Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili90 wrote:no szlag mnie zaraz trafi... pan odbierając tel w ZUS powitał mnie stwierdzeniem NIE ODBIERAM TELEFONÓW ... po czym stwierdził, że nie uzyskam, żadnych informacji telefonicznie, jak chcę mogę się zgłosić do nich osobiście. No burak jeden... ciekawe czy im by tak łatwo żyło się bez wypłat przez 3 miesiące.
Ja nagrywam kazda rozmowę z ksiegowym, firmą i zusem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 09:48
-
Lolka30 wrote:Fasolka jak nie zrobiłaś jeszcze tego zamówienia z Gemini to dziś dzień darmowej dostawy
. Także dziewczyny jak macie jakieś pierdoly do dokupienia to ładować koszyki!
ja już mam komplet z Gemini
jeszcze komoda (w najbliższy weekend), organizery do szuflad, woreczki, pojemniki do przewijaka- to wszystko w IKEA, szumiś, niania, monitor oddechu i to chyba wsio...B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Uspokójcie wy już te swoje popędy rozhulane
Ja dziś kontynuuje misję prania i prasowania mini ciuszków.
Piękne słońce,ale syf na zewnątrz niestety
Aplikacja dziś mi mówi,że dzidziuś ma już swój temperament i jeśli jest ruchliwy to bardzo prawdopodobne,że po urodzeniu też będzie..ahaaa...malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Kochana a masz uwiwrzytelnienie zrobione? Laczac sie z infolinia najpierw idziesz pod przycisk 2 i uwiwrzytelniasz sie swoim numerem do logowania pue i haslem ktore ustawiasz przy rozmowe z konsultantem. I jak dzwonisz uwierzytelniona to udziela ci kazdej informacji. Jesli tak beda podchodzić do ciebie powiedz ze to zglosisz i ze nagrywasz te rozmowy.
Ja nagrywam kazda rozmowę z ksiegowym, firmą i zusem. -
Daffi wrote:Melduje ze po 2 kromkach chleba zytniego z bialym serem Fifi sie obudzil.
Przetrwal biedak moj nacisk.więcej nie pamiętam
Daffi lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Hej hej, ja wczoraj miałam wizytę , wszytsko jak należy, szyjka nie drgnęła
odstawione leki już mam ( brałam duphaston), mała tak jak i poprzednia córka zwolniła przyrosty i znów będzie mały dzidziuś - pierwsza miała 2700 niecałe
ta ma 2100 teraz ale urodzeniowa będzie prawdopodobnie bardzo podobna do pierwszej uffff mogę rodzic naturalnie
przy porodzie będzie moja dr żeby trzymać rękę na pulsie i w razie czego zareagować szybko z cięciem wiec jestem spokojna. Mogę zacząć się już więcej ruszać , bez szaleństw ale już więcej
od razu mi lepiej !
Daffi, MamaAga85, KarmeLoVe, Kasiulka90, Lolka30, AniaKJ, Lili90, Fasolka77, Karollinax26, Tunia76, Mama36, Kiwona, Karmelllka90, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, malutka_mycha, DorotaAnna, Anete, martusiawp, estrella, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Ja jednak nie śpię i pewnie będę znowu wkurwiona przez cały dzień
A te dalej o tym seksie od dupy stronyja nadal dziewica w tej kwestii...Wiem,że mój by chciał ale co jak co do tego sie jakoś nie umiem przemóc
Dzwoniłam do polskiegi urzędu i bez problemu mogą moi rodzice załatwiać akty urodzenia nas obojga.Cale szczęście -
Kurcze dziewczyny… naczytalam sie Was i mi sie bzykac zachcialo. A dopiero co do pracy weszlam.
No ja musze dzisiaj tego mojego dosiasc, ale on jakis dziwny sie zrobil!
Mowi, ze sie boi, ze mi cos zrobi i ze nie chce mi tam jakis bakterii napchac.
