dzień ;) zaraz po sniadnku ide umyc wlosy, pozniej dzwonie do zusu bo ileż mozna żyć bez pieniedzy??, chcialabym tez troche poprasowac ubeanek małego bo wyprane juz prawie wszystko i pozniej czeka mnie gimnastyka życia = depilacja co by doktorka nie przestraszyć, w koncu to młody chłop i może nieprzyzwyczajony jeszcze ogladać różne zarośla ;)

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• B_002 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, ale mnie wczoraj tematy ominęły, dopiero was nadrobiłam bo wczoraj nadzorowałam do późna składanie mebli :)
    Teraz to będzie strach wspomnieć o zwykłych lodach bo każda będzie miała od razu skojarzenia :P
    Jak dobrze że ja się nie muszę powstrzymywać od seksu w ciąży, bo po tych waszych rozmowach nabrałam jeszcze większej ochoty :D

Karmelllka90, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    spróbuj leżeć z rozłożonymi i podniesionymi nogami- mnie jest tak zdecydowanie lepiej niż całkiem na plasko :)
    Spróbuję. Może to jest jakaś alternatywa. Marzę o tym żeby po porodzie się normalnie na brzuchu lub plecach położyć :)

A spojenie boli mnie tak że jak w nocy się budzę i przychodzi mi na myśl się przekręcić to zastanawiam się czy jest sens :/

f1d9680377.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo!! Miałam jechać po loda do mcdonadla ale już mi się nie chce. Po szkole rodzenia pojedziemy. Dziś mamy ostatnie zajęcia

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Mąż dzisiaj zaspał do pracy ;) o 6:15 zazwyczaj wyjeżdża a dzisiaj o 6:30 go obudziłam :p

KarmeLove mój się odwdziecza, ale tylko wtedy jak sobie przypomnę, żeby nie wkładac luteiny ;) bo mowi, że lizał jej nie będzie haha więc mam Lipkę jak się zapomnę i prosto po prysznicu ja zaaplikuje haha.

Malutka mycha moim zdaniem na poczatku tam jest studnia bez dna, ale myślę że czas połogu już ta pochwę troszke zwęzi a z czasem wróci do normalności. U nas też jest ciasno mimo żelu i podnoecenia, ale wolałabym, żeby tak zostało ;p a jak nie do będę musiała iść za poleceniem Fasolki hahahaah

ja nie wiem czemu temat anala jest tutaj tabu... żadna się nie ustosunkowała :) serio??? nie lubicie?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę na mój brzuch i Młody ewidentnie siedzi z lewej strony bo z prawej dość "płasko" a z lewej się wypiął :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    ja nie wiem czemu temat anala jest tutaj tabu... żadna się nie ustosunkowała :) serio??? nie lubicie?
    Przepraszam, ale w teraz w ciazy anal kojarzy mi się tylko z Gbs-em, na który wynik czekam hahahah, mój mózg jest jednokierunkowy :D

Karmelllka90, Daffi, B_002, Fasolka77, Lolka30, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Potwierdzam! To ja dzisiaj! <3 W końcu się doczekałam pełnych 30 tygodni :) 75% za mną! A na 12:45 idziemy na usg. Nie mogę się doczekać :)

Kasiulka trzymam kciuki !!!! :)
    ja idę jutro :)

Mama36, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
‹‹ 1813 1814 1815 1816 1817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