Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Szukamy Blue xd hahaha najpierw była Samari na majówkach usunęła konto i jako Blue przyszła do nas ale też usunęła więc w zasadzie powstała teoria że znowu utworzy nowe konto i przeniesie sie się na inny wątek
Syska2202 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
martusiawp wrote:Misiabella fakt lepiej być w domu, i co tydzień chodzić na USG i KTG prywatnie. Skoro i tak nic więcej nie robią, nie podają. A nerwy tylko w czasie pobytu, dziecko w domu. A jak maluszek w domu?
-
Dziewczyny które ogarniają alliexpress- jedna paczka miała mi dojść do 20 lutego, a dzisiaj jest 20 i nie doszła
czekać dalej czy mogę gdzieś o tym napisać ? To tylko 7 zł więc nie ma tragedii ale nie miałam nigdy takiej sytuacji
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja tam już dwie dzisiaj widziałam, ale one pisały ze są w starszych ciążach a Blue/Samari niby na maj miała termin. Chyba że w ogóle ta osoba nie jest w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:09
-
nick nieaktualny
-
A ja dołączam do grona tych,którym z jakiś powodów nie wypłacono hajsu...
Nosz kurwa mać...
Szef mój nie odbiera,biuro też nie...
Ktoś coś musiał spieprzyć bo jeszcze nie mam 6 tygodni do porodu a tylko wtedy zmienilaby się sytuacja z wypłatą...
Jestem po prostu wściekła na maxa... -
nick nieaktualnymartusiawp wrote:Właśnie nie jestem głodna.
Za to od śniadania do obiadu buzia by mi się nie zamykala.martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Dziewczyny które ogarniają alliexpress- jedna paczka miała mi dojść do 20 lutego, a dzisiaj jest 20 i nie doszła
czekać dalej czy mogę gdzieś o tym napisać ? To tylko 7 zł więc nie ma tragedii ale nie miałam nigdy takiej sytuacji
-
Mama36 dzięki
Ja mam właśnie odwrotnie od rana nie chce mi się jeść dopiero po obiedzie bym wpierdzielala do nocymoże to tez wynika z tego że przed ciąża ja nadałam bardzo późno śniadania?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Boli mnie brzuch. Juz od godz czuje taki ciagnacy przeszywajacy brzuch na wysokosci pepka i to nie zoladek to jskby macica bo jak dotykam to czuję bol.. Moge leżeć i siedziec i ciagle to ze mna jest. Fifi sie ruszal teraz chyba spi ale nie wiem co to moze byc.
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Boli mnie brzuch. Juz od godz czuje taki ciagnacy przeszywajacy brzuch na wysokosci pepka i to nie zoladek to jskby macica bo jak dotykam to czuję bol.. Moge leżeć i siedziec i ciagle to ze mna jest. Fifi sie ruszal teraz chyba spi ale nie wiem co to moze byc.
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Boli mnie brzuch. Juz od godz czuje taki ciagnacy przeszywajacy brzuch na wysokosci pepka i to nie zoladek to jskby macica bo jak dotykam to czuję bol.. Moge leżeć i siedziec i ciagle to ze mna jest. Fifi sie ruszal teraz chyba spi ale nie wiem co to moze byc.
Daffi a to nie tam gdzie te mięśnie brzucha co się rozchodzą? Może to one? -
Dorota Anna piersi od tygodnia bola jak na poczatku ciazy tez sie zastanawialam czy to normalne albo moze progesteron wzrasta.....
Jedno poronienie w 12tyg. Mialam wywolane farmakologicznie ( juz mie nie chcieli czyscic po tylu wczesniejszych zabiegach lyzeczkowania) bylo to straszne myslalam ze umre bol nie do opisania...a to miesiaczki mam bezbolesne.....wiec nie wiem jak sie to moze przekladac na bole porodowe.