Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻebym się czasem nie zdziwiła jak pojadę na porodówkę a tam nie będzie piłek do masażu ....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6f391bd1b35.jpg
Co za beszczelna grzebie mi w torbieKarollinax26, malutka_mycha, Mama36, DorotaAnna, Fasolka77, mysla.nieskalana, martusiawp, Daffi, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Mistella wrote:Tak Was czytam i myśle sobie ze jestem stara
ja jestem 88 rocznik
.
Mistella, Daffi lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja z mężem jest od 16 roku życia jak mieliśmy 20 lat oświadczył się, jak 24 wiedzieliśmy ślub. Mieszkamy ze sobą od 20 roku życia. Jest moim mężem przyjacielem i w sumie najwspanialszym co mnie w życiu spotkało. Początki były różne doświadczenia mamy różne ale teraz nie zamieniłabym go na żadnego księcia na białym koniu. Żadnego.
mam to samo z moim K.! Chociaż na początku traktowałam Go jako kolegęw XI.2018 minęło 4 lata odkąd jesteśmy razem i 0 kłótni!!! Bardzo mi przypomina mojego tatę...
martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny odpisał mi ten guru... da radę mnie przyjąć 28.02
usg plus echo serca, ocena dysmorfologiczna płodu i konsultacja... uwaga... 490 zł...
A mój mąż zaliczył rok medycyny i zrezygnował. Stwierdził, że nie będzie dobrym lekarzem, bo nie lubi pracy z ludźmi.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Melduje się po wizycie.
Tętno 130uderzen, 2100g, szyjka zamknięta , przepływy ok. Za tydzień znowu KTG i wizyta.
Całe szczęście że to tętno jest wyższe, pół nocy nie spałam, już jakieś czarne myśli były. I młodą co chwilę budziłam :p
Martusiamartusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Najgorsze jest to, że dla niektórych te 490zl to 1/4 wypłaty tak naprawdę
Oby był warty tych pieniążków i uspokoił Wtoje obawyFasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
malutka_mycha wrote:Fasolka lubię za to że znalazł termin. Gorzej z ceną
Ale mam nadzieję że Cie ta wizyta uspokoi
no cena mnie zmiotła... znajoma, która mi go poleciła mówiła, ze za usg placi 330 zł... ja mu napisałam co mnie niepokoi.. może uznał, że echo jest potrzebne do diagnostyki.. ale pójdę... będe spokojniejsza.. mam nadzieję.. usg ciągle mi robi moja lekarka, cały czas jedna i ta sama i na tym samym sprzęcie więc z chęcia sprawdzę inne oko i inny sprzęt!
w środę moja ginka kazała mi przyjść na same przepływy a w czwartek pójdę do tego gurumalutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
KarmeLoVe wrote:Najgorsze jest to, że dla niektórych te 490zl to 1/4 wypłaty tak naprawdę
Oby był warty tych pieniążków i uspokoił Wtoje obawy
pal licho 5 stów! ważne, żeby Młody był zdrowy! i tak siedzę na dupie od kilku miesięcy, na szmaty nie wydaję... to na Brunia wydammysla.nieskalana, KarmeLoVe, malutka_mycha, Lolka30, Karollinax26, estrella, Mama36, AniaKJ lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:ja tez nic nie zmieniam.
a z kalendarza szczepien lece podstawe plus meningokoki, pneumokoki 13 walentną i rotawirus.
a i bede prosic lekarza by szczepienie tezec blonica krztusiec byly robione tą szczepionka bezkomórkowa.. mam dosc NOPów..