A specjalnie pytalam ginekologa i to przy mezu, czy mozemy uprawiac seks to powiedzial jasno, ze mozemy… no a ten ma jakas blokade dziwnaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 10:22
KarmeLoVe, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Wszystkie dziś wieczorem znikną z forum aby chłopy z pracy wrócą
Czy was też tak cmi w lydkach? Nie mogłam cała noc spać, przerażona, że brzuch boli jak na okres nawet, a to chyba aż tak promieniuje mi od tych nog, nigdy w życiu nie bolały mnie tak nogiKiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Mistella wrote:Hej hej, ja wczoraj miałam wizytę , wszytsko jak należy, szyjka nie drgnęła
odstawione leki już mam ( brałam duphaston), mała tak jak i poprzednia córka zwolniła przyrosty i znów będzie mały dzidziuś - pierwsza miała 2700 niecałe
ta ma 2100 teraz ale urodzeniowa będzie prawdopodobnie bardzo podobna do pierwszej uffff mogę rodzic naturalnie
przy porodzie będzie moja dr żeby trzymać rękę na pulsie i w razie czego zareagować szybko z cięciem wiec jestem spokojna. Mogę zacząć się już więcej ruszać , bez szaleństw ale już więcej
od razu mi lepiej !
cudownie!!!Fasolka77
-
chce_byc_mama wrote:Kurcze dziewczyny… naczytalam sie Was i mi sie bzykac zachcialo. A dopiero co do pracy weszlam.
No ja musze dzisiaj tego mojego dosiasc, ale on jakis dziwny sie zrobil!
Mowi, ze sie boi, ze mi cos zrobi i ze nie chce mi tam jakis bakterii napchac.
A specjalnie pytalam ginekologa i to przy mezu, czy mozemy uprawiac seks to powiedzial jasno, ze mozemy… no a ten ma jakas blokade dziwna
mój też ma blokadę ale moje libido = 0 więc nie robimy tragediicały czas mnie strofuje, żebym dziecka nie gniotła jak tylko leżę w nieodpowiedniej pozycji...
byłam pod prysznicem i ogoliłam się przez przypadekw sumie się cieszę
Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
KarmeLoVe wrote:Wszystkie dziś wieczorem znikną z forum aby chłopy z pracy wrócą
Czy was też tak cmi w lydkach? Nie mogłam cała noc spać, przerażona, że brzuch boli jak na okres nawet, a to chyba aż tak promieniuje mi od tych nog, nigdy w życiu nie bolały mnie tak nogi
Mnie boli łydka prawa od wczoraj. -
mam wyniki z wczorajszej krwi...
w ciagu najblizszych 2 tygodni preeklampsia mi nie grozihurra
spokojnie moge brzuch nosic :)kolejne badanie 11.3.
Fasolka77, Mistella, Kiwona, Karmelllka90, MamaAga85, malutka_mycha, martusiawp, estrella, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Mnie boli łydka prawa od wczoraj.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Fasolka77 wrote:zapisałam MŁODEGO do przedszkola
jest pierwszy na liście :p od 09.2021
Dziewczyny, ja słyszałam że na tym gemini niby darmowa dostawa, ale za to ceny wyższe, tak więc uważajcie tam. Nie sprawdzałam... -
Fasolka77 wrote:zapisałam MŁODEGO do przedszkola
jest pierwszy na liście :p od 09.2021
Kurcze to i ja musze temat ogarnac.
Planuje wrocic do pracy w lutym 2020, wiec w sumie pora rozejrzec sie za zlobkiem. Z tego co widzialam to ceny kosmiczne, wiec mam nadzieje, ze chociaz uda mi sie zalatwic jakies dofinansowanie.
Po cichu jednak marze, ze jak bede rodzic SN i wszystko bedzie ok to jak wroce do pracy to bede juz w kolejnej ciazy. Plan doskonalymartusiawp lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kupujecie parasolke do wózka?
Przy synu miałam. W upały składałam budke lub całkiem odpinalam, a rozkladalam parasolkę. Wydaje mi sie, że to dawało lepszy przewiew niż te obecne siateczki w budce. U mnie się to sprawdzalo. A teraz nie widzę wózków z parasolka, prędzej z pielucha zawieszona na budce.