Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Normalnie jest potrzebna, ale sąsiad pewnie mógłby załatwić bez
. Tylko nie wiem co Ty masz w papierach wpisane, jak przyjdziesz do przychodni z inna szczepionką to nie wiem czy nie będą robić problemu. Najlepiej jakby Ci wypisała jeszcze raz.
jak tak dalej pójdzie to będę krążyć od drzwi do drzwi i nie zdążę się zaszczepić przed porodemFasolka77
-
No w końcu sie pokazał nasz Bruno Fasola
. Śliczny słodziak i faktycznie podobny do Ciebie.
Fasolka77, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Kiwona lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:MAMA18
masz różnicę w pomiarach 31-35tc? no ja mam sie stawić w 38tc to już niewiele Młodemu zostało do nadrabiania
dziś już mam 31+6
od miesiąca kontroluję i ciągle ten brzuszek z tyłu....
u średniego syna też tak miałam i cudowny zdrowy piękny chlopczyk. Jak się rodzil w terminie nie było żadnych różnic
fakt że główka była duża, dlatego nie mogłam. Urodzić ale,On był cały duży po prostu
Też nawet zajrzałam i po czytałam u różnych źródeł i uspokajają.. Naprawdę do terminu porodu jeszcze trochę. WyrównajaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 20:49
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:To samo sobie pomyślałam Daffi jak to czytałam dziś... Hahaha oby u Nas się już nie mylili tak.
Fasolka77, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Mama co nam juz ten dodatkowy kg. Jak sie męczyć to konkretnie
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Fasolka brzuszkiem i rozmiarami sie nie przejmuj....moj dla odmiany ma krotka kosc udowa...chyba nikt nie jest idealny ja mam jeden cycek mniejszy i lewa stope numer wieksza a zyje ....ale kupno butow to dla mnie wyzwanie
Fajnie ze masz czesto kontrole tak samo jak ja....4.4. Hmmm to jednak moze bedziemy razem krzyczec
Wieworka ja bym brala starego sprawdzonego do porodu.....sama tak zrobilam chodze do niego 15 lat przezyl wszystkie ciaze i poronienia ze mna....mysle ze za malo sie mna przejmuje ale ze wzgledu na moja historie i to ze mnie zna nie zmienialam lekarza....cc bedzie mi robil
Dafi mi na cisnieniomierzu pikawa czesto sie pokazuje to nic nie znaczy zmierz za 2godziny.
Moj K to mycie podlog od razu by wykorzystal
Stresant tez się masz stawić 4.04?ja własnie nie wiem czy będę leżeć i czekać czy od razu jakaś akcja ale w sumie mnie to cieszy bo u nas wycięli wczoraj drzewa koło drogi i szykują sie do remontu i oboje z K. się zastanawialiśmy jak dojechać do szpitala w godzinie 0
A tak wolę leżeć w szpitalu pod kontrolą i czekać
Fasolka77
-
Mama36 wrote:Boże... Ja miałam taką wizję powiem Ci, że rodzę 7 kg.. I jestem w Fakcie na pierwszej stronie.. Przeraża mnie Ona hahaha
Mojej bratowej snilo sie dzisiaj ze urodzilam 9 kwietnia. Takze czekam niecierpliwie bo termin jak najbardziej mi odpowiada.martusiawp lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka, Twojego nigdy nie widzialam, ale mysle ze maluszek bardzo do Ciebie podobny...i jaki fajny pulchniutki
piekna focia
wstawię w sobotę jak odbiorę efekty sesji brzuszkowej
wszyscy mówią, że jest podobny do K..tylko nosek ma mój.. taką kuleczkę
w ogóle jak patrzę na to zdjęcie to jest dla mnie jakiś Matrix...Fasolka77
-
nick nieaktualnyWiewióreczka decyzja jest trudna. Ale pamiętam, że na pierwszej wizycie profesorek powiedział, że u ciebie nie może dojść do akcji naturalnie bo grozi to macicy. I, że planuje on CC na zimno.
Ja bym na najbliższej wizycie pogadała szczerze z profesorem jak on to widzi. Kiedy by chciał cię położyć do szpitala, kiedy CC i czy on by robił. Powiedz mu też o porodzie w szpitalu z I stopniem ref. czy widzi jakieś zagrożenia dla twojej macicy. Bo jestem absolutnie pewna, że z Szymkiem to będzie wszystko ok! Ale trzeba myśleć przyszłościowo czy chciałbyś mieć więcej dzieci...jeśli tak to chyba ważne jest by ta macica zajęli się specjaliści w tym sensie,że osoby które się w tym specjalizują. Ale myślę że warto porozmawiać z profesorem bo jednak nie dla zabicia czasu tam jezdziszDorotaAnna, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Naprawdę!. Nawet wysyłałam Daffi bo się martwiłam swoimi
u średniego syna też tak miałam i cudowny zdrowy piękny chlopczyk. Jak się rodzil w terminie nie było żadnych różnic
fakt że główka była duża, dlatego nie mogłam. Urodzić ale,On był cały duży po prostu
Też nawet zajrzałam i po czytałam u różnych źródeł i uspokajają.. Naprawdę do terminu porodu jeszcze trochę. Wyrównaja
dzięki Mama18:*
pocieszyłas mnie!
Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:wstawię w sobotę jak odbiorę efekty sesji brzuszkowej
wszyscy mówią, że jest podobny do K..tylko nosek ma mój.. taką kuleczkę
w ogóle jak patrzę na to zdjęcie to jest dla mnie jakiś Matrix...mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Wiesz co!!! STRASZNIE mi do niego pasuje imię Bruno!! No naprawdę... Po prostu Bruno Nam się pokazał. Taki poważny jak moj skubany. ❤️
hahahinternista się mnie pytał czy imię wybrane... mówię BRUNO ROCH a lekarz na to "uuuu konkretnie"
Mama osiemnastka... pisałaś, że jakieś źródła masz co do wymiarów etc- gdzie sprawdzasz?Fasolka77