Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Hahaha... Takiego posta dziś potrzebowałam... Od razu rogal na buzi. Przepraszam hihi.
No fakt urodziła....ale miała wcześniej przeboje.na 260osib która tam są.. Urodzily chyba 4.. Policzcie jaki to odsetekTo jest jakiś spisek
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Fasolka te suwaczki tutaj to zawsze inaczej. W aplikacji mam inaczej. I miesiące i dni ciazy.
Karola ja nie mam torby u nawet nie myślę o niej na razie.
Ja miałam okropna noc. Mały chyba znów urósł albo inaczej się ułożył już mi wsio ryba. Ale co chwila budizl mnie ból żeber.. Ale to tak straszny że łzy mi leciały z bólu przy przekrecaniu.. Tak się tam pchał że nie mogłam Oddychać... Zasypialam od razu ale za jakiś czas znów mnie ten ból budził. I na nowo przekrecanie.to było tak okropne że wysłałam chłopaków do szkoły i leżę dalej. Nie potrafię się ruszyć taka jestem wyczerpana. Bezsenność przy tym to pikuś -
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Mycha, w poniedziałek mam najpierw prenatalne a zaraz po nich wizytę u mojego gina. Może to jest po prostu kolejny przykład na to, jak niski mam próg bólu... Ja to czuję wszystko, czasem nawet cierpiałam w dniu owulacji, że musiałam leżeć... Ale za to dentyste lecę bez znieczulenia raczej i to jest dziwne
-
Ale jaja z ta kontrola ....dobrze ze bez problemu sie skonczylo
Ja na sniadanie paste czosnkowa z szynka i rukola na chlebie...tak mi wali z ryjaale byle by pomoglo.....bo niestety i mnie dopadlo przeziebienie.....tzn. katar tylni...i boli mnie w gardle tam gdzie sie nos laczy z gardlem......u mnie zawsze takie chujowe objawy za 2dni jak zacznie wyciekac nosem to gardlo przestanie bolec...inhaluje i ciagle pije cos cieplego do tego wit.C.
Fasolka nie czytaj internetow w ciazy to bardzo niebezpieczne wrecz zakazane!!!
Powiem Wam ze wczoraj wlaczylam DDTVN i bylo o dziewczynce z ZD rodzice dowiedzieli sie po porodzie....pokazywali zdjecia i wogole nie bylo widac....
Dziwne ze tego nie wykryli przed porodem bo nic na twn temat nie mowiono.....zalowalam ze sie na to patrzylam bo do wieczora mialam glupie mysli
Ale zdrugiej strony juz mialam z 10 usg robionych maly ogladany przez kilku lekarzy nosz kurde jakby co bylo to ktorys by zauwazyl..... to samo u Ciebie Fasolka....Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stresant właśnie nie zawsze niestety widać, sama piszesz ze nie było po niej widać. Niektórzy mają taką delikatna odmianę że na badaniach nie wyjdzie.
Fasolka nie czytaj takich bzdur bo jeszcze chwila że wyczytasz że dziecko może zanika z małym brzuchem. W internecie znajdziesz dowody na wszystko.
Mi się dzisiaj śniło że się na cc umawiałam. Ciekawe czy proroczeFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze tylko jedna pralka i wsjo
od jutra prasowanko
Ja tez z tych co jeszcze torby do szpitala nie maja ....a szlafrok jeszcze musze wyprac
U nas dzis super pogoda slonce swieci az sie chce do ogrodu....maz wczrej kupil 4 worki kory po taniu,juz bym sypala na grzadkii nasionek za 30 zl...taniej kupic rzodkiewke po 1zl nie uprawiac ....takie dziwne czasy
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Mój gin zawsze robi pomiary dzidzi, ale nigdy nie podaje wymiarów. Mówi tylko ile waży. Powtarza: wszystko w porządku, a wymiarów nie podaje żebym nie analizowała każdej cyferki w internecie.
Obecnie twierdzi, że ze mną i z dzidzią wszystko ok. A ja mu ufam i tego się trzymam.mysla.nieskalana, Mama36, martusiawp, Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Stresant właśnie nie zawsze niestety widać, sama piszesz ze nie było po niej widać. Niektórzy mają taką delikatna odmianę że na badaniach nie wyjdzie.
Fasolka nie czytaj takich bzdur bo jeszcze chwila że wyczytasz że dziecko może zanika z małym brzuchem. W internecie znajdziesz dowody na wszystko.
Mi się dzisiaj śniło że się na cc umawiałam. Ciekawe czy prorocze -
Tunia76 wrote:Mój gin zawsze robi pomiary dzidzi, ale nigdy nie podaje wymiarów. Mówi tylko ile waży. Powtarza: wszystko w porządku, a wymiarów nie podaje żebym nie analizowała każdej cyferki w internecie.
Obecnie twierdzi, że ze mną i z dzidzią wszystko ok. A ja mu ufam i tego się trzymam.ze jakby nie problemy z cisnieniem i wyjazdy do kliniki to do dzis bym wymiarow nie znala....bo moj gin z tych malo mowiacych,jakbym sie nie zapytala ile wazy to tez by nie mowil....
Po badaniu mowi wszystko ok maluch rosnie zobaczymy sie za miesiaci po wizycie
Mama36, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stresant uprawa warzyw, owoców to właśnie teraz bardziej hobbistycznie się opłaca, chyba że cała plantacje czegoś masz. Dbasz, plewisz, podlewasz a te podstawowe rzeczy w sezonie tanio wychodzą. Ale jaka radość że jesz swoje
Mama piękny widokstresant lubi tę wiadomość
-
A tak sobie mysle czy to czasem nie idzie za ciosem.. Moja skarga do pip.. Moze zaczeli sprawdzac pracodawce i zus dlaczego mam opoznienia w wyplatach to w gratisie kontrol. Ale to nawet sie dobrze zlozylo bo znow mam przewagę na swojej str ze bylam i rzetelnie korzystam ze zwolnienia.
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Kasiulka90, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:A tak sobie mysle czy to czasem nie idzie za ciosem.. Moja skarga do pip.. Moze zaczeli sprawdzac pracodawce i zus dlaczego mam opoznienia w wyplatach to w gratisie kontrol. Ale to nawet sie dobrze zlozylo bo znow mam przewagę na swojej str ze bylam i rzetelnie korzystam ze zwolnienia.
-
nick nieaktualny