Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:No odjebal równo. Ale serio spodziewalam się coś około 140 ale nie 160, z dwóch palców więc nieźle mi jeblo a dzisiaj wizyta jak wyjdę z insulina będzie smiesznie :p
po 1 wyskoku to bez przesady... zwłaszcza, że wiesz po czym
masz wizytę u tego guru?Fasolka77
-
B_002 wrote:Ja mogę polecić fajny aparat, ale też zależy ile chcesz na niego wydać.
Ogólnie to fajnie kupić aparat bezlusterkowy z wymienną optyką. Daje nam możliwości zbliżone do lustrzanki a jest mniejszy i lżejszy, super się nadaje na wakacje, podróże.
Ja mam Sony a6000 z obiektywem Sony 18-55mm F3.5-5.6 OSS i drugim Sony 55–210 mm F4,5-6,3 OSS. Najczęściej przydaje się ten pierwszy, bo jest bardziej uniwersalny.
Obiektywów jest sporo do wyboru, ale sam korpus aparatu bardzo polecam bo ma dużo fajnych programów i nie trzeba się znać na ustawieniach parametrów żeby zrobić fajne zdjęcie.
Możesz poszukać sobie innych (może tańszych) po opiniach w internecie, ale na prawdę polecam bezlusterkowca z wymiennymi obiektywami, super opcja dla każdego, a dużo lepszy niż zwykły kompakt
Raczej chce jakis porzadny i drozszy.....
malo pieniedzy wydalismy na wyprawke dla malego.....wiec chcemy za to kupic aparat wlasnie......dzieki za rady zaraz obczaje na internecie modele o ktorych pisalas......
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja na czczo 111 z 2 palców wiec jestem juz na szczeblu wyzszych cukrow. Juz chyba sama ich nie znize.
Fasolka77, Daffi lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ale zauwazylam ze ten bol promieniujacy od spojenia do uda mi zniknal. On mnie chwilami mialam wrażeńie jakby parzyl..
Ale żeby nie było za slodko to mam nowa dolegliwosc i bola mnie nadgarstki ledwo ruszam a po nocy jak wstane chwile zajmuje zanim co kolwiek moge zrobić dlonmi.
a o nadgarstka h nigdy nie słyszałam, ciekawe z czego to wynika. Niby relaksyna wszystko rozluźnia więc może miała na to jakiś wpływ. Ale powinna rozluźnić a nie usztywnic -
Hahahaha łaski, jesteście niemożliwe z tymi seksowymi tematami, sikam że śmiechu
Fasolka, no ja jechałam ciężko pracować na terapii, więc fajnie bo się wyrwala z domu, ale z drugiej strony jestem wymeczonaFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ale zauwazylam ze ten bol promieniujacy od spojenia do uda mi zniknal. On mnie chwilami mialam wrażeńie jakby parzyl..
Ale żeby nie było za slodko to mam nowa dolegliwosc i bola mnie nadgarstki ledwo ruszam a po nocy jak wstane chwile zajmuje zanim co kolwiek moge zrobić dlonmi.
A wody to ja już mam sporo zatrzymane a mało wody znowu pije...eh -
Karmelllka90 wrote:Fasolka dla mnie nie ma tematu tabu. Ja dziewica tylna jestem :p to nie wiem czy lubię. Oh mój mąż to by się posikal pewnie że szczęścia jakbym mu powiedziala aaa to dawaj ...
Ale to trzeba się specjalnie przygotować i umieć tam rozluźnić.. a w ciąży to ja mam wszystko ściśnięte bo jeszcze bym cię zesiurala na łóżko hahahaa
no faceci lubią... ja też się bałam ale jakoś poszło gładko i sama nie wierzyłam, że można się tak rozciągnąća doznania..... o niebo lepsze niż standard
a a propos sikania (nie w sensie złotego deszczu) to zdarzyło mi się kilka razy... taki inny rodzaj orgazmu... facet był wniebowzięty!
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Hahahaha łaski, jesteście niemożliwe z tymi seksowymi tematami, sikam że śmiechu
Fasolka, no ja jechałam ciężko pracować na terapii, więc fajnie bo się wyrwala z domu, ale z drugiej strony jestem wymeczona
aaa to nie mówiłaś, że to wyjazd terapeutyczny a nie relaksacyjny... my tu wszystkie myślałyśmy, że do jakiegoś SPA pojechaliście!KarmeLoVe lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:no faceci lubią... ja też się bałam ale jakoś poszło gładko i sama nie wierzyłam, że można się tak rozciągnąć
a doznania..... o niebo lepsze niż standard
a a propos sikania (nie w sensie złotego deszczu) to zdarzyło mi się kilka razy... taki inny rodzaj orgazmu... facet był wniebowzięty!
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no faceci lubią... ja też się bałam ale jakoś poszło gładko i sama nie wierzyłam, że można się tak rozciągnąć
a doznania..... o niebo lepsze niż standard
Ale dla mnie sam fakt, że mam orgazm i pochwowy i łechtaczkowy jest zaszczytem. Moja przyjaciółka nie ma w ogole, jej facet skupia się na sobie ... Ja bym mu lalkę kupiła, ale nie umiem do niej dotrzeć. No po jakiego się bzykać żeby on się obtarł 3 razy i spuścił... Chociaż tyle że dziecko jej zrobił. Jest plus -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:ja mam zajebistą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 09:09
B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:aaa to nie mówiłaś, że to wyjazd terapeutyczny a nie relaksacyjny... my tu wszystkie myślałyśmy, że do jakiegoś SPA pojechaliście!
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Takich doznań to ja nie miałam !
Ale dla mnie sam fakt, że mam orgazm i pochwowy i łechtaczkowy jest zaszczytem. Moja przyjaciółka nie ma w ogole, jej facet skupia się na sobie ... Ja bym mu lalkę kupiła, ale nie umiem do niej dotrzeć. No po jakiego się bzykać żeby on się obtarł 3 razy i spuścił... Chociaż tyle że dziecko jej zrobił. Jest plusKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny